Search Our Site

Slide background

Η μόνη σχολή στην Ελλάδα με δύο ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση

Η μόνη σχολή στην Ελλάδα με δύο ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση.

we make chefs

Slide background

we make chefs

Η μόνη σχολή στην Ελλάδα με δύο ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση.

Η μόνη σχολή στην Ελλάδα με δύο ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση.

Slide background

we make chefs

Η μόνη σχολή στην Ελλάδα με δύο ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση.

Η μόνη σχολή στην Ελλάδα με δύο ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση.

Slide background

we make chefs

ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση.

Η μόνη σχολή στην Ελλάδα με δύο

Slide background

we make chefs

ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση.

Η μόνη σχολή στην Ελλάδα με δύο

 


Καλωσήρθατε!

Το 1989 μια ομάδα εξεχόντων Chef και επωνύμων επαγγελματιών ξεκινήσαμε με ιδιαίτερη φροντίδα την πρώτη ιδιωτική σχολή Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής. Προβλέποντας τις ανάγκες του κλάδου δημιουργήσαμε μια σχολή επαγγελματικής τελειοποίησης, σύμφωνα με το γαλλικό πρότυπο, με σκοπό οι απόφοιτοί μας να είναι άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες με ισχυρή παρουσία στην αγορά εργασίας.

Στα χρόνια που πέρασαν τα προγράμματα σπουδών αναβαθμίστηκαν πολλές φορές. Με πληρέστατο εξοπλισμό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, επώνυμους εκπαιδευτές και συνεργασίες με εκπαιδευτικούς οργανισμούς του εξωτερικού για περισσότερα από 25 χρόνια, είμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις.

Όσο για το αποτέλεσμα … μιλάει από μόνο του! Εκατοντάδες απόφοιτοι των Σχολών La Chef Levi, μάγειροι και ζαχαροπλάστες, κατέχουν σήμερα ζηλευτές θέσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Ευρώπης και όχι μόνο, ενώ πολλοί διευθύνουν δικές τους επώνυμες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία ,εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, catering. Οι παλαιότεροι μαθητές μας, ήδη καταξιωμένοι επαγγελματίες, αγκαλιάζουν τους καινούργιους προτιμώντας τους για τις επιχειρήσεις τους και δίνοντας σίγουρη δουλειά στους αποφοίτους μας!
 
 
 

Καλωσήρθατε!

Το 1989 μια ομάδα εξεχόντων Chef και επωνύμων επαγγελματιών ξεκινήσαμε με ιδιαίτερη φροντίδα  την πρώτη ιδιωτική σχολή Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής. Προβλέποντας τις ανάγκες του κλάδου δημιουργήσαμε μια σχολή επαγγελματικής τελειοποίησης, σύμφωνα με το γαλλικό πρότυπο, με σκοπό οι απόφοιτοί μας να είναι άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες με ισχυρή παρουσία στην αγορά εργασίας.

Στα χρόνια που πέρασαν τα προγράμματα σπουδών αναβαθμίστηκαν πολλές φορές. Με πληρέστατο εξοπλισμό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, επώνυμους εκπαιδευτές και συνεργασίες με εκπαιδευτικούς οργανισμούς του εξωτερικού για περισσότερα από 25 χρόνια, είμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 


 
 
 
Virginia -La Chef  - Anastasiadou

H παγκοσμίου φήμης και μόνη Chef ιδιοκτήτρια σχολής στην Ελλάδα έθεσε έναν στόχο, να εκπαιδεύει με τον καλύτερο και πιο εξειδικευμένο τρόπο τους σπουδαστές στο μόνο γαστρονομικό περιβάλλον με δύο ειδικότητες στη χώρα. Το όραμά της για μια σχολή με οικογενειακό κλίμα μετουσιώνεται από το 1989 μέσα από την La Chef Levi. Επιθυμεί να μαθαίνει και να βρίσκεται σε επαφή με τους μαθητές της καθώς όπως υπογραμμίζει και η ίδια, θέλει να είναι πάνω από όλα Chef & Καθηγήτρια.
Εχει διδάξει επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, έχει δημιουργήσει επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά η αγαπημένη της δραστηριότητα παραμένει η διδασκαλία και η θέληση της να γαλουχήσει τις νέες γενιές. Πρόσφατα, η La Chef, σημείωσε μία ακόμη επιτυχία, ως η μόνη Ελληνική σχολή με επαγγελματική λειτουργία και στο εξωτερικό, καταδεικνύοντας την Συνταγή Επιτυχίας που διδάσκεται στην Ελλάδα και την μοναδικότητα των προγραμμάτων σπουδών. Το βιβλίο της μεταφράστηκε πρόσφατα και στην Γαλλική Γλώσσα, την μητέρα της Γαστρονομίας, και αποτελεί έμπνευση για πολλούς νέους αλλά και έμπειρους Chef. Η Chef Αναστασιάδου, η μόνη γυναίκα Chef και ιδιοκτήτρια σχολής, με χιλιάδες αποφοίτους σε όλο τον κόσμο συνδυάζει την εξειδίκευση με την εμπειρία, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει και στηρίζει τους μαθητές της για μια εγγυημένη επαγγελματική καταξίωση.
Η σχολή που ιδρύθηκε από Chef για να φτιάχνει Chef.

 
 
 
 
Virginia -La Chef  - Anastasiadou

H παγκοσμίου φήμης και μόνη Chef ιδιοκτήτρια σχολής στην Ελλάδα έθεσε έναν στόχο, να εκπαιδεύει με τον καλύτερο και πιο εξειδικευμένο τρόπο τους σπουδαστές στο μόνο γαστρονομικό περιβάλλον με δύο ειδικότητες στη χώρα. Το όραμά της για μια σχολή με οικογενειακό κλίμα μετουσιώνεται από το 1989 μέσα από την La Chef Levi. Επιθυμεί να μαθαίνει και να βρίσκεται σε επαφή με τους μαθητές της καθώς όπως υπογραμμίζει και η ίδια, θέλει να είναι πάνω από όλα Chef & Καθηγήτρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σχολή που ιδρύθηκε από Chef για να φτιάχνει Chef.

 
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Τα προγράμματα σπουδών παρέχουν στους σπουδαστές απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο που επιλέγουν, συνδυάζοντας την απαραίτητη θεωρητική ανάλυση με την εργαστηριακή και πρακτική κατάρτιση.
Με στόχο την ολοκληρωμένη επαγγελματική γνώση των σπουδαστών, η σχολή La Chef Levi διαθέτει για την κάθε ειδικότητα ειδικά διαμορφωμένους χώρους, πλήρως εξοπλισμένους με τεχνολογικά μέσα.
Η επένδυση σε νέες τεχνικές, σε εξοπλισμό και η αφθονία πρώτων υλών σε συνδυασμό με την ύπαρξη μόνο δύο ειδικοτήτων, δημιουργεί το απόλυτα εκπαιδευτικό περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές της σχολής καθίστανται ασύγκριτοι επαγγελματίες έτοιμοι να διεκδικήσουν με αξιώσεις το εργασιακό τους μέλλον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

δεiτε αναλυτικa τις ειδικoτητες

Chef/Σεφ Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική-Αρτοποιία.
Chef/Σεφ Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική-Αρτοποιία.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Τα προγράμματα σπουδών παρέχουν στους σπουδαστές απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο που επιλέγουν, συνδυάζοντας την απαραίτητη θεωρητική ανάλυση με την εργαστηριακή και πρακτική κατάρτιση.
Με στόχο την ολοκληρωμένη επαγγελματική γνώση των σπουδαστών, η σχολή La Chef Levi διαθέτει για την κάθε ειδικότητα ειδικά διαμορφωμένους χώρους, πλήρως εξοπλισμένους με τεχνολογικά μέσα.
Η επένδυση σε νέες τεχνικές, σε εξοπλισμό και η αφθονία πρώτων υλών σε συνδυασμό με την ύπαρξη μόνο δύο ειδικοτήτων, δημιουργεί το απόλυτα εκπαιδευτικό περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές της σχολής καθίστανται ασύγκριτοι επαγγελματίες έτοιμοι να διεκδικήσουν με αξιώσεις το εργασιακό τους μέλλον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

δεiτε αναλυτικα τις ειδικοτητες


Είπαν για Εμάς

Ελπίδα Χριστίνα Μορφούλη

“Η σχολή ήταν και είναι ο μοναδικός λόγος που κατάφερα πολλά μέχρι τώρα.Πάνω απ’ όλα όμως η κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που ήταν μέντορας μέγιστος για μένα, ακολουθούσα κατά γράμμα ότι μου έλεγε και πραγματικά είναι η υπεύθυνη για την επαγγελματική μου πορεία.”
Kitchen Coordinator at Hilton Waldorf,
HR Manager for Carbon Restaurants, London

Κώστας Αναστασίου

“Ως απόφοιτος της La Chef Levi το έτος 1996, η σχολή μού έδωσε τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την οργανωτικότητα στον χώρο της Μαγειρικής Τέχνης, εφόδια που συνέβαλαν στην εξέλιξη μου ώστε να κατέχω σήμερα τη θέση τoυ Executive Chef στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, Porto Bello Beach του Ομίλου Atlantica στην Κω. Ευχαριστώ θερμά.”

Executive Chef Porto Bello Beach ,
μέλος του Chef’s Club Ελλάδος
“Χωρίς το πάθος η ζαχαροπλαστική από μόνη της είναι μία στείρα τέχνη! Φοίτησα στη σχολή La Chef Levi όπου έμαθα πολλά. Διαγωνισμοί, πειθαρχία στην κουζίνα και πολλές τεχνικές. Εκεί έφαγα τις πρώτες μου γλυκές “σφαλιάρες..”. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο υγιής ανταγωνισμός, η πειθαρχία και η έννοια της συνεργασίας. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που δημιουργούν τη βάση για έναν καλό ζαχαροπλάστη.”
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Μάρκος Κωνσταντινίδης

Γιάννης Κυριώτης

“Δεκαπέντε χρόνια από την αποφοίτηση μου από την La Chef Levi και έχοντας φτάσει στη θέση του Executive Chef αισθάνομαι τυχερός που φοίτησα στη σχολή αυτή αλλά και για τους καθηγητές για όλα αυτά που με δίδαξαν και με προετοίμασαν σαν μάγειρα αλλά και σωστό άνθρωπο στο κοινωνικό σύνολο.”

Executive Chef, Blue Dream Palace

Είπαν για Εμάς

Ελπίδα Χριστίνα Μορφούλη

“Η σχολή ήταν και είναι ο μοναδικός λόγος που κατάφερα πολλά μέχρι τώρα.Πάνω απ’ όλα όμως η κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που ήταν μέντορας μέγιστος για μένα, ακολουθούσα κατά γράμμα ότι μου έλεγε και πραγματικά είναι η υπεύθυνη για την επαγγελματική μου πορεία.”
Kitchen Coordinator at Hilton Waldorf,
HR Manager for Carbon Restaurants, London

Κώστας Αναστασίου

“Ως απόφοιτος της La Chef Levi το έτος 1996, η σχολή μού έδωσε τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την οργανωτικότητα στον χώρο της Μαγειρικής Τέχνης, εφόδια που συνέβαλαν στην εξέλιξη μου ώστε να κατέχω σήμερα τη θέση τoυ Executive Chef στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, Porto Bello Beach του Ομίλου Atlantica στην Κω. Ευχαριστώ θερμά.”

Executive Chef Porto Bello Beach ,
μέλος του Chef’s Club Ελλάδος
“Χωρίς το πάθος η ζαχαροπλαστική από μόνη της είναι μία στείρα τέχνη! Φοίτησα στη σχολή La Chef Levi όπου έμαθα πολλά. Διαγωνισμοί, πειθαρχία στην κουζίνα και πολλές τεχνικές. Εκεί έφαγα τις πρώτες μου γλυκές “σφαλιάρες..”. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο υγιής ανταγωνισμός, η πειθαρχία και η έννοια της συνεργασίας. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που δημιουργούν τη βάση για έναν καλό ζαχαροπλάστη.”
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Μάρκος Κωνσταντινίδης

Γιάννης Κυριώτης

“Δεκαπέντε χρόνια από την αποφοίτηση μου από την La Chef Levi και έχοντας φτάσει στη θέση του Executive Chef αισθάνομαι τυχερός που φοίτησα στη σχολή αυτή αλλά και για τους καθηγητές για όλα αυτά που με δίδαξαν και με προετοίμασαν σαν μάγειρα αλλά και σωστό άνθρωπο στο κοινωνικό σύνολο.”

Executive Chef, Blue Dream Palace

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
Τ.Κ. 54624

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)