Slide background

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα προγράμματα σπουδών παρέχουν στους φοιτητές απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο που επιλέγουν, συνδυάζοντας την απαραίτητη θεωρητική εκπαίδευση με την εργαστηριακή και πρακτική κατάρτιση.

Τα προγράμματα σπουδών παρέχουν στους φοιτητές απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο που επιλέγουν, συνδυάζοντας την απαραίτητη θεωρητική εκπαίδευση με την εργαστηριακή και πρακτική κατάρτιση.

Τα προγράμματα σπουδών παρέχουν στους φοιτητές απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο που επιλέγουν, συνδυάζοντας την απαραίτητη θεωρητική ανάλυση με την εργαστηριακή και πρακτική κατάρτιση.

Slide background

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα προγράμματα σπουδών παρέχουν στους φοιτητές απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο που επιλέγουν, συνδυάζοντας την απαραίτητη θεωρητική εκπαίδευση με την εργαστηριακή και πρακτική κατάρτιση.

Τα προγράμματα σπουδών παρέχουν στους φοιτητές απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο που επιλέγουν, συνδυάζοντας την απαραίτητη θεωρητική ανάλυση με την εργαστηριακή και πρακτική κατάρτιση.

 
 

Chef Μάγειρας
μάθε περισσότερα

Chef Ζαχαροπλάστης-Αρτοποιός
μάθε περισσότερα

 

Τα εργαστήρια ξεκινούν από την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων και πραγματοποιούνται ανελλιπώς κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησης καλύπτοντας το 50% των ωρών διδασκαλίας. Στα θεωρητικά μαθήματα διδάσκονται αντικείμενα άμεσα συνυφασμένα με το επάγγελμα. Τα μαθήματα αυτά είναι Τεχνολογία Τροφίμων, Υγιεινή, Γαλλικά(Ορολογία και Συνταγές), Οινολογία και Κοστολόγηση(Food Cost για Executive Chefs) στο 2ο έτος.

Με στόχο την ολοκληρωμένη επαγγελματική γνώση των σπουδαστών, διαθέτει για την κάθε ειδικότητα ειδικά διαμορφωμένους χώρους, πλήρως εξοπλισμένους με νέα τεχνολογικά μέσα και βρίσκεται πάντοτε μέσα στις νέες τάσεις.
Οι επιτυχίες και η φήμη της σχολής στον κλάδο της Γαστρονομίας από το 1989 βοηθούν άμεσα στην επαγγελματική αποκατάσταση καθιστώντας τους μαθητές μας ισχυρούς στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, η La Chef Levi έχει ανακηρυχθεί πρώτη σχολή στην Ελλάδα και έκτη σχολή στην Ευρώπη. Η αποκλειστική εξειδίκευση οδηγεί τις ξενοδοχειακές μονάδες, τα ζαχαροπλαστεία/φούρνους και τα εστιατόρια να αναζητούν και να εμπιστεύονται προσωπικό από τη σχολή. Ούσα η μόνη σχολή με δύο ειδικότητες στην Ελλάδα, είναι αισθητή η διαφορά συγκριτικά με σχολές που τυχαίνει να διδάσκουν και Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική μαζί με πολλές άλλες ειδικότητες που δεν σχετίζονται με την Γαστρονομία.

Η La Chef Levi είναι η μόνη Ελληνική σχολή η οποία λειτουργεί με επιτυχία και στο εξωτερικό. Ο όμιλός μας επιχειρεί να προσδώσει στους σπουδαστές παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και κύρος καθώς και διευρυμένες δυνατότητες στην αγορά εργασίας.
Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση/το πέρας του κύκλου σπουδών, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους σπουδαστές μας παρακολουθώντας τα επαγγελματικά τους βήματα και παρέχοντας τους επαγγελματική και συμβουλευτική καθοδήγηση για την καριέρα τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
Τ.Κ. 54624

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)