Όταν βρίσκεσαι κάθε μέρα ανάμεσα σε εκατοντάδες υλικά, από όλο τον κόσμο και από διαφορετικές εταιρείες πάντοτε πρέπει να ξεχωρίζεις αυτά που σου προσφέρουν το καλύτερο. Για έναν επαγγελματία δεν αρκεί όμως μόνο το καλύτερο. Πρέπει να έχεις υλικά τα οποία να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε πολλές διαφορετικές συνταγές και η ποιότητα τους να είναι δοκιμασμένη.

Η ειδική ενότητα εξειδικευμένης Ασιατικής Κουζίνας της Σχολής, συγκεντρώνει πάντοτε τα βλέμματα καθώς κλασσικά αλλά και νέα προϊόντα καταφθάνουν στις κουζίνες μας.

Diethnis kouzina sxoli mageirikis

Η συνεργασία μας με την εταιρεία Cardinal μας δίνει αυτή τη δυνατότητα εδώ και πολλά χρόνια. Δεκάδες τρόφιμα τόσο για τη Μαγειρική όσο και για τη Ζαχαροπλαστική έρχονται από όλο τον κόσμο καλύπτοντας όλες τις ανάγκες με τη ποικιλία τους!
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων Ασιατικής Κουζίνας που πραγματοποιήθηκαν, τρια προϊόντα έκλεψαν τη παράσταση!
Αυτά δεν είναι άλλα από τις σάλτσες Sriracha και Sweet Chili, οι οποίες ταιριάζουν υπέροχα και σε πολλές άλλες δημιουργίες της καθημερινότητας!
Τη τιμητική του επίσης είχε το ιαπωνικό Panko ιδανικό για το πανάρισμα!

cardinal 2images
Αν σας άνοιξε η όρεξη δείτε τι φτιάξαμε εμείς με τα υπέροχα αυτά προϊόντα και βρείτε συνταγές στο κανάλι της Cardinal στο Youtube

Δες εδώ συνταγές και προτάσεις: www.learntowok.gr

Ακολουθήστε τη Cardinal στο Facebook και στο Instagram για περισσότερα απολαυστικά νέα!