Θα αναρωτιέσαι τι άλλο μπορείς να κάνεις έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές σου ως Μάγειρας ή Ζαχαροπλάστης. Σκέφτεσαι πως μπορείς να ανέβεις επίπεδο και πως μπορείς να παραμείνεις κοντά στις νέες εξελίξεις. Η Σχολή έχει τις απαντήσεις εδώ και 30 χρόνια για τους σπουδαστές της!
Ολοκλήρωσες τη φοίτηση σου στη σχολή και σκέφτεσαι τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;

Αρχικά θα μπορούσες να κάνεις άλλη μια χρονιά και να αποκτήσεις το πτυχίο της άλλης ειδικότητας.
- Πως γίνεται να σπουδάσω σε μία χρονιά ενώ η ειδικότητα είναι διετούς φοίτησης;
Έχεις ήδη διδαχθεί τα θεωρητικά μαθήματα συνεπώς σου λείπει μόνο η εργαστηριακή κατάρτιση. Την τρίτη χρονιά παρακολουθείς εντατικά τα εργαστηριακά μαθήματα τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου έτους ταυτόχρονα.
Όπως καταλαβαίνεις αυτό θα σε κάνει περιζήτητο στην αγορά εργασίας. Και αν περάσει και εκείνος ο χρόνος μετά τι;
Η σχολή δεν κλείνει τις πόρτες της για σένα. Μπορεί να τελείωσες τις σπουδές σου αλλα δεν σημαίνει ότι παύεις να είσαι μέλος της. Όπως και η οικογένεια σου δεν σε εγκαταλείπει μετα την ενηλικίωση σου.
Η σχολή διοργανώνει ταξίδια στο εξωτερικό εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Ποιοι είναι οι προορισμοί; Παρίσι, Λυόν, Λονδίνο. Εκεί μαζί με Σεφ της σχολής επισκέπτεσθε εκθεσιακούς χώρους και βλέπετε όλες τις τάσεις της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Σας δίνεται η ευκαιρία να πάτε σε κατάστηματα για γευσιγνωσία και σίγουρα είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Πόσο μάλλον εάν αναλογιστείς ότι η Σχολή το διοργανώνει εδώ και 30 χρόνια.
Διάβασε περισσότερα και για το φετινό μας ταξίδι στο Παρίσι εδώ.
Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική είναι δύο ειδικότητες συνεχώς εξελισσόμενες. Η σχολή παρακολουθεί όλες τις νέες τάσεις και διοργανώνει σεμινάρια έτσι ώστε ολοι οι μαθητές της να είναι συνεχώς ενημερωμένοι.
Για παράδειγμα έχεις πελάτες που θέλουν vegan ή sugar free γλυκά; θέλεις να γίνεις ειδικός στη gluten free διατροφή; Έρχεσαι και παρακολουθείς στη σχολή ένα εξειδικευμένο σεμινάριο. Δες τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και θα καταλάβεις. Πάτησε εδώ
Ολοκληρώνοντας τη σχολή έχεις πάρει όλες τις γνώσεις για να σταθείς σαν επαγγελματίας και να μπορείς να ανελιχθείς. Σίγουρα όμως με την πάροδο των χρόνων έρχονται νέες τάσεις και μόδες.

image001«Λευκός Πύργος από σοκολάτα υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους»


Η σχολή είναι τριάντα χρόνια στον χώρο. Σκέψου πως οι απόφοιτοι του 1990 είναι λογικό να μην έχουν γνώσεις για την μοριακή γαστρονομία. Πως γίνεται αυτοί οι απόφοιτοι να κατέχουν ζηλευτές θέσεις εργασίας; Γιατί έχουν χτίσει σωστά τις βάσεις της Γαστρονομίας και προσπαθούν να εξελίσσονται διαρκώς.
Αν θέλεις να διαβάσεις και εσύ για τη Μοριακή Γαστρονομία οι Σεφ της Σχολής έχουν ετοιμάσει ένα πληρέστατο οδηγό εδώ
Γι’ αυτό είμαστε όμως τόσα χρόνια εδώ για να τους εκπαιδεύουμε είτε με ιδιαίτερα μαθήματα είτε με ομαδικά σεμινάρια σε ότι καινοτόμο υπάρχει.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς η σχολή συμμετέχει σε εκθέσεις και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα κατασκευή γιγάντιας τούρτας ή προετοιμασία μενού για εκατοντάδες άτομα αλλά και εθελοντικά όπως πχ. σίτιση αστέγων και άλλων κοινωνικών ομάδων.
image003

«Προετοιμασία γευμάτων για το ΚΕΘΕΑ»

Ακόμη εδώ και 30 χρόνια η Σχολή δημιουργεί αλλά και συμμετέχει σε διαγωνισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο έχοντας ανακηρυχθεί ως 1η στην Ελλάδα και 6η στην Ευρώπη! Στους διαγωνισμούς αυτούς συμμετέχουν όχι απόφοιτοι αλλά σπουδαστές της Σχολής λαμβάνοντας εξαιρετικές γνώσεις επιπλέον των μαθημάτων και βάζοντας σπουδαίες διακρίσεις στο βιογραφικό τους!
image005

Μη ξεχνάς ότι η La Chef Levi είναι η μοναδική Σχολή στην Ελλάδα η οποία λειτουργεί με επιτυχία και στο εξωτερικό και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το επάγγελμα της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας καθώς με μόνο δύο ειδικότητες οι σπουδαστές μας βρίσκονται στο απόλυτα γαστρονομικό περιβάλλον για να γίνεις Σεφ.

image007

«Ανακήρυξη σε 6η Καλύτερη Σχολή της Ευρώπης»
Μπορείς σε όλα αυτά να συμμετάσχεις κι εσύ.
image009

«Σπουδαστές εργάστηκαν για μια τούρτα τεραστίων διαστάσεων σε συνεργασία με τη Μεβγάλ, το Campari και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης»image013

image015

«Προφιτερόλ για Ρεκόρ Γκίνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη»


Τέλος ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου μπορείς να δώσεις εξετάσεις στις εγκατάστασεις της σχολής και να πάρεις και την πιστοποίηση του Αριστοτελείου πανεπιστημίου (ACTA) γιατί η σχολή είναι πιστοποιημένο κέντρο.
Τι σημαίνει αυτό;
Η ACTA έιναι φορέας πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και είναι πιστοποιημένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η πιστοποίση της ACTA αναγνωρίζεται σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες. Η παραπάνω αναγνώριση επεκτείνεται αυτόματα σε παγκόσμια κλίμακα, με τις διμερείς συμφωνίες που ισχύουν (Η.Π.Α., Καναδάς, Ιαπωνία, Κίνα, Αυστραλία κλπ.).
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσεις με το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό της σχολής και να σου λύσουν κάθε προβληματισμό ή απορία σου.
Επίσης μπορείς να πατήσεις εδώ για να διαβάσεις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις!

image018
Είμαστε εδώ και σε περιμένουμε!

Έχεις απορίες; Επικοινώνησε μαζί μας εδώ!

Γραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες πρώτοι!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)