Τις εβδομάδες που πέρασαν, οι σπουδαστές και οι καθηγητές της Σχολής είχαν τη χαρά να υποδεχτούν έναν παλιό απόφοιτο της Σχολής, τον Σουλεϊμάν Χαλίλ, ειδικό στην Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική και ιδιοκτήτη των Ζαχαροπλαστείων Γλυκοπωλείο σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Είναι ακόμα μεγαλύτερη χαρά, το γεγονός ότι η κόρη του κυρίου Χαλίλ, σπουδάζει στη Σχολή την ίδια τέχνη την οποία ο πατέρας της έμαθε και εξασκεί με επιτυχία! Είναι μοναδικό ένας γονιός να μοιράζεται με το παιδί του την ίδια εκπαίδευση και να εξελίσσονται μαζί παρά το γεγονός ότι ο ένας σπούδασε το 2003 και ο άλλος το 2018!

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας(Pastry Chef) διδάχθηκαν παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα γλυκά με τις συμβουλές ενός ανθρώπου που πέτυχε ολοκληρώνοντας τις ίδιες σπουδές, εκπαιδεύθηκαν και δημιούργησαν τα δικά τους και φυσικά στο τέλος δοκίμασαν και ξαναδοκίμασαν από κάθε ταψί!
Όσο για τους σπουδαστές της ειδικότητες Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης(Chef), δεν έμειναν παραπονεμένοι καθώς οι Ζαχαροπλάστες, φέρθηκαν με απόλυτη συναδελφικότητα και μοιράστηκαν μαζί τους γενναίες μερίδες! Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

excited young chef la chef levi

Βέβαια τόσο οι Μάγειρες όσο και οι Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιοί έχουν τη δυνατότητα ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους να φοιτήσουν για ακόμη ένα έτος και να λάβουν το πλήρες δίπλωμα της άλλης ειδικότητας! Διάβασε περισσότερα εδώ
Το γεγονός αυτό τους ανεβάζει «Γαστρονομικό» επίπεδο και τους καθιστά ακόμα πιο περιζήτητους στην αγορά εργασίας!
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συναντάμε ξανά επιτυχημένους επιχειρηματίες και Chef, αποφοίτους της Σχολής. Είναι το καλύτερο παράδειγμα για τους νέους μας σπουδαστές για να ακολουθήσουν τον σωστό δρόμο και να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του αντικειμένου στο οποίο καθημερινά μυούνται από τη Σχολή. Είναι η καλύτερη διαφήμιση και παράλληλα η πιο γλυκιά περηφάνια να βλέπουμε τους αποφοίτους μας να χαράζουν το δικό τους δρόμο και να είναι όχι μόνο επιτυχημένοι επαγγελματίες αλλά και καλοί άνθρωποι.

glikopoleio xanthis la chef

Με δύο ειδικότητες, όλη μας η αφοσίωση επικεντρώνεται στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική. Με ολιγομελή τμήματα, φροντίζουμε να προετοιμάζουμε κατάλληλα τις επόμενες γενιές Σεφ Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών όπως άλλωστε κάνουμε εδώ και 30 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Θέλεις να δεις τι έχει πει ο κύριος Χαλίλ με τη κόρη του για τη Σχολή;



Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά! Ένας παλιός γνώριμος διδάσκει αυθεντικά Ανατολίτικα σιροπιαστά!

 

Έχεις απορίες; Επικοινώνησε μαζί μας εδώ!

Γραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες πρώτοι!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)