Τη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου ένα πούλμαν γεμάτο με τους Σεφ του μέλλοντος, Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες, αποφάσισαν να κάνουν μια διαφορετική εκδρομή! Οι προορισμοί άμεσα συνυφασμένοι με το ευρύ και πολυποίκιλο χώρο της Γαστρονομίας! Με αγουροξυπνημένα μάτια και ζεστούς καφέδες στο χέρι ο δρόμος μας ξεκίνησε για τη Φάρμα Ωμέγα της οικογένειας Κουτσιώφτη που μας υποδέχτηκε σε έναν υπέροχο χώρο! Οι μόσχοι που μεγαλώνουν υπό τους ήχους κλασσικής μουσικής αλλά και σε εγκαταστάσεις ιδιαίτερα καθαρές κέρδισαν το ενδιαφέρον των σπουδαστών που ξεναγήθηκαν, ρώτησαν και έβγαλαν φωτογραφίες! Ο Σεφ της Σχολής, με πιστοποιημένες γνώσεις από τη Σχολή κρεοπωλών, έδωσε συμβουλές και μοιράστηκε εμπειρίες που φάνηκαν πολύτιμες!chef sxoli kreopolon

Η περιπέτεια μας όμως δεν τελείωσε εκεί!
Το λεωφορείο συνέχισε προς τη εύφορη Γουμένισσα όπου βρεθήκαμε στις σύγχρονες και φιλόξενες εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Χατζηβαρύτη όπου η ιδιοκτήτρια Χλόη, μας ξενάγησε με πολύ μεράκι και πάθος σε κάθε κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας από το μάζεμα των σταφυλιών μέχρι τη διαδικασία επιλογής του φελού!

chef kava oi kaliteres spoudes

Η επίσκεψη κορυφώθηκε με γευστική δοκιμή νέων αλλά και παλαιωμένων κρασιών του Οινοποιείου! Οι σπουδαστές μυήθηκαν σε μια πρώτη εισαγωγή στους κανόνες της παγκόσμιας Οινογνωσίας δοκιμάζοντας διαφορετικές ετικέτες και παίζοντας παιχνίδια σύλληψης αρωμάτων ανά ομάδες!
Φυσικά, ως άξιοι σπουδαστές της πρώτης ιδιωτικής Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσαν να φύγουν δίχως να γεμίσουν από ένα πιάτο με χειροποίητα κέικ, πίτες και εδέσματα που ετοίμασαν οι ίδιοι!
Γεμάτοι εικόνες, φαγητό και φυσικά κρασί οι σπουδαστές της Σχολής, πήραν το δρόμο της επιστροφής όπως και ένα γλυκό ύπνο στο λεωφορείο!
Η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι να βλέπουμε τους σπουδαστές μας να εξελίσσονται ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες! Σκοπός μας να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις μέσα από τις οποίες να μαθαίνουν νέα πράγματα και τάσεις και να ανακαλύπτουν τις αμέτρητες πτυχές της Γαστρονομίας.
Το εκπαιδευτικό έργο και οι σπουδές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας δεν σταματούν ποτέ!
Κάθε Σεφ Μάγειρας και Σεφ Ζαχαροπλάστης οφείλει να έχει πολύπλευρες γνώσεις, να είναι ανοιχτός σε νέες εξελίξεις και να επενδύει στη σωστή και διαρκή εκπαίδευση.
Με χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζουμε εδώ και 30 χρόνια να δημιουργούμε σύγχρονα και πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών βασισμένα στις επιταγές της Γαστρονομίας που παρακολουθούμε και επηρεάζουμε σε ολόκληρο τον κόσμο!
Θέλεις να δεις τι κάναμε και στη Πόλη του Φωτός; Πάτησε εδώ !


La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour! La Chef on Tour!


 

Έχεις απορίες; Επικοινώνησε μαζί μας εδώ!

Γραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες πρώτοι!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)