Με κύριο μέλημά μας να εκπαιδεύουμε τους Σεφ του μέλλοντος, πιστεύουμε ότι είναι βασικό να ανακαλύψουν και να εξοικειωθούν και με κουζίνες άλλων χωρών. Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των μαθημάτων, φέτος, αφιερώσαμε 2 εβδομάδες στην Ιαπωνική και Κινέζικη κουζίνα. Για αυτά τα μαθήματα δεν θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με κανέναν άλλον πέρα από την εταιρεία Cardinal, γνωστή στην ευρεία γκάμα της σε αυτού του είδους τα προϊόντα. Έτσι, η Σχολή γέμισε με πρώτες ύλες, είδη μαγειρικής, μέχρι και είδη σερβιρίσματος από την Ασιατική Κουζίνα. Με βάση λοιπόν το κοτόπουλο και το χοιρινό οι σπουδαστές της Σχολής πειραματίστηκαν με την καθοδήγηση των Σεφ και ετοίμασαν από απλά μέχρι και υψηλού επιπέδου πιάτα. Τη τιμητική τους είχαν και τα παραδοσιακά Bao Buns με pulled pork και Sriracha by Cardinal!

Sxoli zaxaroplastikis
Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο με δέρμα μάνγκο και passion fruit ολοκλήρωσε τους ουρανίσκους των σπουδαστών επιδεικνύοντας τη ποικιλία χρήσης των προϊόντων!
Αν θέλετε να τα λιγουρευτείτε, δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με την περιγραφή κάθε συνταγής και το μόνο που θα σας λείπει είναι δύο chopsticks για να πάρετε και εσείς μία γεύση.

Epagelmaties chef seminaria asiatikis kouzinas sushi
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Cardinal και μη παραλείψετε να τους ακολουθήσετε στο Facebook & στο Instagram για περισσότερα νέα από τον πλούσιο κόσμο της Ασιατικής κουζίνας!

 

Kineziko La Chef Levi

“Γλυκόξινο κοτόπουλο με τραγανό τόφου και ρύζι μπασμάτι”

La Chef Levi Bao Buns


“Authentic bao buns με μαριναρισμένη πανσέτα”

Epagelmatias mageiras sushi Epagelmatias mageiras sushi


Ποικιλία Sushi: Dragon, Rainbow, California, Temaki, nigari με χέλι, gungan με tobico

Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal! Η Ασιατική Κουζίνα στα καλύτερα της by Cardinal!

 

Έχεις απορίες; Επικοινώνησε μαζί μας εδώ!

Γραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες πρώτοι!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)