Γαλλία ερχόμαστε!🇫🇷 Η σπουδάστρια Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας Άννα-Αγγελική στον τελικό του Γαλλικού Διαγωνισμού Inspiration d'un
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Το ΙΕΚ-ΣΑΕΚ Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi στη Γαλλία!
18.04.2024
Το Masterclass της χρονιάς-Υπόκλιση στον πρωταθλητή Αρτοποιίας
17.04.2024
Έχουν γράψει για αυτόν οι New York Times ενώ η Τέχνη του τον
Σεμινάριο Working Abroad με καλεσμένο έναν Chef με αστέρι Michelin
04.04.2024
Ένα εξαιρετικής σημασίας workshop πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi, την Σχολή Ανώτερης
Διπλό διαγωνιστικό workshop Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi!
19.03.2024
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα workshop πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου στην Σχολή
Το ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi στην Ιταλία για το μέλλον της Γαστρονομίας!
15.03.2024
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του ΙΕΚ-ΣΑΕΚ La Chef Levi, την Σχολή
Τι είδαμε στο Masterclass Valrhona Chocolate Bonbons & Bar
07.03.2024
Miso, yuzu, φρεσκοκομμένος καφές Arabica, τραγανά μπαχαρικά και ζωηρά χρώματα, πρωταγωνίστησαν σε ένα
Νέα συνεργασία με τον European Hotel Managers Association για το ΙΕΚ La Chef Levi
27.02.2024
Σε μία ακόμη συνεργασία ουσίας προχώρησε το ΙΕΚ Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας στη Θεσσαλονίκη,
ΙΕΚ La Chef Levi Workshop Μοντέρνας Ελληνικής Κουζίνας με τον Executive Chef Δημήτρη Τασιούλα
19.02.2024
Μία ακόμη εμπειρία υψηλών γαστρονομικών προτύπων πραγματοποιήθηκε για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες
Ο Κύπριος Μάγειρας Πέτρος Ελευθεριάδης στο TOP 20 του κόσμου!
10.02.2024
Το ΙΕΚ La Chef Levi στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη ιδιωτική Σχολή Μαγειρικής και