Τούρτα rose cream cheese από τα μαθήματα της ειδικότητας ζαχαροπλαστικής τέχνης και αρτοποιίας-Pastry Chef 
Η χρησιμότητα των αμινοξέων στη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού: Διατροφικές συμβουλές και γαστρονομικοί συνδυασμοί για την καλύτερη απορρόφησή τους.
Οι νέες τάσεις της γαστρονομίας παντρεύουν το τυρί με το αλεύρι. Γνωρίζουν άραγε οι μάγειρες και οι ζαχαροπλάστες τί προσφέρει στον οργανισμό αυτός ο συνδυασμός τροφής;

Όλες οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές από τα μαθήματα της σχολής!

Tα μυστικά της μαγιάς και οι τεχνικές του αρτοποιού!

Τσουρέκια, ψωμιά, brioche, πίτσα, λουκουμάδες…Τόσες λιχουδιές και ο ηθικός αυτουργός πάντα ο ίδιος. Αλήθεια, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες, έχετε αναρωτηθεί τί είναι η μαγιά;

Είναι ένας μύκητας με το ονοματεπώνυμο saccharomyces cerevisiae. Πρόκειται για ένα ζωντανό μικροοργανισμό, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το φούσκωμα του ζυμαριού.
Ας δούμε όμως, πώς δρα όταν έρχεται σε επαφή με το αλεύρι;

Σπούδασε Chef και Pastry Chef στη κορυφαία Σχολή στην Ελλάδα
Κάνε το πάθος σου για τη Μαγειρική επάγγελμα & εξασφάλισε μία κορυφαία καριέρα, σπουδάζοντας στη Σχολή των Σεφ!
Γιατί La Chef Levi;
  • Η μοναδική σχολή γαστρονομίας στην Ελλάδα με δυνατότητα εξειδίκευσης ως Chef & ως Pastry Chef & Baker
  • Βραβευμένες σπουδές ως καλύτερη σχολή στην Ελλάδα & 6η καλύτερη στην Ευρώπη
  • Η πρώτη Σχολή Γαστρονομίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα
  • Εφαρμογή γαλλικού προτύπου εκπαίδευσης καταξιωμένους καθηγητές
  • Market Oriented πρόγραμμα σπουδών: 50% εργαστήρια - 50% θεωρία
  • Σύγχρονες εγκαταστάσεις & εξοπλισμός / Αφθονία πρώτων υλών για τις δημιουργίες των σπουδαστών
  • Η μόνη ελληνική σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό
  • Εκατοντάδες επιτυχημένοι επαγγελματίες στην Ελλάδα & την Κύπρο
  • Συνεργασία με κορυφαία ξενοδοχεία, εστιατόρια & ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας και της Κύπρου
  • Διαρκής συμβουλευτική υποστήριξη πριν & μετά τη φοίτηση
  • Δυνατότητα εργασίας και στο εξωτερικό μέσω του γραφείου επαγγελματικής σταδιοδρομίας
Γίνε επιτυχημένος επαγγελματίας και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα!
Στη La Chef Levi επενδύουμε & δημιουργούμε τους επαγγελματίες Executive Chef του αύριο, δίνοντας έμφαση στην αριστεία.
Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε περισσότερα για το μέλλον σου!



Σπούδασε Chef στη κορυφαία Σχολή στην Ελλάδα

Κάνε το πάθος σου για τη Mαγειρική επάγγελμα & εξασφάλισε μία κορυφαία καριέρα, σπουδάζοντας στη Σχολή των Σεφ!

Γιατί La Chef Levi;
  • Η μοναδική σχολή γαστρονομίας στην Ελλάδα με δυνατότητα εξειδίκευσης ως Chef & ως Pastry & Baker Chef
  • Βραβευμένες σπουδές ως καλύτερη σχολή στην Ελλάδα & 6η καλύτερη στην Ευρώπη
  • Η πρώτη Σχολή Γαστρονομίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα
  • Εφαρμογή γαλλικού προτύπου εκπαίδευσης από καταξιωμένους καθηγητές
  • Market Oriented πρόγραμμα σπουδών: 50% εργαστήρια - 50% θεωρία
  • Σύγχρονες εγκαταστάσεις & εξοπλισμός / Αφθονία πρώτων υλών για τις δημιουργίες των σπουδαστών
  • Η μόνη ελληνική σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό
  • Εκατοντάδες επιτυχημένοι επαγγελματίες στην Ελλάδα & την Κύπρο
  • Συνεργασία με κορυφαία ξενοδοχεία, εστιατόρια & ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας και της Κύπρου
  • Διαρκής συμβουλευτική υποστήριξη πριν & μετά τη φοίτηση
  • Δυνατότητα εργασίας και στο εξωτερικό μέσω του γραφείου επαγγελματικής σταδιοδρομίας

Γίνε επιτυχημένος επαγγελματίας και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα!

Στη La Chef Levi επενδύουμε & δημιουργούμε τους επαγγελματίες Executive Chef του αύριο, δίνοντας έμφαση στην αριστεία.

Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε περισσότερα για το μέλλον σου!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)