Τη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου ένα πούλμαν γεμάτο με τους Σεφ του μέλλοντος, Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες, αποφάσισαν να κάνουν μια διαφορετική εκδρομή! Οι προορισμοί άμεσα συνυφασμένοι με το ευρύ και πολυποίκιλο χώρο της Γαστρονομίας! Με αγουροξυπνημένα μάτια και ζεστούς καφέδες στο χέρι ο δρόμος μας ξεκίνησε για τη Φάρμα Ωμέγα της οικογένειας Κουτσιώφτη που μας υποδέχτηκε σε έναν υπέροχο χώρο! Οι μόσχοι που μεγαλώνουν υπό τους ήχους κλασσικής μουσικής αλλά και σε εγκαταστάσεις ιδιαίτερα καθαρές κέρδισαν το ενδιαφέρον των σπουδαστών που ξεναγήθηκαν, ρώτησαν και έβγαλαν φωτογραφίες! Ο Σεφ της Σχολής, με πιστοποιημένες γνώσεις από τη Σχολή κρεοπωλών, έδωσε συμβουλές και μοιράστηκε εμπειρίες που φάνηκαν πολύτιμες!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η La Chef Levi διοργανώνει την Ημέρα Ανθρωπιάς. Μια εκδήλωση που ξεπερνά τα επιχειρηματικά όρια και έχει ως μοναδικό σκοπό την προσφορά, την αλληλεγγύη και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ σπουδαστών, εργαζομένων, αποφοίτων και συνεργατών της Σχολής. Είναι τρόπος ζωής που μας ενώνει ακόμα περισσότερο! Είναι μια πράξη αγάπης που μας ενώνει για πάντα!
Τη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου από τις 09.00 έως και τις 12.00 δίνουμε αίμα, ρούχα και τρόφιμα.         

Τις εβδομάδες που πέρασαν, οι σπουδαστές και οι καθηγητές της Σχολής είχαν τη χαρά να υποδεχτούν έναν παλιό απόφοιτο της Σχολής, τον Σουλεϊμάν Χαλίλ, ειδικό στην Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική και ιδιοκτήτη των Ζαχαροπλαστείων Γλυκοπωλείο σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Είναι ακόμα μεγαλύτερη χαρά, το γεγονός ότι η κόρη του κυρίου Χαλίλ, σπουδάζει στη Σχολή την ίδια τέχνη την οποία ο πατέρας της έμαθε και εξασκεί με επιτυχία! Είναι μοναδικό ένας γονιός να μοιράζεται με το παιδί του την ίδια εκπαίδευση και να εξελίσσονται μαζί παρά το γεγονός ότι ο ένας σπούδασε το 2003 και ο άλλος το 2018!

Την Παρασκευή 16/11/2018 οι πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής μαζί με τους καθηγητές τους την πρώτη εξόρμηση τους στην πόλη.
Πρώτος τους σταθμός η Λέσχη της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκεί ο υπεύθυνος Σεφ κύριος Χαλιβόπουλος Δημήτριος τους ξενάγησε στον χώρο της κουζίνας από όπου γίνεται η σίτιση των φοιτητών. Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προετοιμασία του μεσημεριανού καθώς και μέρους του βραδινού. Μπόρεσαν να δουν χώρους παραλαβής, αποθήκευσης και επεξεργασίας τροφίμων.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)