35
ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
5.000
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΣΕ 25 ΧΩΡΕΣ
Ανώτερη Σχολή (ΣΑΕΚ) La Chef Levi, η 1η ιδιωτική σχολή Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Το 1989, μία ομάδα εξεχόντων Chef & επώνυμων επαγγελματιών με όραμα και μεράκι, δημιούργησε μία σχολή επαγγελματικής τελειοποίησης, σύμφωνα με το γαλλικό πρότυπο. Στόχος, οι απόφοιτοί μας να γίνουν άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες, κατακτώντας την δική τους ισχυρή θέση στην αγορά εργασίας.
Διαθέτοντας πληρέστατο εξοπλισμό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, επώνυμους εκπαιδευτές και συνεργασίες με εκπαιδευτικούς οργανισμούς του εξωτερικού για περισσότερα από 35 χρόνια η Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις.
Η ΜΟΝΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
με 2 ειδικότητες
Η ΜΟΝΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
που λειτουργεί και στο εξωτερικό
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ
στην Ελλάδα
6Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ
στην Ευρώπη
JOB CENTER

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Κωνσταντίνος Κλωνάρης, Chef & Ιδιοκτήτης, Εστιατόριο LaVida, Ηλεία

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Executive Chef, Ergon Agora

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΡΥΔΑΣ, Executive Sous Chef, Sorrel Restaurant San Fransisco 1* Michelin

ΕΛΠΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΡΦΟΥΛΗ, Kitchen Coordinator at Hilton Waldorf, HR Manager for Carbon Restaurants, London
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ, Καθηγητής Μαγειρικής, École d’Hôtellerie et de Tourisme, Λουξεμβούργο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΑΚΙΔΗΣ, Executive Head Chef Hilton Cambridge City Centre

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΧΑΛΙΛ, Pastry Chef, Γλυκοπωλείο Ξάνθης & Κομοτηνής

ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΙΤΟΥΛΗ, Ζαχαροπλαστείο Cake it, Χίος

ΛΑΜΠΗΣ ΤΣΙΩΝΗΣ, Les Zazous, Θεσσαλονίκη

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ, Holiday Village Atlantica, Ρόδος

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, Pastry chef, technical support dept. of Zeelandia group

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΑΠΚΑ, Consulting & Pastry Chef, Pink Dot Cafe
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΜΙΑΡΗΣ, Dopios Restaurant Athens

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ, Boulangerie Patisserie Τσαχουρίδη
MASTERCLASSES
Κορυφαία σεμινάρια από καταξιωμένους επαγγελματίες με την σφραγίδα της La Chef Levi.
JOB CENTER
Είσαι σπουδαστής ή απόφοιτος της La Chef Levi; Βρες άμεσα Θέσεις Εργασίας!
THE BLOG
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΦΟΡΕΙΣ