35

ΧΡΟΝΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

5.000

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

ΣΕ 25 ΧΩΡΕΣ

Ανώτερη Σχολή (ΣΑΕΚ) La Chef Levi, η 1η ιδιωτική σχολή Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Το 1989, μία ομάδα εξεχόντων Chef & επώνυμων επαγγελματιών με όραμα και μεράκι, δημιούργησε μία σχολή επαγγελματικής τελειοποίησης, σύμφωνα με το γαλλικό πρότυπο. Στόχος, οι απόφοιτοί μας να γίνουν άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες, κατακτώντας την δική τους ισχυρή θέση στην αγορά εργασίας.

Διαθέτοντας πληρέστατο εξοπλισμό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, επώνυμους εκπαιδευτές και συνεργασίες με εκπαιδευτικούς οργανισμούς του εξωτερικού για περισσότερα από 35 χρόνια η Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις.

Η ΜΟΝΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

με 2 ειδικότητες

Η ΜΟΝΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

που λειτουργεί και στο εξωτερικό

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ

στην Ελλάδα

6Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ

στην Ευρώπη

Οι Σπουδαστές μιλούν

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

MASTERCLASSES

Κορυφαία σεμινάρια από καταξιωμένους επαγγελματίες με την σφραγίδα της La Chef Levi.