ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF

Με 20ετή πορεία στον χώρο της εστίασης, ο Chef Αγάπιος Παμπουκίδης σπούδασε την Τέχνη της Μαγειρικής στη Σχολή La Chef Levi, όπου και αποφοίτησε με άριστα ενώ αγάπησε την Τέχνη της Ζαχαροπλαστικής δίπλα στην διεθνούς φήμης Βιργινία Αναστασιάδου. Η διαδρομή του σε διάφορες κουζίνες τον έχει εξελίξει σε έναν σύγχρονο Chef με διεθνείς επιρροές στα πιάτα του. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως food stylist, δημιουργεί κάρτες για εστιατόρια ενώ παράλληλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρακολουθώντας διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς με την Σχολή. Από το 2017 είναι διεθνής Instructor της La Chef Levi και μοιράζεται τις γνώσεις του σε διάφορες χώρες καθώς μιλά άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS

Οι συμμετέχοντες του Masterclass θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κλασικές, σύγχρονες και fusion συνταγές του Chef από διάφορες περιοχές της Ασίας, ενδεικτικές του τεράστιου γαστρονομικού πλούτου της. Στόχος του Masterclass είναι ο συνδυασμός νέων υλικών με σύγχρονες τεχνικές από όλον τον κόσμο. Μέσα από τα εντυπωσιακά πιάτα του Chef Αγάπιου Παμπουκίδη, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μοντέρνες ιδέες για food styling, θα γνωρίσουν νέους τρόπους διαχείρισης των ασιατικών πρώτων υλών και θα λύσουν τις απορίες τους για την ασιατική κουζίνα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ολιγομελές Group 15 ατόμων
Η επιλογή της La Chef Levi για group 15 ατόμων πέρα από την μέγιστη αποτελεσματικότητα, προσδίδει στους συμμετέχοντες και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ημέρα 1η – Asian amuche bouche

Διάρκεια: 5 ώρες

1. Steamed rolls μπακαλιάρου / mango / μυρώνι
2. Τατάκι / φιλέτο τόνου / jackfruit
3. Mousse horseradish / mousse wasabi / σολομός
4. Ταϊλανδέζικο stick κοτόπουλο/ chutney mangosteen / chilli
5. Brochette χταπόδι / γλάσο αντζούγιας / καραμελωμένος ανανάς
6. Satay από φιλέτο μαύρου χοίρου / μαρμελάδα bacon / spicy peanut sauce

Ημέρα 2η – Asian fusion gastronomy

Διάρκεια: 5 ώρες 

1. Cake σουπιάς / fish sauce / soya
2. Ramen / cellophane noodles /  χοιρινό / κινέζικη ομελέτα / μπανάνα
3. Bao bun / παστή σιγομαγειρεμένη πανσέτα / kimchi
4. Bao bun / γαριδάκι / oyster sauce / chili
5. Γλυκό Bao Bun/ πάστα αζούκι / ζάχαρη
6. Τραγανό Bao Bun / κανέλα / γαρύφαλλο
7. Espuma / λευκή σοκολάτα / δέρμα & gel passion fruit / sago / βασιλικός /παγωτο μαρσμελλοου

Οι συνταγές και οι εκτελέσεις θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες σε ειδικό booklet. Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και διευκρινίσεις για τους συμμετέχοντες.

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες για την ασφάλεια των συμμετεχόντων με υποχρεωτική χρήση μάσκας ενώ στην είσοδο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση.

Θα μοιραστούν ποδιές της Σχολής σε όσους συμμετέχουν στα masterclasseis, ενώ όλοι θα πρέπει να φορούν τη δική τους στολή χωρίς διακριτικά και διαφημιστικές τοποθετήσεις.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Μία γεύση από όσα θα δούμε: