Λίγα λόγια για τον Chef

Με 20ετή πορεία στον χώρο της εστίασης, ο Chef Αγάπιος Παμπουκίδης σπούδασε την Τέχνη της Μαγειρικής στη Σχολή La Chef Levi, όπου και αποφοίτησε με άριστα ενώ αγάπησε την Τέχνη της Ζαχαροπλαστικής δίπλα στην διεθνούς φήμης Βιργινία Αναστασιάδου. Η διαδρομή του σε διάφορες κουζίνες τον έχει εξελίξει σε έναν σύγχρονο Chef με διεθνείς επιρροές στα πιάτα του. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως food stylist, δημιουργεί κάρτες για εστιατόρια ενώ παράλληλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρακολουθώντας διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς με την Σχολή. Από το 2017 είναι διεθνής Instructor της La Chef Levi και μοιράζεται τις γνώσεις του σε διάφορες χώρες καθώς μιλά άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.

Λίγα λόγια για το Masterclass

Το νέο Masterclass ασιατικής κουζίνας απευθύνεται σε επαγγελματίες μάγειρες καθώς και ερασιτέχνες που αγαπούν αυτό το είδος κουζίνας. Το πρώτο σκέλος περιλαμβάνει μια σειρά από δημιουργικές παρασκευές amuse – bouche, όρος της γαλλικής γαστρονομίας ο οποίος αποτυπώνει το εναρκτήριο κέρασμα πριν από το ορεκτικό. Στα ελληνικά θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε ως αυτό που «διασκεδάζει τον ουρανίσκο ή το στόμα» και βασίζεται στον δημιουργικό χαρακτήρα του εκάστοτε Chef με σκοπό να καλλιεργήσει ένα κλίμα ανυπομονησίας και δημιουργικότητας στον πελάτη. Κατά τη δεύτερη ημέρα του Masterclass, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μερικές street food αλμυρές και γλυκές δημιουργίες με ένα διαφορετικό τόνο από τα συνηθισμένα. 

Λεπτομέρειες

Ολιγομελές Group 15 ατόμων

Τα Masterclasses της La Chef Levi διεξάγονται πάντα με σκοπό τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και διάδραση ανάμεσα στον εισηγητή και τους συμμετέχοντες. Η σύντομη διάρκεια ενός σεμιναρίου απαιτεί λεπτομερή οργάνωση και προσωποποιημένη καθοδήγηση από την έναρξη ως τη λήξη. 

Πρόγραμμα Masterclass:

Ημέρα 1η – Asian amuse bouche

Διάρκεια: 4 ώρες

1. Steamed rolls μπακαλιάρου / mango / μυρώνι
2. Τατάκι / φιλέτο τόνου / jackfruit
3. Mousse horseradish / mousse wasabi / σολομός
4. Ταϊλανδέζικο stick κοτόπουλο/ chutney mangosteen / chilli
5. Brochette χταπόδι / γλάσο αντζούγιας / καραμελωμένος ανανάς
6. Satay από φιλέτο μαύρου χοίρου / μαρμελάδα bacon / spicy peanut sauce

Ημέρα 2η – Asian fusion gastronomy

Διάρκεια: 4 ώρες 

1. Cake σουπιάς / fish sauce / soya
2. Ramen / cellophane noodles / χοιρινό / κινέζικη ομελέτα / μπανάνα
3. Bao bun / παστή σιγομαγειρεμένη πανσέτα / kimchi
4. Bao bun / γαριδάκι / oyster sauce / chili
5. Γλυκό Bao Bun/ πάστα αζούκι / ζάχαρη
7. Espuma / λευκή σοκολάτα / δέρμα & gel passion fruit / sago / βασιλικός /παγωτό marshmallow

Λεπτομέρειες

Ημέρα: Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Απριλίου 

Ώρες: 17:00-21:00 

Οι συνταγές και οι εκτελέσεις θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες σε ειδικό booklet. Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και διευκρινίσεις για τους συμμετέχοντες.

Θα μοιραστούν ποδιές της Σχολής σε όσους συμμετέχουν στα Masterclasses, ενώ όλοι θα πρέπει να φορούν τη δική τους στολή χωρίς διακριτικά και διαφημιστικές τοποθετήσεις.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Όσοι παρακολουθήσουν το Masterclass λαμβάνουν ειδικό εκπτωτικό κουπόνι 10% για επόμενο Masterclass της επιλογής τους.

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές οδηγίες για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Η μαγνητοσκόπηση και η πάσης μορφή συλλογή και αναπαραγωγή τμήματος ή ολόκληρου του σεμιναρίου απαγορεύεται ρητά. 

Η εξόφληση του Masterclass θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δύο εβδομάδων από την online κράτηση με τραπεζική μεταφορά ή μέσω κάρτας ή μετρητών στις εγκαταστάσεις της La Chef Levi.

Δες δημιουργίες του Chef