ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ CHEF

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου γεννήθηκε στον Τύρναβο. Αποφοίτησε από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων το 1985. Μαθήτευσε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι και στη συνέχεια εργάστηκε σε εστιατόρια του ομίλου στο Μονακό, στη Μασσαλία, στη Προβηγκία, στο Παρίσι στο Plaza Athenee κ.α. Στην Ελλάδα εργάστηκε ως Executive Chef σε κορυφαία ξενοδοχεία όπως η Μεγάλη Βρετανία, το King George και το Athenaeum Inter Continental. Στη δεύτερη θητεία του στο Makedonia Palace, ο Executive Chef λαμβάνει την αναγνώριση που του αξίζει για την συμβολή του στην Ελληνική Γαστρονομία ενώ παράλληλα στέκεται δίπλα στους νέους όντας ένας άνθρωπος δοτικός και χαμηλών τόνων.

O Δημήτρης Τζιοβάρας είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στον Παντελεήμονα Πιερίας. Από τα πρώτα εφηβικά χρόνια, βρέθηκε στο χώρο της εστίασης δουλεύοντας ως  σερβιτόρος, ώσπου το μεράκι και η όρεξη να δημιουργεί φαγητό που θα δίνει εικόνες, γεύση, μυρωδιές και θα ξυπνάει  αναμνήσεις, τον έκανε να σπουδάσει και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη Μαγειρική Τέχνη. Στα 20 χρόνια του στον κλάδο, ο Δημήτρης Τζιοβάρας έχει εργαστεί με πολλούς επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια. Δίπλα στον Chef Ευαγγέλου, καθημερινά κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, γεμίζοντας πιάτα όχι μόνο με φαγητό αλλά με αγάπη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο σπουδαίους «Μαγείρους» οι οποίοι έχουν εκσυγχρονίσει την ελληνική κουζίνα, μένοντας πιστοί στις αρχές της κλασικής γαστρονομίας. Ενδιαφέρουσες τεχνικές, πολύ μεράκι και γεύσεις με δομή σε ένα χριστουγεννιάτικο πλήρες γεύμα για όλους τους λάτρεις της κουζίνας με «ταυτότητα». Ο χώρος θα γεμίσει από υπέροχες δημιουργίες, μοναδικές μυρωδιές και πολλή διάθεση από δύο ανθρώπους που είναι πρεσβευτές της μοντέρνας ελληνικής γαστρονομίας.

Αναβολή σε νέα ημερομηνία

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ολιγομελές Group 15 ατόμων
Η επιλογή της La Chef Levi για group 15 ατόμων πέρα από την μέγιστη αποτελεσματικότητα, προσδίδει στους συμμετέχοντες και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αναβολή σε νέα ημερομηνία

1. Καραβίδες σε φρούτα του πάθους
2. Κολοκύθα / Σολομός / Παρμεζάνα
3. Πάπια / Φουαγκρά / Σταφίδες / Μήλα
4. Φασιανός / Τοπιναμπούρ / Κάστανα / Τρούφα
5. Χριστουγεννιάτικος Κορμός / Σοκολάτα / Άγρια Βύσσινα

Οι συνταγές και οι εκτελέσεις θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες σε ειδικό booklet. Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και διευκρινίσεις για τους συμμετέχοντες.

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες για την ασφάλεια των συμμετεχόντων με υποχρεωτική χρήση μάσκας ενώ στην είσοδο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση.

Θα μοιραστούν ποδιές της Σχολής σε όσους συμμετέχουν στα masterclasseis, ενώ όλοι θα πρέπει να φορούν τη δική τους στολή χωρίς διακριτικά και διαφημιστικές τοποθετήσεις.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Δείτε μερικές δημιουργίες των Chef: