Το Masterclass έχει ολοκληρωθεί! Δείτε εδώ, φωτογραφίες & βίντεο από τις δημιουργίες!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF

Με 20ετή πορεία στον χώρο της εστίασης, ο Chef Αγάπιος Παμπουκίδης σπούδασε την Τέχνη της Μαγειρικής στη Σχολή La Chef Levi, όπου και αποφοίτησε με άριστα ενώ αγάπησε την Τέχνη της Ζαχαροπλαστικής δίπλα στην διεθνούς φήμης Βιργινία Αναστασιάδου. Η διαδρομή του σε διάφορες κουζίνες τον έχει εξελίξει σε έναν σύγχρονο Chef με διεθνείς επιρροές στα πιάτα του. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως food stylist, δημιουργεί κάρτες για εστιατόρια ενώ παράλληλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρακολουθώντας διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς με την Σχολή. Από το 2017 είναι διεθνής Instructor της La Chef Levi και μοιράζεται τις γνώσεις του σε διάφορες χώρες και επαγγελματίες ανά τον κόσμο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS

Ποιος δεν αγαπά να δοκιμάζει φρέσκα ζυμαρικά σε πολλές διαφορετικές παραλλαγές; Στόχος του online Masterclass είναι η βήμα-βήμα παρακολούθηση της δημιουργίας φρέσκων ζυμαρικών με ένα σύγχρονο δημιουργικό τρόπο. Ο συνδυασμός των ζυμαρικών με διαφορετικές συνταγές από κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, vegan αλλά και γλυκές δημιουργίες συνθέτει ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα χαρίσει ενδιαφέρουσες γνώσεις σε όσους το παρακολουθήσουν.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ 60€

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ONLINE MASTERCLASS

Το online Masterclass απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της Γαστρονομίας, λάτρεις της ποιοτικής και δημιουργικής κουζίνας αλλά και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με το σπουδαίο κεφάλαιο των ζυμαρικών.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Τραγανό gnocchi / scallops / αρακάς
  • Gnocchi γλυκοπατάτας / καρύδι peccar / prosciutto
  • Γεμιστό gnocchi / porcini / τρούφα / θυμάρι / λεμόνι
  • Γεμιστό tortellini / ricotta / φασκόμηλο / σάλτσα πορτοκάλι ντομάτα
  • Χρωματιστό tortellini / κατσικίσιο τυρί / baby veggies / κατσικίσιο βούτυρο
  • Tagliolini / μελάνι / μπαρπούνι / γαρίδα / μύδια
  • Fusilli / κουνουπίδι / αντζούγια
  • Farfalle / ψαρονέφρι sous vide / λιαστή ντομάτα / κάπαρη / κρουτόν
  • Mezzaluna / σπανάκι / καλαθάκι Λήμνου / μάραθος / σάλτσα ταχίνι
  • Ravioli de choco / ganache de choco / tonca / coco anglaise
  • Garganelli / καπνιστό κοτόπουλο / ντομάτα / μανιτάρι / τρίμμα κρόκου
  • Lasagne ratatouille / vegan bolognese / μελιτζάνα / κολοκύθι / ντομάτα
  • Μοριακό σπαγγέτι / ντομάτα / παγωτό μασκαρπόνε / ντομάτα κονφί
  • Γεμιστό canelloni / αντίδια / Napoli piccante
  • Timballo / ricotta / parmigiano reggiano / soppressata

Τεχνικές

  • Ζύμη με αυγό
  • Ζύμη με σιμιγδάλι
  • Παρασκευή gnocchi
  • Πως διαχειριζόμαστε τα scallops
  • Πως γεμίζουμε τα gnocchi
  • Παρασκευή tortellini
  • Παρασκευή ριγέ/πουά/πολύχρωμων tortellini
  • Μαγείρεμα θαλασσινών
  • Sous vide
  • Παρασκευή fusilli
  • Παρασκευή farfalle
  • Ραγού
  • Παρασκευή mezzaluna
  • Παρασκευή ravioli
  • Παρασκευή garganelli
  • Πάστωμα κρόκου
  • Παρασκευή lasagne
  • Παρασκευή vegan bolognese
  • Παρασκευή μοριακών σπαγγέτι
  • Παρασκευή παγωτού
  • Κονφί
  • Παρασκευή canelloni
  • Παρασκευή ricotta
  • Τεχνικές ψησίματος
  • Τεχνικές στησίματος

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ώρες: 15.00-20.00 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό αναλυτικό συνταγολόγιο με τα υλικά, τις εκτελέσεις και τελικές φωτογραφίες των πιάτων του Masterclass μέσω mail.

Όσοι παρακολουθήσουν το online Masterclass λαμβάνουν ειδικό εκπτωτικό κουπόνι 10% για επόμενο masterclass της επιλογής τους.

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή και να παρακολουθήσουν από συσκευή της επιλογής τους. Περαιτέρω οδηγίες θα δοθούν με την εγγραφή στο masterclass.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες.

Η μαγνητοσκόπηση και η πάσης μορφή συλλογή και αναπαραγωγή τμήματος ή ολόκληρου του σεμιναρίου απαγορεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΦ:

Με την υποστήριξη: