Το 1989, έτος ίδρυσης της πρώτης ιδιωτικής σχολής Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας στην Ελλάδα, η πρωτοπόρος Chef Βιργινία Αναστασιάδου και μια ομάδα εξεχόντων και φημισμένων επαγγελματιών του κλάδου διοργανώνουν τον πρώτο διαγωνισμό Γαστρονομίας, ο οποίος έκτοτε και κάθε χρόνο πραγματοποιείται αδιάλλειπτα στις εγκαταστάσεις της σχολής. Επαγγελματίες Σεφ μάγειρες, Σεφ Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιοί, εκπρόσωποι επιχειρήσεων που συνδέονται με τον κλάδο, χορηγοί δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου πλαισιώνουν την εκδήλωση που επικροτεί την αποκλειστική εξειδίκευση, την αριστεία και την καινοτομία.

Στις μέρες μας κάτι που είναι περιζήτητο και συνάμα δυσεύρετο είναι το αίμα, το πιο σημαντικό βιολογικό υγρό. Παρ’ όλο που η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και συνεχώς εξελίσσεται, δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα μέσα για την παραγωγή αυτού του. Αυτό που εξυπηρετεί σε περιπτώσεις που κάποιος έχει ανάγκη από αίμα είναι η τράπεζα αίματος. Έτσι, η La Chef Levi θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ανθρωπιάς διοργανώνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9:30 – 12:30 στις εγκαταστάσεις της την πρώτη της εθελοντική αιμοδοσία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ!
Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, ώρα 18.00
Τσιμισκή 31 (1ος & 4ος όροφος), Θεσσαλονίκη

Ο 29ος Διαγωνισμός Γαστρονομίας της La Chef Levi θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Η εκδήλωση που πρώτη η La Chef Levi καθιέρωσε έχει γίνει πλέον θεσμός!

Την ημέρα εκείνη στο επίκεντρο θα βρεθούν οι πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές της Σχολής, οι οποίοι θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που πήραν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο έργο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)