Κωνσταντίνος Κλωνάρης, Chef & Ιδιοκτήτης, Εστιατόριο LaVida, Ηλεία
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Executive Chef, Ergon Agora
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΡΥΔΑΣ, Executive Sous Chef, Sorrel Restaurant San Fransisco 1* Michelin
ΕΛΠΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΡΦΟΥΛΗ, Kitchen Coordinator at Hilton Waldorf, HR Manager for Carbon Restaurants, London
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ, Καθηγητής Μαγειρικής, École d’Hôtellerie et de Tourisme, Λουξεμβούργο
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΑΚΙΔΗΣ, Executive Head Chef Hilton Cambridge City Centre
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΧΑΛΙΛ, Pastry Chef, Γλυκοπωλείο Ξάνθης & Κομοτηνής
ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΙΤΟΥΛΗ, Ζαχαροπλαστείο Cake it, Χίος
ΛΑΜΠΗΣ ΤΣΙΩΝΗΣ, Les Zazous, Θεσσαλονίκη
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ, Holiday Village Atlantica, Ρόδος
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, Pastry chef, technical support dept. of Zeelandia group
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΑΠΚΑ, Consulting & Pastry Chef, Pink Dot Cafe
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΜΙΑΡΗΣ, Dopios Restaurant Athens
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ, Boulangerie Patisserie Τσαχουρίδη