I.I.P.B.C.
International Intensive
Pastry & Bakery Course

I.I.P.B.C.
International Intensive
Pastry & Bakery Course

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα
Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας

Το πιο εξελιγμένο ταχύρρυθμο πρόγραμμα
Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας στην Ελλάδα.

Το πιο εξελιγμένο ταχύρρυθμο πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας στην Ελλάδα.

Φτιαγμένο για εσένα που
θέλεις να κάνεις άμεσα τη διαφορά.

Φτιαγμένο για εσένα που
θέλεις να κάνεις άμεσα τη διαφορά.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

20 εβδομάδες σχεδιασμένες για hands on επαγγελματική κατάρτιση σε μία ευρεία θεματολογία, η οποία καλύπτει κλασικές, μοντέρνες, ελληνικές και διεθνείς ενότητες χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υπό την καθοδήγηση των καταξιωμένων Chef Instructors της La Chef Levi.

20 εβδομάδες σχεδιασμένες για hands on επαγγελματική κατάρτιση σε μία ευρεία θεματολογία, η οποία καλύπτει κλασικές, μοντέρνες, ελληνικές και διεθνείς ενότητες χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υπό την καθοδήγηση των καταξιωμένων Chef Instructors της La Chef Levi.

Εάν αναζητάς τάρτες, ζύμες, ναμελάκα, vegan, gluten free & lactose free γλυκά, εντυπωσιακά καλούπια και molds, σοκολάτα, καραμέλα, μοριακή ζαχαροπλαστική, γαλλικά κρουασάν και αρτοποιήματα με συνταγές του παγκόσμιου πρωταθλητή MOF Αρτοποιίας Mickael Morieux και πολλές άλλες δημιουργίες από όλο τον κόσμο, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα.

Εάν αναζητάς τάρτες, ζύμες, ναμελάκα, vegan, gluten free & lactose free γλυκά, εντυπωσιακά καλούπια και molds, σοκολάτα, καραμέλα, μοριακή ζαχαροπλαστική, γαλλικά κρουασάν και αρτοποιήματα με συνταγές του παγκόσμιου πρωταθλητή MOF Αρτοποιίας Mickael Morieux και πολλές άλλες δημιουργίες από όλο τον κόσμο, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα.

Η ολοκλήρωση οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παρακολούθησης 120 ωρών από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης La Chef Levi.

Η ολοκλήρωση οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παρακολούθησης 120 ωρών από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης La Chef Levi.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120 ώρες, 20 εβδομάδες, 6 ώρες 1 ημέρα ανά εβδομάδα

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ

Έναρξη μαθημάτων: Νοέμβριος 2024
Τμήματα: Πρωινά και Απογευματινά κατόπιν διαθεσιμότητας.

ΘΕΣΕΙΣ

ΘΕΣΕΙΣ

20

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Περιορισμένη

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120 ώρες, 20 εβδομάδες, 6 ώρες
1 ημέρα ανά εβδομάδα

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ

Έναρξη μαθημάτων: Νοέμβριος 2024
Τμήματα: Πρωινά και Απογευματινά κατόπιν διαθεσιμότητας.

ΘΕΣΕΙΣ

ΘΕΣΕΙΣ

20

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Περιορισμένη

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Θεωρία Ζαχαροπλαστικής/Διεθνής Ορολογία/Τεχνικοί όροι


Αρχές που διέπουν την Γαστρονομία


Οργάνωση κουζίνας σύμφωνα με την σύγχρονη τεχνική αντίληψη


Συντήρηση και σωστή αξιοποίηση των τροφίμων/Food Waste


Αμερικάνικη Ζαχαροπλαστική


Γαλλική Ζαχαροπλαστική


Κλασικά Επιδόρπια


Κλασική Αρτοποίηση


Γαλλική Αρτοποίηση


Σοκολάτα/ Στρώσιμο/ Σοκολατάκια/ Γεμίσεις


Ζαχαρόπαστα/Τεχνικές ντυσίματος/ Φιγούρες/Βρώσιμα Λουλούδια


Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες


Πασχαλινές Δημιουργίες


Vegan Ζαχαροπλαστική


Gluten Free Ζαχαροπλαστική


Lactose Free Ζαχαροπλαστική


Στοιχεία Μοριακής Ζαχαροπλαστικής


Εφαρμογή του sous vide στη Ζαχαροπλαστική


Εστιατορική Ζαχαροπλαστική


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Θεωρία Ζαχαροπλαστικής/Διεθνής Ορολογία/Τεχνικοί όροι


Αρχές που διέπουν την Γαστρονομία


Οργάνωση κουζίνας σύμφωνα με την σύγχρονη τεχνική αντίληψη


Συντήρηση και σωστή αξιοποίηση των τροφίμων/Food Waste


Αμερικάνικη Ζαχαροπλαστική


Γαλλική Ζαχαροπλαστική


Κλασικά Επιδόρπια


Κλασική Αρτοποίηση


Γαλλική Αρτοποίηση


Σοκολάτα/ Στρώσιμο/ Σοκολατάκια/ Γεμίσεις


Ζαχαρόπαστα/Τεχνικές ντυσίματος/ Φιγούρες/Βρώσιμα Λουλούδια


Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες


Πασχαλινές Δημιουργίες


Vegan Ζαχαροπλαστική


Gluten Free Ζαχαροπλαστική


Lactose Free Ζαχαροπλαστική


Στοιχεία Μοριακής Ζαχαροπλαστικής


Εφαρμογή του sous vide στη Ζαχαροπλαστική


Εστιατορική Ζαχαροπλαστική


ΤΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ
ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Αποφοίτους Σχολών Επισιτισμού/ Νέους Pastry Chefs που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τις γνώσεις τους.

Ερασιτέχνες που αγαπούν τη Ζαχαροπλαστική και την Αρτοποιία και θέλουν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα εξολοκλήρου εργαστηριακής κατάρτισης.

Άτομα που επιθυμούν μία άμεση αλλαγή καριέρας.

Επιχειρηματίες της εστίασης, που επιθυμούν να έχουν καλύτερο έλεγχο της επιχείρησης τους.

ΤΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ
ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Αποφοίτους Σχολών Επισιτισμού/ Νέους Pastry Chefs που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τις γνώσεις τους.

Άτομα που επιθυμούν μία άμεση αλλαγή καριέρας.

Ερασιτέχνες που αγαπούν τη Ζαχαροπλαστική και την Αρτοποιία και θέλουν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα εξολοκλήρου εργαστηριακής κατάρτισης.

Επιχειρηματίες της εστίασης, που επιθυμούν να έχουν καλύτερο έλεγχο της επιχείρησης τους.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      .

      ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ