I.I.C.C.
International Intensive
Culinary Course

I.I.C.C.
International Intensive
Culinary Course

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα
Μαγειρικής

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαγειρικής

Το πληρέστερο ταχύρρυθμο πρόγραμμα
Μαγειρικής Τέχνης στην Ελλάδα.

Το πληρέστερο ταχύρρυθμο πρόγραμμα
Μαγειρικής Τέχνης στην Ελλάδα.

Φτιαγμένο για εσένα που
θέλεις να κάνεις άμεσα τη διαφορά.

Φτιαγμένο για εσένα που
θέλεις να κάνεις άμεσα τη διαφορά.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην 100% πρακτική εκπαίδευση με τα διεθνή εκπαιδευτικά standards της μόνης Σχολής με αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο ειδικότητες στην Ελλάδα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

20 εβδομάδες σχεδιασμένες με αποκλειστική εργαστηριακή κατάρτιση σε μία ευρεία θεματολογία η οποία καλύπτει κλασικές, μοντέρνες, ελληνικές και διεθνείς ενότητες χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υπό την καθοδήγηση των καταξιωμένων Chef Instructors της La Chef Levi.

20 εβδομάδες σχεδιασμένες με αποκλειστική εργαστηριακή κατάρτιση σε μία ευρεία θεματολογία η οποία καλύπτει κλασικές, μοντέρνες, ελληνικές και διεθνείς ενότητες χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υπό την καθοδήγηση των καταξιωμένων Chef Instructors της La Chef Levi.

Εάν αναζητάς ένα πρόγραμμα με αποδεδειγμένη μεθολογία, ταχύτατο ρυθμό εκπαίδευσης και δεκάδες state of the art συνταγές από την Ελληνική και διεθνή γαστρονομία με έμφαση στη δημιουργικότητα, την παρουσίαση και την ολιστική μάθηση τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα.

Η ολοκλήρωση οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παρακολούθησης 120 ωρών από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης La Chef Levi.

Η ολοκλήρωση οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παρακολούθησης 120 ωρών από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης La Chef Levi.

Η ολοκλήρωση οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παρακολούθησης 120 ωρών από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης La Chef Levi.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

20 εβδομάδες 6 ώρες
1 ημέρα ανά εβδομάδα

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ

Έναρξη Μαθημάτων: Νοέμβριος 2024
Τμήματα: Πρωινά και Απογευματινά κατόπιν διαθεσιμότητας

ΘΕΣΕΙΣ

ΘΕΣΕΙΣ

20

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Περιορισμένη

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

20 εβδομάδες 6 ώρες
1 ημέρα ανά εβδομάδα

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ

Έναρξη μαθημάτων: Νοέμβριος 2024
Τμήματα: Πρωινά και Απογευματινά κατόπιν διαθεσιμότητας.

ΘΕΣΕΙΣ

ΘΕΣΕΙΣ

20

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Περιορισμένη

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Διεθνής Ορολογία/Τεχνικές Κοπής


Αρχές που διέπουν την Γαστρονομία


Οργάνωση κουζίνας σύμφωνα με την σύγχρονη τεχνική αντίληψη


Συντήρηση και σωστή αξιοποίηση των τροφίμων/Food Waste


Ζωμοί και οι χρήσεις τους στη Μαγειρική


Παγκόσμιος κατάλογος με μητρικές σάλτσες από όλο τον κόσμο και η εφαρμογή τους


Παγκόσμιος κατάλογος με μητρικές σάλτσες από όλο τον κόσμο και η εφαρμογή τους


Εισαγωγή στις διαφορετικές υφές και δημιουργικές γαρνιτούρες

Κλασικοί και Σύγχρονοι Ζωμοί


Κλασικές και Μοντέρνες Σούπες από όλο τον κόσμο


Κλασική & Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα


Κλασική & Σύγχρονη Ιταλική Κουζίνα-Παρασκευές Φρέσκων Ζυμαρικών


Ασιατική κουζίνα


Γαλλική Κουζίνα


Vegan Κουζίνα


Vegetarian Κουζίνα


Χριστουγεννιάτικο πλήρες Fine Dining Menu


Sous Vide: Θεωρία και τεχνικές για βασικές και σύγχρονες συνταγές


Φιλετάρισμα Κρεάτων


Συνταγές με Κρέατα/Βασικές Γνώσεις και Κοπές


Φιλετάρισμα και Διαχείριση Θαλασσινών & Ψαριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό


Πουλερικά/Πάπια/Κόκορας/Ορτύκι


Μοριακή Κουζίνα: Σφαιροποίηση /Αντίστροφη Σφαιροποίηση /Αφροί/ Εσπούμες


Αρτοποιία και Κλασικά Αρτοπαρασκευάσματα


Τάρτες/Κρέμες/Παντεσπάνια/Παγωτά


Εστιατορική Ζαχαροπλαστική


Bonus course: Food & Wine Pairing workshop


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Διεθνής Ορολογία/Τεχνικές Κοπής


Αρχές που διέπουν την Γαστρονομία


Οργάνωση κουζίνας σύμφωνα με την σύγχρονη τεχνική αντίληψη


Συντήρηση και σωστή αξιοποίηση των τροφίμων/Food Waste


Ζωμοί και οι χρήσεις τους στη Μαγειρική


Παγκόσμιος κατάλογος με μητρικές σάλτσες από όλο τον κόσμο και η εφαρμογή τους


Παγκόσμιος κατάλογος με μητρικές σάλτσες από όλο τον κόσμο και η εφαρμογή τους


Εισαγωγή στις διαφορετικές υφές και δημιουργικές γαρνιτούρες


Κλασικοί και Σύγχρονοι Ζωμοί


Κλασικές και Μοντέρνες Σούπες από όλο τον κόσμο


Κλασική & Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα


Κλασική & Σύγχρονη Ιταλική Κουζίνα-Παρασκευές Φρέσκων Ζυμαρικών


Ασιατική κουζίνα


Γαλλική Κουζίνα


Vegan Κουζίνα


Vegetarian Κουζίνα


Χριστουγεννιάτικο πλήρες Fine Dining Menu


Sous Vide: Θεωρία και τεχνικές για βασικές και σύγχρονες συνταγές


Φιλετάρισμα Κρεάτων


Συνταγές με Κρέατα/Βασικές Γνώσεις και Κοπές


Φιλετάρισμα και Διαχείριση Θαλασσινών & Ψαριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό


Πουλερικά/Πάπια/Κόκορας/Ορτύκι


Μοριακή Κουζίνα: Σφαιροποίηση /Αντίστροφη Σφαιροποίηση /Αφροί/ Εσπούμες


Αρτοποιία και Κλασικά Αρτοπαρασκευάσματα


Τάρτες/Κρέμες/Παντεσπάνια/Παγωτά


Εστιατορική Ζαχαροπλαστική


Bonus course: Food & Wine Pairing workshop


ΤΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ
ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Αποφοίτους Σχολών Επισιτισμού/Νέους Chefs που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τις γνώσεις τους.

Ερασιτέχνες που αγαπούν τη Μαγειρική και θέλουν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα εξολοκλήρου εργαστηριακής κατάρτισης σύντομης διάρκειας.

Άτομα που επιθυμούν μία άμεση αλλαγή καριέρας.

Επιχειρηματίες της εστίασης, που επιθυμούν να έχουν καλύτερο έλεγχο της επιχείρησης τους.

ΤΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ
ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Αποφοίτους Σχολών Επισιτισμού/ Νέους Pastry Chefs που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τις γνώσεις τους.

Άτομα που επιθυμούν μία άμεση αλλαγή καριέρας.

Ερασιτέχνες που αγαπούν τη Μαγειρική και θέλουν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα εξολοκλήρου εργαστηριακής κατάρτισης σύντομης διάρκειας.

Επιχειρηματίες της εστίασης, που επιθυμούν να έχουν καλύτερο έλεγχο της επιχείρησης τους.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ