Η επιλογή του ΙΕΚ Μαγειρικής που θα σπουδάσεις γίνεται μία φορά.
Είναι μία επιλογή για να θέσεις τα σωστά θεμέλια για μία λαμπρή καριέρα. Στο ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, αντιμετωπίζουμε την εκπαίδευση ως επένδυση στο μέλλον σου, παρέχοντάς σου όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις.

Chef μάγειρας, ένα επάγγελμα που συνδυάζει τη δεξιοτεχνία με τη δημιουργικότητα. Οι σπουδές μαγειρικής σε μία εξειδικευμένη σχολή μαγειρικής είναι η επένδυση που θα σου αλλάξει τη ζωή. Στο ΙΕΚ La Chef Levi εκπαιδεύουμε αποκλειστικά και μόνο Μάγειρες (Chef) και Ζαχαροπλάστες (Pastry Chef). Εδώ αποκτάς τον ανώτερο, κρατικά αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών Μαγειρικής Τέχνης (Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων). Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα και παρακολούθησε το πιο εξειδικευμένο, ασύγκριτο πρόγραμμα σπουδών, βραβευμένο από τον μεγαλύτερο οργανισμό chef στον κόσμο, WorldChefs.

Κλασσική ή μοντέρνα, υπάρχει μόνο μία κουζίνα. Η καλή.

-Paul Bocuse

8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΕΚ LA CHEF LEVI

1

30+ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Η La Chef Levi, είναι η πρώτη ελληνική Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας από το 1989. Μέχρι και σήμερα, παραμένει η μόνη ιδιωτική σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα, η οποία επιλέγει να διδάσκει αποκλειστικά αυτές τις δύο ειδικότητες και καμία άλλη. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση σε σπουδές μαγειρικής.

2

LA CHEF LEVI, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η La Chef Levi, είναι η ιστορικότερη Σχολή Μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα, ενώ έχει ανακηρυχθεί 1η Σχολή στην Ελλάδα και 6η καλύτερη Σχολή στην Ευρώπη, τίτλοι οι οποίοι δεν έχουν κατακτηθεί από άλλη Σχολή. Οι συνεχείς διακρίσεις αποδεικνύουν το ποιοτικό έργο που πραγματοποιούμε για τους σπουδαστές μας εδώ για περισσότερα από 30 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για το λόγο αυτό, από το 2022 το ΙΕΚ La Chef Levi αποτελεί το μόνο ΙΕΚ που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό-Ολυμπιάδα Νέων Σεφ με την συμμετοχή 50 χωρών από όλο τον κόσμο.

3

Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο όμιλος La Chef Levi είναι ο μόνος με δραστηριότητα και στο εξωτερικό! Είναι σημαντικό για εμάς να σπουδάζεις με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, έχοντας την εγγύηση της μόνης παγκόσμιας ελληνικής Σχολής με το καλύτερο πιστοποιημένο επίπεδο σπουδών.

4

ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEF ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μαγειρικής, οι σπουδαστές έχουν λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και αποκλειστική εξειδίκευση για να σταθούν ως επαγγελματίες σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Μαγειρικής έχουν τον πιο σύγχρονο προσανατολισμό εκπαιδεύοντας αποτελεσματικά τους σπουδαστές, εξασφαλίζοντάς τους ταχύτατα μία θέση στην αγορά εργασίας.
Οι απόφοιτοι είπαν για εμάς.

5

ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Τα μαθήματα διεξάγονται στα άρτια εξοπλισμένα του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, τα οποία είναι πιστοποιημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΟΠΠΕΠ, φορέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ακολουθώντας παράλληλα τα διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα και την εγγύηση ποιότητας της ιστορικότερης Σχολής Μαγειρικής στην Ελλάδα.

6

ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

Ολοκληρώνοντας την φοίτηση στο πρώτο έτος, η Σχολή αναλαμβάνει την έμμισθη πρακτική άσκηση κάθε σπουδαστή ξεχωριστά σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και resorts 5*, καθώς και σε πασίγνωστα εστιατόρια στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Κάθε μελλοντικός Chef Μάγειρας του ΙΕΚ La Chef Levi εργάζεται δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες, συνήθως αποφοίτους της Σχολής. Για την πρακτική μεριμνά η Σχολή με ειδικό σύμβουλο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών προσφέροντας υψηλούς μισθούς πρακτικής, άριστη διαμονή και συνθήκες εργασίας.

7

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Το έργο της εκπαίδευσης των νέων Σεφ είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Για το λόγο αυτό κρατάμε περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά τμήμα. Παρέχοντας κορυφαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ολιγομελή τμήματα, δίνουμε σημασία στην ποιότητα των σπουδών, επιδρώντας αποτελεσματικά στην επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.

8

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Οι απόφοιτοι της σχολής μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη, ΙΕΚ La Chef Levi, με την ολοκλήρωση των σπουδών και της πρακτικής άσκησης, οδηγούνται στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία εξετάσεις κρατικής πιστοποίησης και αναγνώρισης. Παράλληλα, η La Chef Levi αποτελεί πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), πρωτοπόρου πιστοποίησης ανθρωπίνων δεξιοτήτων, προσφέροντας στους αποφοίτους τη δυνατότητα να λάβουν μια επιπλέον ισχυρή πιστοποίηση σε συνεργασία με το Chef’s Club Ελλάδος.

Οι Σπουδαστές μιλούν

ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ

Μάθε τη συνταγή της επιτυχίας, μαζί μας!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ