Chef μάγειρας, το επάγγελμα που συνδυάζει το πάθος με την έμπνευση και την υψηλή κατάρτιση με την δημιουργικότητα. Ζήστε τις μοναδικές συγκινήσεις του και ανακαλύψτε τα μυστικά του από τους κορυφαίους επαγγελματίες σεφ της βραβευμένης ως καλύτερης σχολής στην Ελλάδα. Κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα μέσα από ένα ασύγκριτο πρόγραμμα σπουδών, βραβευμένο από τον μεγαλύτερο οργανισμό Chef στον κόσμο, Worldchefs.

Κλασσική ή μοντέρνα, υπάρχει μόνο μια κουζίνα. Η καλή.

-Paul Bocuse

Η Μαγειρική είναι μια τέχνη η οποία βασίζεται στη δημιουργικότητα, το πάθος και την έμπνευση.
Στη La Chef Levi, υποδεχόμαστε ανθρώπους που επιθυμούν να συνδυάσουν τη τέχνη με την απαραίτητη κατάρτιση έχοντας ένα βασικό στόχο.

Τη ταχύτατη επαγγελματική εξέλιξη.

Πως θα επιτευχθεί αυτό;

Το μυστικό για να γίνετε επιτυχημένος Chef Μάγειρας είναι ο συνδυασμός πρακτικής και θεωρητικής γνώσης. Ο σωστός επαγγελματίας στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης οφείλει να έχει ολοκληρωμένες γνώσεις, οι οποίες θα καλλιεργήσουν τη φαντασία του, αλλά ταυτόχρονα θα στηριχθούν σε μια δομημένη σκέψη προς αποφυγή λαθών και αστοχιών.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ποιοτικής εκπαίδευσης, η οποία έχει διάρκεια και αναγνωρισμένη αποτελεσματικότητα.

Στη La Chef Levi, γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει αυτό. Από το 1989 παραμένουμε η πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα και η μόνη, ακόμα και σήμερα, που προσφέρει αποκλειστικά δύο ειδικότητες.

Συχνά θα ακούσετε τη λέξη εξειδίκευση.

Τι πραγματικά σημαίνει και πως επηρεάζει τις σπουδές Μαγειρικής Τέχνης;

Η εξειδίκευση είναι αποτέλεσμα αφοσίωσης και επιλογής.

Για να μπορείτε να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο, οφείλετε στον εαυτό σας αλλά και στην τέχνη που υπηρετείτε, να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο και την απαραίτητη προσοχή. Για το λόγο αυτό από τη πρώτη μέρα, δεν αλλάξαμε τον προσανατολισμό μας και προσφέρουμε μόνο δύο ειδικότητες. Για να μπορούμε να κρατάμε το αρτιότερο επίπεδο σπουδών.

Με τον τρόπο αυτό, όλο το βάρος μας, όλος ο χρόνος και η αφοσίωση πέφτουν μόνο σε όσους επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες Μάγειρες(Chef) και Ζαχαροπλάστες(Pastry Chef).

Η La Chef Levi είναι η μόνη Σχολή, η οποία δε δέχεται σπουδαστές από άλλες σχολές σε κανένα χρονικό σημείο για να συνεχίσουν/ολοκληρώσουν τις σπουδές τους εδώ. Διατηρούμε μια συγκεκριμένη εκπαιδευτική διαδικασία δίχως παρεμβολές και ξένες προσθήκες, ασχολούμενοι εξολοκλήρου με τους σπουδαστές που είναι μαζί μας από την αρχή για να μπορέσουμε να τους δώσουμε όλες τις γνώσεις που πρέπει.

Καμία άλλη Σχολή δεν μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό. Έτσι εξασφαλίζουμε τη καλύτερη εκπαίδευση για τους σπουδαστές μας.

Αυτή είναι η επιλογή μας. Ποια είναι η δική σας;

Η φιλοσοφία της αποκλειστικής εξειδίκευσης δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη και ξεχωριστή εάν δεν αποσκοπεί στη συνεχή βελτίωση των σπουδαστών ως μελλοντικών επαγγελματιών.

Κάθε τμήμα διαμορφώνεται με συγκεκριμένο αριθμό εκπαιδευομένων έτσι ώστε να διατηρείται η ποιότητα των σπουδών. Έτσι αποφεύγουμε να ολοκληρώνουν οι σπουδαστές μας το μάθημα με απορίες και αποφοιτώντας από τη Σχολή να έχουν λάβει όλες τις γνώσεις και εμπειρίες οι οποίες αποδεδειγμένα εδώ και 30 χρόνια δημιουργούν επαγγελματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακόμη, πολύ βασικό για όλους εμάς στη La Chef Levi είναι  να υπάρχει άμεση επαφή ανάμεσα στους διδάσκοντες και τους διδασκόμενους τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος όσο και εκτός των μαθημάτων για οποιαδήποτε απορία υπάρξει. Ενθαρρύνουμε τις απορίες, τα λάθη και τις δυσκολίες του κάθε σπουδαστή και είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με τον καθένα ξεχωριστά για να πετύχουμε το καλύτερο.

Οι βραβευμένοι Σεφ και οι έμπειροι Καθηγητές της Σχολής στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Σχολής φροντίζουν καθημερινά έτσι ώστε κάθε μάθημα να γίνεται ένα σκαλοπάτι για την είσοδο στην αγορά εργασίας αφιερώνοντας στο κάθε σπουδαστή όσο χρόνο χρειάζεται για να αφομοιώσει το μάθημα.

Οι χώροι της Σχολής παρέχουν την αίσθηση μιας πραγματικής κουζίνας με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τον σύγχρονο εξοπλισμό που θα προϊδεάσουν τους σπουδαστές για τη καλύτερη ένταξη τους σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο.

La Chef Levi, η μόνη Ελληνική Σχολή του εξωτερικού.

Η Γαστρονομία είναι ο κλάδος με τη μεγαλύτερη απορρόφηση αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Οι αυξημένες ανάγκες, η παγκοσμιοποίηση της αγοράς και οι δυνατότητες που προσφέρει η Μαγειρική και η Ζαχαροπλαστική Τέχνη είναι απεριόριστες.

Έτσι στη La Chef Levi αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τον εκπαιδευτικό μας ορίζοντα και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για τους σπουδαστές μας, ιδρύοντας τη πρώτη Ελληνική Σχολή Γαστρονομίας στο εξωτερικό μαζί με Γάλλους αλλά και Σεφ από όλο τον κόσμο, στο Αλγέρι.

Με τον τρόπο αυτό, δημιουργήσαμε ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο ανταλλαγής γνώσεων και εξειδικευμένου προσωπικού. Παράλληλα συνεχίζουμε να παρατηρούμε πρώτοι τις νέες τάσεις στο χώρο, τις οποίες και εντάσσουμε στα μαθήματα εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των σπουδαστών μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο όμιλος La Chef Levi εδώ και 8 χρόνια αποτελεί τον πρώτο και μόνο εκπαιδευτικό όμιλο Γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Η δυνατότητα αυτή προσφέρει αυξημένες ευκαιρίες στους σπουδαστές μας τόσο στη ποιότητα των σπουδών τους αλλά και στη διευρυμένη αγορά εργασίας.

Οι σπουδαστές μας διεκδικούν ταχύτερα από όλους τις καλύτερες θέσεις στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα, τη Κύπρο και το εξωτερικό.

Δείτε ορισμένα παραδείγματα!

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τα προγράμματα σπουδών της La Chef Levi σχεδιάστηκαν ώστε να παρέχουν στους σπουδαστές της απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο που επιλέγουν, συνδυάζοντας την απαραίτητη θεωρητική εκπαίδευσή τους με την εργαστηριακή και πρακτική κατάρτιση σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες από τον  Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας.

Τα εργαστήρια καλύπτουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης και πραγματοποιούνται ανελλιπώς και τα 2 χρόνια σπουδών.

Η επένδυση σε νέες τεχνικές, σε εξοπλισμό και η αφθονία πρώτων υλών σε συνδυασμό με την ύπαρξη μόνο δύο ειδικοτήτων, δημιουργεί το απόλυτα εκπαιδευτικό περιβάλλον για τους σπουδαστές της Σχολής. Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές της σχολής καθίστανται ασύγκριτοι επαγγελματίες έτοιμοι να διεκδικήσουν με αξιώσεις το εργασιακό τους μέλλον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ύλη της Σχολής περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που κάνουν ένα Μάγειρα, προσφέροντας πλουραλισμό σε διεθνείς κουζίνες και σύγχρονες τεχνικές.

Τον Μάρτιο του 2020, περίοδο κατά την οποία ο Covid-19 άλλαξε τα δεδομένα στην καθημερινότητα, την εργασία αλλά και την εκπαίδευση, η La Chef Levi αποτέλεσε τη μοναδική Σχολή η οποία εισήγαγε άμεσα και αποτελεσματικά την τηλεκπαίδευση.

Σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες της χώρας ανέστειλαν τη λειτουργία τους μέχρι τις 18 Μαΐου. Η La Chef Levi, από την επόμενη κιόλας ημέρα εφάρμοσε το πλάνο που είχε ήδη επεξεργαστεί, ξεκινώντας την τηλεκπαίδευση σε πάνω από 150 σπουδαστές σε όλα τα τμήματα ανεξαιρέτως.

Στόχος της Σχολής εξαρχής ήταν η αξιοποίηση του χρόνου των σπουδαστών την περίοδο του εγκλεισμού, η απρόσκοπτη συνέχιση των θεωρητικών μαθημάτων και ο εμπλουτισμός των γνώσεων σε ζητήματα σχετικά με τις εργαστηριακές τους γνώσεις όπως η μοριακή γαστρονομία, το food pairing και νέες τάσεις στον κλάδο. Οι Chef μάλιστα έδειξαν και πολύτιμες τεχνικές από την οθόνη του υπολογιστή όπως σκάλισμα λαχανικών, τρισδιάστατες τούρτες και βρώσιμα πέταλα. Οι σπουδαστές είχαν προμηθευθεί τα αντίστοιχα υλικά έπειτα από οδηγίες της Σχολής και ακολουθούσαν τα όσα έδειχνα οι Chef τους.

Σπουδαστές από την Κρήτη, τα Ιωάννινα, τη Ρόδο, την Αθήνα και την Κύπρο συνάντησαν τους Καθηγητές τους ψηφιακά και συνέχισαν το πολύτιμο έργο της εκπαίδευσης. Σε μια περίοδο κατά τη οποία όλα σταματούσαν, η εκπαίδευση συνέχιζε.

Φυσικά, τονίστηκε εξαρχής στους σπουδαστές ότι μόλις επιτραπεί η επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων, όλα τα εργαστηριακά μαθήματα θα αναπληρωθούν πλήρως. Η υπόσχεση της Σχολής έγινε πράξη αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η επανέναρξη της Σχολής πάντα με σεβασμό στις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας.

Το αποτέλεσμα;

Επί δύο μήνες οι σπουδαστές της Σχολής συνέχισαν κανονικά, αυτή τη φορά από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους, όλα τα μαθήματα χωρίς να χάνουν την επαφή με τις σπουδές και την εξέλιξη τους. Τηρώντας πάντα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και λαμβάνοντας επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των σπουδαστών, τα καταφέραμε!

Κανένα μάθημα δεν χάθηκε! Είμαστε υπερήφανοι διότι είμαστε η μοναδική Σχολή που όλα τα μαθήματα αναπληρώθηκαν ενώ οι σπουδαστές παρακολούθησαν συνολικά 50 ώρες επιπλέον μαθημάτων χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Αυτή είναι η ευθύνη, την οποία έχουμε από το 1989 σε Ελλάδα και εξωτερικό απέναντι στους χιλιάδες αποφοίτους και σπουδαστές του Ομίλου La Chef Levi.

Να είμαστε εκεί σε κάθε δυσκολία και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε για όλους όσους εμπιστεύονται σε εμάς το μέλλον και τα όνειρα τους. Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ.

Με μακρά εμπειρία στο χώρο ως η πρώτη ιδιωτική Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας στην Ελλάδα, διαθέτουμε τις γνώσεις, τα αποδεδειγμένα μέσα και τη διάρκεια που χρειάζεται η εκπαίδευση.

Αν επιθυμείς να σπουδάσεις και τις δύο ειδικότητες και να λάβεις και τα δύο πλήρη διπλώματα υπάρχει η δυνατότητα παράλληλης παρακολούθησης ή και σε τρία χρόνια.

Στεκόμαστε δίπλα στους αποφοίτους μας

Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση/το πέρας του κύκλου σπουδών, η La Chef Levi βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους σπουδαστές της, παρακολουθώντας τα επαγγελματικά τους βήματα και παρέχοντας τους επαγγελματική και συμβουλευτική καθοδήγηση για την καριέρα τους.

Στη La Chef Levi θέλουμε οι σπουδαστές μας να επιλέγουν την εργασία που τους ευχαριστεί αλλά και να διαμορφώνουν τις συνθήκες της. Δεν αρκεί για εμάς μία απασχόληση για τον κάθε σπουδαστή μας. Θέλουμε την ιδανικότερη θέση για τον καθένα. Και η ιδανικότερη θέση για τον κάθε σπουδαστή είναι αυτή που θα επιλέξει εκείνος.

Εμείς για αυτό φροντίζουμε. Να παρέχουμε όλες τις γνώσεις και εμπειρίες στους σπουδαστές μας έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν την εργασία που επιθυμούν.

Γιατί ο καθένας από εσάς είναι για εμάς μία μοναδική ξεχωριστή περίπτωση.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την επαγγελματική αποκατάσταση; Μάθετε περισσότερα!

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ONLINE!

8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ CHEF ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΗ LA CHEF LEVI

1

31 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ LA CHEF LEVI

Η La Chef Levi, είναι η πρώτη ελληνική Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας από το 1989. Για περισσότερα από 31 χρόνια παραμένει η μόνη Σχολή στην Ελλάδα η οποία επιλέγει να διδάσκει αποκλειστικά αυτές τις δύο ειδικότητες και καμία άλλη. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε τη καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.

2

LA CHEF LEVI, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η La Chef Levi, έχει ανακηρυχθεί 1η Σχολή στην Ελλάδα και 6η καλύτερη Σχολή στην Ευρώπη, τίτλοι οι οποίοι δεν έχουν κατακτηθεί από άλλη Σχολή. Οι συνεχείς διακρίσεις αποδεικνύουν το ποιοτικό έργο που πραγματοποιούμε για τους σπουδαστές μας εδώ για περισσότερα από 31 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Επισκεφθείτε την ενότητα βραβεία-σπουδαίες στιγμές για να δείτε αυτές και πολλές άλλες επιτυχίες του ομίλου.

3

Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο όμιλος La Chef Levi είναι ο μόνος με δραστηριότητα και στο εξωτερικό! Είναι σημαντικό για εμάς να λαμβάνετε την εγγύηση της μόνης παγκόσμιας ελληνικής Σχολής για το καλύτερο επίπεδο σπουδών με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

4

ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ

Με την ολοκλήρωση των σπουδών οι σπουδαστές έχουν λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και αποκλειστική εξειδίκευση για να σταθούν ως επαγγελματίες σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα, τη Κύπρο και το εξωτερικό. Τα προγράμματα σπουδών της Σχολής έχουν τον πιο σύγχρονο προσανατολισμό εκπαιδεύοντας αποτελεσματικά τους σπουδαστές οι οποίοι καταλαμβάνουν ταχύτατα θέση στην αγορά εργασίας.
Οι απόφοιτοι είπαν για εμάς.

5

ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Τα μαθήματα διεξάγονται στα άρτια εξοπλισμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια της Σχολής από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΟΠΠΕΠ φορέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

6

ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

Ολοκληρώνοντας τη φοίτηση στο πρώτο έτος η Σχολή αναλαμβάνει την έμμισθη πρακτική άσκηση κάθε σπουδαστή ξεχωριστά σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και resorts 5*,4* στην Ελλάδα, τη Κύπρο και το εξωτερικό. Κάθε μελλοντικός Chef Μάγειρας ή Ζαχαροπλάστης (Pastry Chef) της Σχολής μας εργάζεται δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες, συνήθως αποφοίτους της Σχολής. Για την πρακτική μεριμνά η Σχολή με ειδικό σύμβουλο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών.

7

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Θεωρούμε εξαιρετικά υπεύθυνο το έργο της εκπαίδευσης των νέων Σεφ. Για το λόγο αυτό κρατάμε περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά τμήμα. Παρέχοντας κορυφαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ολιγομελή τμήματα, δίνουμε σημασία στη ποιότητα των σπουδών και επιδρώντας αποφασιστικά στην επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.

8

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ACTA

Είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν πιστοποίηση του φορέα πιστοποίησης του Τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι Σπουδαστές μιλούν
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ