Οι επιχειρήσεις σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, έχουν σύνθετες και διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες. Για να μπορέσει ένας επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης να αναβαθμίσει την επιχείρηση του ή να ξεκινήσει ένα νέο project, απαιτείται σωστή στρατηγική, σύγχρονη οπτική ματιά σε συνδυασμό με αποδεδειγμένη εμπειρία και μεράκι.

Η διοίκηση και η απρόσκοπτη λειτουργία μιας επιχείρησης εστίασης σήμερα είναι μια πολύ απαιτητική και πολυδιάστατη διαδικασία που απαιτεί εξοικείωση με το νομικό πλαίσιο, επιλογή και αξιοποίηση του προσωπικού, επιλογή των προμηθευτών και του κατάλληλου εξοπλισμού, δημιουργία και κοστολόγηση του μενού και πολλές άλλες εξειδικευμένες γνώσεις.

Η La Chef Levi παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις εστίασης, οι οποίες ανταποκρίνονται σε όλο τον κύκλο των σημαντικών και κρίσιμων αποφάσεων με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και ανάπτυξής τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες υπηρεσίες επικεντρώνονται στους παρακάτω πυλώνες:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων

Για μια επιχείρηση εστίασης, το σπουδαιότερο πράγμα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της, είναι η τήρηση όλων των απαιτούμενων προδιαγραφών υγιεινής σύμφωνα με τους κανονισμούς της πολιτείας. Σε μια εποχή έντονου ανταγωνισμού, δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών τα οποία στοιχίζουν για τις επιχειρήσεις. Η διοίκηση της επιχείρησης δεν δύναται να παρακολουθεί και να γνωρίζει όλες τις απαιτήσεις του ΕΦΕΤ & των Υγειονομικών Υπηρεσιών, ώστε να διασφαλίζει τη νομιμότητα της επιχείρησης αποσοβώντας πρόστιμα αλλά και τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις στη φήμη της. Παράλληλα, στην εποχή όπου ο καταναλωτής είναι πιο ενημερωμένος από ποτέ, η υγιεινή και η ασφάλεια μιας επιχείρησης αποτελεί εργαλείο πιστότητας και ποιοτικής πελατείας.

Οι σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων αναφορικά με την υγιεινή και την ασφάλεια περιλαμβάνουν:

 • Εκπαίδευση προσωπικού για αντιμετώπιση εκτάκτων συνθηκών
 • Επιλογή και διασφάλιση προϊόντων και προμηθευτών
 • Ασφαλή και οικονομική διαχείριση αποθήκης
 • Τήρηση προαπαιτούμενων κανόνων σύμφωνα με το Εγχειρίδιο του ΕΦΕΤ για την αποφυγή προστίμων
 • Διαρκή επιτήρηση και καθοδήγηση τήρησης του HACCP
 • Εσωτερικές επιθεωρήσεις και προσθήκη νέων αναγκών
Κοστολόγηση Μενού και όλων των παραγωγικών διαδικασιών της επιχείρησης
Η σωστή επιτήρηση μιας επιχείρησης περιλαμβάνει τον διαχωρισμό κάθε τμήματος της παραγωγικής διαδικασίας. Απαιτεί τη χρήση διεθνώς αναγνωρισμένων μοντέλων διοίκησης και οικονομίας τα οποία επιτρέπουν στη διοίκηση της επιχείρησης να έχει τον πλήρη έλεγχο, να μειώνει τα κόστη, να οργανώνει καινούρια εγχειρήματα και να επενδύει μεγαλώνοντας την επιχείρηση. Η κοστολόγηση του Μενού είναι το πρώτο βήμα για μια ολοκληρωμένη επίβλεψη της επιχείρησης. Παράλληλα, σε συνδυασμό με την γαστρονομική γνώση, η ομάδα ανθρώπων της La Chef Levi αξιοποιώντας την ακαδημαϊκή εκπαίδευση και την πολυετή εμπειρία στην αγορά, παρατηρεί και προτείνει, διορθωτικές κινήσεις αποσκοπώντας στη μεγιστοποίηση του κέρδους των επιχειρήσεων, την αποφυγή κινδύνων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.
Πρόσληψη Προσωπικού

Η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού ανέκαθεν αποτελεί πεδίο το οποίο δυσκολεύει τις επιχειρήσεις. Οι διαπραγματεύσεις για τον μισθό, οι συνθήκες εργασίας και η ελευθερία κινήσεων είναι μερικά από τα προβλήματα ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους. Όλα ξεκινούν από την επιλογή του σωστού προσωπικού, το οποίο θα ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες της επιχείρησης σε συνδυασμό με τις ανάγκες που θα ανακύψουν στο μέλλον.

Έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες από όλο τον κόσμο, η La Chef Levi φροντίζει να βρίσκει το κατάλληλο προσωπικό για την πλήρωση της κατάλληλης θέσης. Βασική προτεραιότητα δίνεται στους σπουδαστές της Σχολής καθώς υφίσταται άμεση και καθημερινή επαφή ενώ ταυτόχρονα η αξιολόγησή τους είναι ενδελεχέστερη και ποιοτικότερη. Μέσω του Γραφείου Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας της La Chef Levi, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσλάβουν καταρτισμένο προσωπικό καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσλάβετε έναν απόφοιτο!
Δημιουργία Μενού και Εκπαίδευση Προσωπικού

Από τα μικρότερα εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία μέχρι τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στον κόσμο, οι επαγγελματίες του κλάδου προσπαθούν να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες τους.

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο απόλυτος στόχος και η καλύτερη επιβεβαίωση για την άριστη λειτουργία μιας επιχείρησης και ο σημαντικότερος λόγος για να επιστρέψει σε αυτή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι καταξιωμένοι Σεφ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σχεδιάζουν, διορθώνουν, ακούν και δέχονται επιρροές από παντού στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν την κατάλληλη εμπειρία για τον πελάτη. Ο χρόνος, η γνώση και το μεράκι που αφιερώνει ένας Σεφ ή ένας επιχειρηματίας στην επιχείρησή του είναι ενδεικτικά της επιτυχίας και αναγνώρισης που θα δεχτεί.

Στη La Chef Levi, οι Chef, οι Sommelier καθώς και οι Food Stylists, βρίσκονται σε μια διαρκή αναζήτηση νέων γεύσεων, ταξιδεύουν, διαβάζουν και πειραματίζονται στα ειδικά διαμορφωμένα research & development labs του ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με μία λεπτομερή στρατηγική, ακούμε τις ανάγκες μιας επιχείρησης φροντίζοντας βήμα-βήμα να παράγουμε διαφορετικές βιώσιμες ιδέες οι οποίες θα μπορούν να ταιριάξουν τη γαστρονομική εμπειρία με τις σκέψεις της διοίκησης της επιχείρησης.

Με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση σε κουζίνες από όλο τον κόσμο προσφέρεται μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως:

 • Στήσιμο/Ανανέωση κάρτας Menu
 • Στήσιμο κάρτας κρασιών
 • Προσθήκες νέων πιάτων και διαχείριση εποχιακών πρώτων υλών
 • Διοργάνωση θεματικών events
 • Εκπαίδευση του προσωπικού για νέες συνταγές και τεχνικές
 • Επίβλεψη ποιοτικής λειτουργίας και ανάλυση των προτιμήσεων των πελατών της επιχείρησης
Επιλογή εξοπλισμού και προμηθευτών

Η ύπαρξη μιας σωστά δομημένης και λειτουργικής κουζίνας συμβάλλει στην ανάπτυξή της μόνο όταν έχει προηγηθεί ο κατάλληλος σχεδιασμός και η πρόβλεψη όλων των αναγκών, τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και των μακροπρόθεσμων. Μία λειτουργική και έξυπνα στημένη κουζίνα μειώνει τα κόστη και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα κινδύνου για το προσωπικό και τους πελάτες, συνδράμοντας στην επιτυχημένη διαχείρισή της.

Από το 1989, η La Chef Levi έχει δημιουργήσει ένα άρτια δομημένο δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου προσφέροντας τη δυνατότητα σε αποφοίτους αλλά και τους πελάτες των προγραμμάτων consulting, να λάβουν ευνοϊκότερες τιμές σε εξοπλισμό και προμηθευτές αξιοποιώντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά κεφάλαια από την επένδυση αλλά και από το καθημερινό εξοδολόγιο. Στις ανάγκες των επιχειρήσεων για ποιοτικό εξοπλισμό και αξιόπιστους προμηθευτές οι οποίοι τηρούν τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας, προσφέρουμε την πιο χρήσιμη συμβουλή: η χρυσή τομή ανάμεσα σε προσοδοφόρες επενδύσεις και καταχρηστικές δαπάνες αποτελεί μια προσπάθεια η οποία απαιτεί εμπειρία, γνώση και μελέτη. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και ως τέτοια οφείλει να αντιμετωπιστεί!

Η La Chef Levi έχει δημιουργήσει μια σειρά υπηρεσιών που έχουν ως στόχο να αναδείξουν προϊόντα και εταιρείες του κλάδου της εστίασης και των τροφίμων.

Η καθημερινή ενασχόληση με διαφορετικές πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό μέσω των εξειδικευμένων γνώσεων και διαφορετικών εμπειριών που κατέχει, προσδίδουν εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις σε κάθε νέο project της La Chef Levi.

Η εταιρείες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια σειρά υπηρεσιών, όπως:

Παραγωγή περιεχομένου / Προώθηση προϊόντων εταιρειών

Καθημερινά, στις εγκαταστάσεις της La Chef Levi δημιουργούνται και φωτογραφίζονται εκατοντάδες δημιουργίες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας. Κατανοώντας την ανάγκη των εταιρειών/επιχειρήσεων να αναδείξουν τη δική τους μοναδική δουλειά με σκοπό την προσέλκυση πελατών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία παραγωγής και προώθησης περιεχομένου. Οι ποιοτικές φωτογραφίες, τα βίντεο και η σωστή προώθηση τους, αναδεικνύει τις δημιουργίες μιας επιχείρησης, τη φιλοσοφία της αλλά και τη μοναδικότητα της.

Η Business Platform της La Chef Levi δύναται να προσφέρει στις εταιρείες:

 • Δημιουργία συνταγών
 • Φωτογράφιση & Food Styling παρουσίασης προϊόντων
 • Δημιουργία Concept & Video content με βάση τις εκάστοτε προϊοντικές ανάγκες
 • Aρθρογραφία για θέματα γύρω από την διατροφή και την εστίαση
 • Προϊοντική τοποθέτηση & προβολή στα κανάλια επικοινωνίας της La Chef Levi
Διοργάνωση Live Cooking Shows & Events

Με μακρά εμπειρία σε διοργάνωση εταιρικών events, διαγωνισμούς και εκθέσεις η La Chef Levi διοργανώνει tailor made εκδηλώσεις, βάσει των διαφορετικών εταιρικών αναγκών.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες για τη Διοργάνωση Events αφορούν:

 • Concept & Διοργάνωση
 • Budgetting
 • Εξοπλισμός εκδήλωσης
 • Τροφοδοσία
 • Services
 • Event promotion

Η αγάπη για δημιουργία & γευσιγνωσία ενώνει και φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Γύρω από μια κουζίνα, ένα στρωμένο τραπέζι, γεννιούνται ιδέες, δημιουργούνται ωραίες αναμνήσεις και οι ομάδες δένονται περισσότερο.

Για αυτό το λόγο, οργανισμοί από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τη La Chef Levi για τη δημιουργία γαστρονομικών εμπειριών για τους εργαζομένους τους, την εκμάθηση νέων συνταγών και φυσικά τη γευσιγνωσία των υπέροχων αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με wine tasting από τους Sommelier της La Chef Levi.

H ενέργεια Γίνε Σεφ για μια Ημέρα έχει σχεδιαστεί ειδικά για γκρουπ 6-12 ατόμων που υπό την καθοδήγηση των Σεφ και του προσωπικού της La Chef Levi αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μια δημιουργική εμπειρία. Είναι ένας μοναδικός τρόπος ενίσχυσης της συνεργασίας, υποδοχής νέων μελών σε μια ομάδα ή εορτασμού μιας επιτυχίας.

Υποδεχόμαστε εταιρείες στις εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της πόλης φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια. Δημιουργούμε custom εμπειρίες, διαγωνιστικά παιχνίδια, μοιραζόμαστε χρήσιμα tips ενώ παράλληλα φροντίζουμε να αποτυπώσουμε τις αναμνήσεις σε φωτογραφίες και βίντεο!

Οι εργαζόμενοι των εταιρειών αφήνουν την καθημερινότητα της δουλειάς για μερικές ώρες, φορούν την ποδιά τους και γίνονται “Σεφ για μια μέρα” μαζί με συναδέλφους και φίλους.

Δημιουργίες

Ακολούθησέ μας @lacheflevi

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ