Αρχική | Masterclasses

MASTERCLASSES

Με στόχο την συνεχιζόμενη κατάρτιση, η La Chef Levi δημιούργησε την πλατφόρμα Masterclasses προσφέροντας ολοκληρωμένες επιλογές για την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής και της Αρτοποιίας. Διεθνούς φήμης εισηγητές & καταξιωμένοι Chefs επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της Σχολής, αναδεικνύουν τις τελευταίες τάσεις της Γαστρονομίας και μοιράζονται τις γνώσεις τους σε κλειστά group ολιγοήμερης διάρκειας.

Με τον θεσμό Masterclasses, η La Chef Levi συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των επαγγελματιών αλλά και όσων επιθυμούν να εξελίσσουν τις γαστρονομικές τους γνώσεις με εμπειρία από το 1989 στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα Masterclasses βασίζονται στην εξειδικευμένη κατάρτιση και άμεση παρακολούθηση των συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό η La Chef Levi δημιουργεί τμήματα 15 ατόμων έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να επωφελούνται από την ενεργό συμμετοχή και να κερδίζουν όσες περισσότερες γνώσεις γίνεται.

Ανακάλυψε περισσότερα για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει & κλείσε τη δική σου θέση για να βρεθείς δίπλα σε βραβευμένους επαγγελματίες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ