ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Η La Chef Levi αποτελεί πρωτοπόρο στη Γαστρονομική εκπαίδευση στην Ελλάδα από το 1989. Για το λόγο αυτό εφαρμόζει παγκοσμίως αποδεκτά εκπαιδευτικά μοντέλα καθώς αποτελεί και πιστοποιημένο μέλος της παγκόσμιας κοινότητας Σεφ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Η ύλη της Σχολής έχει δημιουργηθεί από βραβευμένους Έλληνες και ξένους Σεφ αποσκοπώντας στη βήμα-βήμα εξέλιξη των σπουδαστών συνδυάζοντας τις απαραίτητες βάσεις της Γαστρονομίας με τις νέες τάσεις παγκοσμίως. Έτσι, συνδέουμε τις πρώτες γνώσεις που οφείλει να αποκτήσει ο νέος Σεφ Μάγειρας, Σεφ Ζαχαροπλάστης και Αρτοποιός με τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο σε διεθνές επίπεδο. Άλλωστε η La Chef Levi, αποτελεί τη μοναδική Ελληνική Σχολή με παράρτημα και στο εξωτερικό. Η επαφή με νέες τεχνικές, καινούρια υλικά και η ανταλλαγή γνώσης είναι η καθημερινότητα του διδακτικού προσωπικού του Ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτό επιτρέπει τους Σεφ και Καθηγητές της Σχολής να εξελίσσουν τις γνώσεις τους, να αγκαλιάζουν ότι νέο εισάγεται στη Γαστρονομία παγκοσμίως και έπειτα από έρευνα και μελέτη να το προσφέρουν στους σπουδαστές.

Πως επιλέγουμε τους Σεφ και Καθηγητές της Σχολής

Πλούσια εμπειρία, διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, σεμινάρια στο εξωτερικό και ειδική εκπαίδευση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει το διδακτικό προσωπικό της Σχολής.

Γνωστοί Σεφ της πόλης, διακεκριμένοι επαγγελματίες αλλά και εξειδικευμένοι εισηγητές διδάσκουν διαχρονικά στη La Chef Levi. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξειδικευμένη εκπαίδευση για αυτό οι Σεφ και οι Καθηγητές της Σχολής απασχολούνται πλήρως, αφιερώνοντας όλον τους τον χρόνο στην καλύτερη δυνατή κατάρτιση των σπουδαστών της Σχολής. Γιατί η επιτυχημένη εκπαίδευση πρέπει να έχει διάρκεια και υπομονή.

Παράλληλα, επί σειρά ετών η La Chef Levi διοργανώνει σεμινάρια και masterclasses με εισηγητές αλλά και εταιρείες του χώρου, προσφέροντας πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες δωρεάν και αποκλειστικά για τους σπουδαστές και αποφοίτους της Σχολής. Γιατί το ταξίδι δεν τελειώνει με την αποφοίτηση από τη Σχολή, αλλά συνεχίζεται και μετά από αυτή. Μην ξεχνάς πως οι απόφοιτοι της La Chef Levi έχουν δια βίου πρόσβαση σε νέα μαθήματα, σεμινάρια και συνταγές δωρεάν.

Ενδεικτικά μπορείς να διαβάσεις στο Blog μας για:

Αλλά φυσικά και τα ταξίδια που πραγματοποιούμε με σπουδαστές και αποφοίτους στα μεγαλύτερα γαστρονομικά γεγονότα του πλανήτη:

Τα θεμέλια για το μέλλον τίθενται με προσεκτική δουλειά και εμπειρία. Με ανθρώπους που θα σου αφιερώσουν τον χρόνο που χρειάζεσαι και θα σταθούν δίπλα σου σε όλα τα λάθη που μπορεί να κάνεις. Γιατί μην ξεχνάς, ότι στη Σχολή θα πρέπει να κάνεις όλα τα λάθη, για να σε βοηθήσουμε εμείς να τα διορθώσεις πριν βγεις στην αγορά εργασίας, πριν ανοίξεις την επιχείρηση που επιθυμείς, προτού αναπτύξεις τις δικές σου δημιουργικές σκέψεις. Για ό,τι θέλεις εσύ να πετύχεις, εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί.

Γιατί αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για όλους εμάς στη La Chef Levi είναι η επαγγελματική σου αποκατάσταση και η γρηγορότερη εξέλιξή σου.

Για αυτό όμως φροντίζουν να μιλάνε καλύτερα οι άνθρωποι που μετρούν περισσότερο για εμάς, οι απόφοιτοι μας.

Διάβασε πως περιγράφουν οι ίδιοι οι απόφοιτοί μας την επαγγελματική εξέλιξη τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό μετά την αποφοίτησή τους από τη Σχολή.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ