Οι εγκαταστάσεις της Σχολής La Chef Levi βρίσκονται σε ένα σύγχρονο κτίριο επί της οδού Τσιμισκή , στον αριθμό 31 δίπλα στη πλατεία Αριστοτέλους.

Η τοποθεσία τους στην καρδιά της Θεσσαλονίκης τις καθιστά εύκολα προσβάσιμες με τα μέσα μεταφοράς.

Τα εργαστήρια της La Chef Levi είναι άρτια εξοπλισμένα με πλούσιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες για τη κατάρτιση και την εξειδίκευση των σπουδαστών για κάθε ειδικότητα.

Η Σχολή διαθέτει άνετες και λειτουργικές αίθουσες με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας επιτρέποντας την άμεση επαφή του κάθε σπουδαστή με τους Chef και καθηγητές. Για το λόγο αυτό τηρούνται αυστηρά ολιγομελή τμήματα με συγκεκριμένο αριθμό σπουδαστών.

Σκοπός είναι να μπορεί ο κάθε σπουδαστής να λάβει την απαραίτητη προσοχή από τους διδάσκοντες και να λύσει κάθε απορία τόσο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων όσο και εκτός.

Οι σπουδαστές και απόφοιτοι της Σχολής έχουν απεριόριστη πρόσβαση στα εργαστήρια της Σχολής για να κάνουν εξάσκηση και να δημιουργήσουν, στα αναγνωστήρια για να διαβάσουν αλλά και στα γραφεία για συναντήσεις με εργοδότες και συμβουλευτική που παρέχεται από τους συμβούλους καριέρας της Σχολής.

Η Σχολή είναι πιστοποιημένη από τον  Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Επίσης οι εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της La Chef Levi είναι πιστοποιημένες με εγκεκριμένο πιστοποιητικό πυροπροστασίας από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια με κύριο μέλημα την ασφάλεια των σπουδαστών.

Απόλυτα εκπαιδευτικό περιβάλλον

Η επένδυση σε νέες τεχνικές, σε εξοπλισμό και η αφθονία πρώτων υλών σε συνδυασμό με την ύπαρξη μόνο δύο ειδικοτήτων, δημιουργεί το απόλυτα εκπαιδευτικό περιβάλλον για την εκμάθηση της Μαγειρικής και της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης και Αρτοποιίας.

Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές της σχολής καθίστανται ασύγκριτοι επαγγελματίες. Έτσι, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν με αξιώσεις το εργασιακό τους μέλλον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με πάνω από 30 χρόνια ως η πρώτη ιδιωτική Σχολή με αποκλειστική εξειδίκευση στην Ελλάδα και ως η μόνη Ελληνική Σχολή η οποία λειτουργεί και στο εξωτερικό προσφέροντας παγκόσμια αναγνωρισιμότητα στους σπουδαστές μας, ξέρουμε το δρόμο για την επιτυχία καλύτερα.

Σε ενδιαφέρει να γίνεις ένας επιτυχημένος Chef με ειδίκευση στη Μαγειρική ή τη Ζαχαροπλαστική & την Αρτοποιία;

Δες τι είπαν οι απόφοιτοι μας!

Κλείσε τώρα ένα ραντεβού με τη La Chef Levi και ενημερώσου για την καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για το μέλλον σου!