Στη La Chef Levi, οι απόφοιτοι μας είναι οι σπουδαιότεροι πρεσβευτές της δουλειάς μας. Από το 1989 κερδίζουν με την αξία και τον κόπο τους, θέση στις καλύτερες κουζίνες όλου του κόσμου. Για εμάς, αναμφισβήτητα αποτελούν “Ιστορίες που εμπνέουν”. 

Μάρκος Κωνσταντινίδης

“Χωρίς το πάθος η ζαχαροπλαστική από μόνη της είναι μία στείρα τέχνη! Φοίτησα στη σχολή La Chef Levi όπου έμαθα πολλά. Διαγωνισμοί, πειθαρχία στην κουζίνα και πολλές τεχνικές. Εκεί έφαγα τις πρώτες μου γλυκές “σφαλιάρες..”. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο υγιής ανταγωνισμός, η πειθαρχία και η έννοια της συνεργασίας. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που δημιουργούν τη βάση για έναν καλό ζαχαροπλάστη.”

Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Λευτέρης Αθανασόπουλος

Οι σπουδές μου στη La Chef Levi αποτέλεσαν την αναγκαία εναρκτήρια βάση για να δουλέψω σε διάφορες κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας τις σπουδές μου, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα φτάσω να επιβλέπω εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα ούτε ότι θα καταφέρω να εντάξω την κουζίνα στην οποία εργάζομαι, στον οδηγό Michelin. Είμαι πολύ περήφανος που μπορώ να προσλαμβάνω αποφοίτους της La Chef Levi στις κουζίνες μου και να τους βοηθάω να βρουν και εκείνοι το δρόμο τους στη Γαστρονομία.

Executive Chef, Ergon Agora

Ξενοφών Καρύδας

“Η La Chef Levi με βοήθησε παρά πολύ και ειδικά το πιο σημαντικό μάθημα που μας δίδαξε είναι η βαρύτητα που πρέπει να δίνουμε στις βάσεις.
Μπορούμε πάντα διαβάζοντας για νέες τεχνικές και βασιζόμενοι στις ικανότητές μας να δημιουργούμε, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα μας επέτρεπε να φτάσουμε πολύ ψηλά αν δεν είχαμε δώσει τόση σημασία και βαρύτητα στις βάσεις της μαγειρικής.”

Executive Sous Chef,
at Sorrel Restaurant, San Fransisco – 1* Michelin

Ελπίδα Χριστίνα Μορφούλη

“Η σχολή La Chef Levi ήταν και είναι ο μοναδικός λόγος που κατάφερα πολλά μέχρι τώρα.Πάνω απ’ όλα όμως η κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που ήταν μέντορας μέγιστος για μένα, ακολουθούσα κατά γράμμα ότι μου έλεγε και πραγματικά είναι η υπεύθυνη για την επαγγελματική μου πορεία.”

Finalist, Mastechef 2022

Γιώργος Ζαννάκης

Άνθρωποι που με πήραν από το χέρι με αγκάλιασαν, με κοίταξαν στα μάτια και μου χαμογέλασαν, με συμβούλεψαν με εμπιστεύτηκαν με στήριξαν με βοήθησαν να προχωρήσω να ξεπεράσω εμπόδια όπως ακριβώς μια οικογένεια έτσι κ η Σχολή με στήριξε στη καριέρα και τη ζωή μου σαν μια δεύτερη οικογένεια.

Chef & Ιδιοκτήτης, Εστιατόριο Ηλιόπετρα

Γιώργος Παπανίκος

Οι σπουδές μου στη La Chef Levi ήταν μια εμπειρία που μου έδωσε πολλά τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο και μου έχει αφήσει μια πολύ ξεχωριστή ανάμνηση. Πέραν των γνώσεων της ζαχαροπλαστικής που διδάχθηκα, των συνταγών και των μυστικών του επαγγέλματος μου, με μύησε στον κόσμο της και μου έμαθε να σέβομαι την δουλειά μου και να δίνω προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, καθώς αυτή είναι που κάνει πάντα τη διαφορά! Αγάπη για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, σεβασμός στα υλικά, πειθαρχία στην διαδικασία και όραμα! Όλα αυτά με βοήθησαν να ανταπεξέλθω και να συνεχίσω με υπευθυνότητα, σαν τρίτη γενιά, την παράδοση της οικογενειακής μας επιχείρησης.

Ζαχαροπλάστης, Ζαχαροπλαστεία “Τρίγωνα Ελενίδη”

Γιώργος Κοπαίλας

Σχεδόν 10 χρόνια πέρασαν που αποφοίτησα από την La Chef Levi, πλέον φαίνεται καθαρά η επαγγελματική κατάρτιση που μου χάρισε η σχολή και η πολυαγαπημένη Βιργινία Αναστασιάδου. Καθώς στις “fine dining” κουζίνες, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα, βλέπω τον εαυτό μου να σκαρφαλώνει στην κορυφή χάρη στην ποιότητα και την βαρύτητα των βάσεων της γαστρονομίας που εφοδιάστηκα απο τον καιρό των σπουδών μου. Σκληρή δουλειά, σεβασμός, θέληση και δημιουργικότητα, συν μέντορες και δασκάλους με πάθος για τον τομέα μας, είναι η συνταγή της επιτυχίας.

Chef de Partie, FG Restaurant, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, Ολλανδία

Κώστας Αναστασίου

“Ως απόφοιτος από τη σχολή La Chef Levi το έτος 1996, η σχολή μού έδωσε τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την οργανωτικότητα στον χώρο της Μαγειρικής Τέχνης, εφόδια που συνέβαλαν στην εξέλιξη μου ώστε να κατέχω σήμερα τη θέση τoυ Executive Chef στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, Porto Bello Beach του Ομίλου Atlantica στην Κω. Ευχαριστώ θερμά.”

Executive Chef Porto Bello Beach ,
μέλος του Chef’s Club Ελλάδος

Γιάννης Κυριώτης

“Δεκαπέντε χρόνια από την αποφοίτηση μου από τη σχολή La Chef Levi και έχοντας φτάσει στη θέση του Executive Chef αισθάνομαι τυχερός που φοίτησα στη σχολή αυτή αλλά και για τους καθηγητές για όλα αυτά που με δίδαξαν και με προετοίμασαν σαν μάγειρα αλλά και σωστό άνθρωπο στο κοινωνικό σύνολο.”

Executive Chef, Blue Dream Palace

Σταύρος Κανακίδης

Είναι ωραίο να ξέρεις τι αγαπάς να κάνεις στην ζωή σου και ακόμα καλύτερο να βρεις ένα μέρος για να σου δώσει τα εφόδια και την γνώση που χρειάζεσαι για να προοδεύσεις επαγγελματικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον θαυμάσιο κόσμο της μαγειρικής.

Executive Head Chef Hilton Cambridge City Centre

Σωτηροπούλου Χριστίνα

“Η φοίτηση μου στη σχολή La Chef Levi, μου άνοιξε νέους δρόμους στην επαγγελματική μου πορεία κ με βοήθησε να ανακαλύψω ταλέντα πρωτόγνωρα για μένα. Σε όλα αυτά φυσικά συνέβαλε τα μέγιστα η μέντορας μου κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που με τις γνώσεις, την υπομονή και την επιμονή της με έκανε να αγαπήσω τη Ζαχαροπλαστική. Θα προέτρεπα ανεπιφύλακτα τον οποιονδήποτε που έχει μεράκι στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική και την Αρτοποιία ,να αποκτήσει πιστοποιημένες γνώσεις φοιτώντας στη Σχολή.

Pâtissier Sentido Elounda Blu Hotel

Σουλειμάν Χαλίλ

Σπούδασα Pastry Chef στη σχολή La Chef Levi πριν από 15 χρόνια. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα της Σχολής με βοήθησε καθοριστικά στην επαγγελματική μου πορεία καθώς πλέον είμαι ιδιοκτήτης δύο ζαχαροπλαστείων σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Χαίρομαι για την στενή επαφή και βοήθεια στους αποφοίτους. Θαυμάζω το έργο της Σχολής καθώς πλέον η κόρη μου σπουδάζει Ζαχαροπλαστική εκεί όπου εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα!

Σουλειμάν Χαλίλ, Pastry Chef, Γλυκοπωλείο Ξάνθης & Κομοτηνής

Στέφανος Στεφάνου

“Η La Chef Levi υπήρξε για μένα ένας ακρογωνιαίος λίθος μεταξύ της μάθησης και της οικογένειας.Η αφοσίωση της σχολής και των ανθρώπων της μόνο σε γαστρονομικό επίπεδο δίνει μια νότα ασφάλειας και επικέντρωσης στο πιο βασικό στοιχείο ΄ την μαγειρική που τόσο πολύ διακατέχουν και αγαπούν.Με βάση τις άριστες γνώσεις την σωστή μεταλαμπάδευση και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην σχολή συνιστώ ανεπιφύλακτα την επιλογή της ως Δούρειο ίππο σε μια Τροία γεμάτη γαστρονομικές εκπλήξεις”

Chef, Πλατεία Θεάτρου & Κήπος του Θερμαικού

Νίκη Μαρκοπούλου

Από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να πάρει κανείς μετά το σχολείο είναι αυτή της επιλογής μιας Σχολής η οποία να συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη, τη μεταδοτικότητα αλλά και το φιλικό κλίμα. Χαίρομαι που πριν 15 χρόνια διάλεξα το συγκεκριμένο δρόμο… Η Σχολή αποτέλεσε για εμένα ένα ισχυρό έδαφος για να μπορέσω να χτίσω μια επιχείρηση όπου ο κόσμος στηρίζει & αγαπάει. Η τεχνογνωσία, η σωστή αντίληψη της λεπτομέρειας και η προσωπική έμπνευση είναι κάποια από τα στοιχεία που κέρδισα από το τομέα της τέχνης της Ζαχαροπλαστικής και της Αρτοποιίας στη La chef Levi.
Η τεχνογνωσία, η σωστή αντίληψη της λεπτομέρειας και η προσωπική έμπνευση είναι κάποια από τα στοιχεία που κέρδισα ως μαθήτρια της δασκάλας μου Βιργινίας Αναστασιάδου.

Pastry Chef, Niki’s Cakes

Βασίλης Ούμπαλης

Με την αγάπη που δείχνει αυτή η σχολή προς το επάγγελμα μας,σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε νέο που θέλει να ασχοληθεί με την μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Προσωπικά με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ και να μπορέσω τόσο γρήγορα να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως επαγγελματίας μάγειρας.

L’Atelier Robuchon, Cyprus

 

Χατζηγιάννης Γεώργιος

Με την φοίτηση μου στη LaChef Levi, το πάθος και η αγάπη που είχα πάντα μέσα μου για την μαγειρική, μεταφράστηκε στην δουλειά των ονείρων μου. Άνθρωποι που με προσήλωση και φροντίδα σε βοηθάνε από την πρώτη μέρα και δεν σταματούν ποτέ να σου δίνουν ερεθίσματα. Γίνονται από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου, γιατί βλέπουν αυτό που μπορείς να γίνεις. Καλή συνέχεια!

Chef – Restaurant De Klimop Ameland, Oλλανδία

Μανώλης Σαχπατζίδης

Χρόνια επαγγελματίες ο καθένας στον χώρο του και η ύλη των μαθημάτων η οποία είναι διαμορφωμένη ακριβώς όπως χρειάζεται για να σου δώσει τις πιο γερές βάσεις, ώστε όταν βγεις στην αρένα που λέγεται αγορά εργασίας να πατάς γερά και σταθερά στα πόδια σου. Θέλω απλά να πω πως εάν νιώθεις έτοιμος – έτοιμη να ασχοληθείς με τον απίστευτο χώρο της γαστρονομίας η La Chef Levi είναι πάντα έτοιμη να σε αγκαλιάσει και να σε βοηθήσει αν θες, να φτάσεις εκεί που πραγματικά αξίζεις

Επαγγελματίας Μάγειρας στο Hyatt Regency London-The Churchill

Όθων Τερζόγλου

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στη La Chef Levi αποφάσισα να συνεχίσω την παράδοση στην οικογενειακή μας επιχείρηση (τρίτη γενιά) και αυτή η απόφασή μου να φοιτήσω στη σχολή La Chef Levi ήταν μέχρι τώρα η πιο σοφή επιλογή της μέχρι τώρα επαγγελματικής μου πορείας. Οι άνθρωποι που διδάσκουν εκεί όμορφοι στην καρδιά και στο νου σε καθοδηγούν μέσα από την τέχνη της ζαχαροπλαστικής να απελευθερώσεις το ταλέντο που κρύβεις μέσα σου, παρέχοντάς σου ταυτόχρονα την άριστη τεχνική κατάρτιση. Για όλους αυτούς τους λόγους ευχαριστώ θερμά την σχολή La Chef Levi και την συστήνω ανεπιφύλακτα στους νέους ανθρώπους γιατί το μέλλον μας δεν είναι μία στιγμιαία απόφαση.

Bakery Chef, Ιδιοκτήτης Othon Bakery and Catering

Ηρώ Υφαντή

Όλοι μας αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική απόφαση αποτελεί η σωστή επιλογή επαγγέλματος. Είναι κάτι που απαιτεί δύο πράγματα, έντονο πάθος και σωστή υποστήριξη. Για το πρώτο δεν είχα καμία αμφιβολία• από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να ασχοληθώ με την πιο δημιουργική τέχνη, τη μαγειρική! Η υπεύθυνη κατάρτιση όμως είναι εξίσου σημαντική.  Γι’ αυτό επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη τη σχολή La chef Levi. Πέρα από τις γνώσεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, στις οποίες εξειδικεύεται η σχολή, οι συνεργάτες της La chef Levi διακρίνονται για το πάθος, την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για την πορεία μας! Οι εκπαιδευτές ήταν υποστηρικτικοί και διατεθειμένοι να μου μεταφέρουν όσα γνωρίζουν και με το παραπάνω! Και καπως ετσι, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου ήρθε αμεσα η  επαγγελματική αποκατάσταση! Για μένα επάγγελμα σημαίνει μαγειρική και μαγειρική σημαίνει La chef Levi. η ομάδα της σημάδεψε τη ζωή μου με τον καλύτερο τρόπο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Cook, Ikos Andalusia, Spain

Ελεάνα Πρίντζου

Αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξη και τη γνώση στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία βρέθηκα στην οικογένεια της La Chef Levi. Με την εμπειρία τους στη γαστρονομία και την τεχνογνωσία τους αποκόμισα τις γνώσεις, την πειθαρχία, την αυτοπεποίθηση και το πάθος που χρειαζόμουν για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Οι σπουδές μου στη La Chef Levi είναι η καλύτερη απόφαση για την επαγγελματική μου καριέρα και με τη στήριξή τους συνεχίζω.

Pastry Chef, Φρόντζου Πολιτεία Ιωάννινα

Μιχάλης Σπύρου

Για να είμαι ειλικρινής ο καθένας μπορεί να γίνει μάγειρας. Δεν αρκεί όμως να ξέρεις να μαγειρεύεις. Η σχολή La Chef Levi φρόντισε να μου δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να γίνω σωστός μάγειρας. Με την αγάπη και την αφοσίωση των καθηγητών απέκτησα αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Την επαγγελματική μου πρόοδο την οφείλω στην La Chef Levi, την δεύτερή μου οικογένεια.

Columbia Beach Resort 5*, Λεμεσός

Ευρυδίκη Ορφανίδου

Το να γίνω δεκτή στην La Chef levi, να γνωρισω και να διδαχθώ απο την αείμνηστη κ. Βιργινία ήταν η έναρξη του ονείρου μου, εκεί όπου ξεκίνησε το γλυκό ταξίδι. Οι εμπειρίες, οι γνώσεις, τα σεμινάρια, οι διαγωνισμοί αλλά και οι φιλίες ζωής που έκανα κατά την διάρκεια της φοίτησης μου θα με ακολουθούν για πάντα όπου και να βρίσκομαι, είτε στην Κύπρο, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ευχαριστώ θερμά για την άριστη κατάρτιση που μου παρείχατε. Η Σχολή La Chef Levi έγινε το εναρκτήριο στοιχείο στην καριέρα μου.

Napolitana Confectionery, Λευκωσία

Παναγιώτης Χρήστου

Η φιλοσοφία του κάθε καλού δασκάλου είναι να σε μάθει να ψαρεύεις και όχι να σου δίνει το ψάρι. Φοιτώντας στην La Chef Levi έχω καταλάβει τι σημαίνει ο δάσκαλος να ενδιαφέρεται πραγματικά, να προσπαθεί να καλλιεργήσει στο φοιτητή μαγειρική αντίληψη, μεταδίδοντας την γνώση, την εμπειρία και τα βιώματα του. Η La Chef Levi δημιουργεί μάγειρες προσφέροντας όλες τις βάσεις που χρειάζεται κάθε νέος επαγγελματίας της κουζίνας ούτως ώστε η μαγειρική να γίνει τρόπος σκέψης και όχι εκτέλεση συνταγών. Αυτός ήταν ο στόχος τους και το πέτυχαν.

Τελειόφοιτος σπουδαστής Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, Πάφος

Μάρκος Τζανής

Η Σχολή για μένα ήταν ο λόγος ο οποίος με έκανε να αγαπήσω αυτό το επάγγελμα και θεωρώ ότι οι σωστές βάσεις ξεκίνησαν από εκεί.Η κυρία Βιργινία Λεβή με το ταλέντο και το πάθος της με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερος και να κυνηγήσω ένα όνειρο. Η Μαγειρική είναι για πάνω από 15 χρόνια η ζωή μου και αυτό έγινε πράξη χάρη στη Σχολή μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έμαθα και πάντα θα εκτιμώ αυτά που απλόχερα μου έδωσε.

Chef Aramark Catering, Cardiff Wales

Ειρήνη Κριτούλη

Η ζαχαροπλαστική είναι χημεία. Θέλει δημιουργία, φαντασία, υπομονή και θέληση. Ευχαριστώ τη La Chef Levi που με βοήθησε να ξεκινήσω τους στόχους μου και να φτάσω στην πραγματοποίηση τους στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της  Zαχαροπλαστικής τέχνης.

Ζαχαροπλαστείο Cake it, Χίος

Λάμπης Τσιώνης

Αν και αποφάσισα μεγάλος σε ηλικία να ασχοληθώ με τη Μαγειρική, η La Chef Levi ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα. Με την καθοδήγηση των Σεφ μου, γρήγορα κατάφερα αυτό που επιδίωκα, να μπορώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να μάθω αυτά που χρειαζόταν ώστε να γίνω ανεξάρτητος και να μπορώ πλέον να κρατάω όλη την κουζίνα μόνος μου.

Les Zazous, Θεσσαλονίκη

Γεωργία Πετράκου

Όταν πέρασα την πόρτα της La Chef Levi ήξερα ότι πήρα την καλύτερη απόφαση για την επαγγελματική μου κατάρτηση. Αυτό που δεν γνώριζα ήταν ότι βγαίνοντας από αυτή θα κέρδιζα όχι μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχω όλα όσα ήθελα αλλά και ανθρώπους, όπως είναι οι καθηγητές μου εκεί, που σε στηρίζουν και νιώθουν περήφανοι για κάθε σου επιτυχία.

Holiday Village Atlantica, Ρόδος

Νεκτάριος Συμεωνίδης

Η La Chef Levi αποτέλεσε για μένα τον θεμέλιο λίθο για να μπορέσω να χτίσω την καριέρα μου και να κάνω αυτό που αγαπώ. “Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ” όπως λέει και το ρητό, έτσι για ‘μενα η επιλογή της Σχολής ηταν μονόδρομος. Στη Σχολή διδάχτηκα πέρα από τις βάσεις, όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να μπορέσω να σταθώ και να ορθοποδήσω στον μαγικό κόσμο της γαστρονομίας. Νιώθω τυχερός που βρέθηκα δίπλα σε ανθρώπους με πάθος, αγάπη και σεβασμό για αυτό που διδάσκουν και όλα αυτά μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

Pastry chef, technical support dept. of Zeelandia group

Λαμπρινή Σάπκα

Η La Chef Levi εδώ και πολλά χρόνια παραμένει κορυφαία στο είδος της. Η φοίτηση μου στη Σχολή αποτέλεσε για μένα εφαλτήριο για το επάγγελμα που ακολούθησα. Διδάχτηκα από άριστα καταρτισμένους καθηγητές που με την τεχνογνωσία, την ομαδικότητα και το πάθος τους, έκαναν το ενδιαφέρον μου για την γαστρονομία να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Με βοήθησαν να βρω το προσωπικό μου στιλ επαγγελματικά και να εκφράζομαι μέσα από αυτό. Πάντα θα θυμάμαι τον δυναμισμό και την αγάπη για δημιουργία που μας μετέδιδε με έναν μοναδικό τρόπο η κυρία Βιργινία Αναστασιάδου που πάντα θαύμαζα.

Consulting & Pastry Chef, Pink Dot Cafe

Μιχάλης Σμιάρης

Σπουδαζοντας στη La Chef Levi πήρα όλα όσα χρειαζόμουν για να ξεκινήσω αυτό που αγαπάω περισσότερο. H Σχολή μου έδωσε βάσεις, κατευθύνσεις, επιρροές και ερεθίσματα ώστε να χτίσω τον μαγειρικό μου χαρακτήρα μέσω των μεντόρων μου όπως ο Chef Γιώργος Ζαννάκης. Κατά την διάρκεια της φοίτησης μου, όπως και σαν επαγγελματίας, όλο το προσωπικό της Σχολής ήταν πάντα στο πλευρό μου για να με κατευθύνει και να με καθοδηγεί και τους είμαι ευγνώμων για αυτό.

Dopios Restaurant Athens

Κωνσταντίνος Κλωνάρης

Στην La Chef Levi διδάχθηκα τι θα πει αγάπη για την μαγειρική. Oι καθηγητές με την εμπειρία τους ζωντάνεψαν την φλόγα και το πάθος που είχα μέσα μου για την γαστρονομία. Για αυτό και σήμερα χρωστάω στην συγκεκριμένη σχολή ότι έχω καταφέρει στον χώρο της μαγειρικής που άλλες φορές είναι εύκολος και άλλες φορές δύσκολος.Την δεδομένη στιγμή ως ιδιοκτήτης και ως σεφ ενός εστιατορίου,θα ήθελα να αναφέρω ότι κάθε παιδί οφείλει να πιστεύει στις δυνατότητες τους, να κυνηγάει τα όνειρα του και να ξέρει ότι από την συγκεκριμένη σχολή θα είναι άρτια εκπαιδευμένος για να εργαστεί σε οποιαδήποτε κουζίνα.

Chef & Ιδιοκτήτης, Εστιατόριο LaVida, Ηλεία

Χρήστος Τσαχουρίδης

Η Σχολή La Chef Levi αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Οι άριστες γνώσεις, η αγάπη και το πάθος που διδάχθηκα από την Κυρία Βιργινία Αναστασιάδου αποτέλεσαν τα καλύτερα εφόδια για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ!

Pastry chef, Boulangerie Patisserie Τσαχουρίδη

Κωνσταντίνος Αράπης

Συνειδητά επέλεξα τη σχολή μου, τη «La Chef Levi», διότι υπάρχει εξειδίκευση σε δύο μόνο ειδικότητες και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει. Είναι το πιο δυνατό θεμέλιο που θα μπορούσα να έχω, καθώς οι καθηγητές αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης, μου έδωσαν τις πιο σωστές βάσεις. Μου έμαθαν την συνέπεια, τον επαγγελματισμό, την υγιεινή σε όλα τα πλαίσια, την σωστή διαχείριση χρόνου και υλικών, την επιλογή καλής πρώτης ύλης, δηλαδή όλα όσα μου χρειάστηκαν και θα μου χρειαστούν για όσο υπηρετώ την τέχνη της μαγειρικής! Η συνεχής στήριξη, ο σεβασμός και το οικογενειακό περιβάλλον με κάνουν να νιώθω ευγνωμοσύνη που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους!

Μάγειρας, Ολύμπιον Bar Restaurant

Παναγιώτης Τοκίδης

Η αγάπη μου για την ζαχαροπλαστική με οδήγησε στην σχολή La Chef Levi η οποία μου έδωσε τα εφόδια για να εξελίξω το όνειρο μου. Το ταξίδι αυτό με βοήθησε να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω ψηλά. Μου δόθηκαν θεμελιώδεις βάσεις και γνώσεις ώστε να χαράξω τον δικό μου δρόμο και την δικιά μου επαγγελματική πορεία. Έχοντας αποφοιτήσει, εργάστηκα το περασμένο καλοκαίρι στο ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου Radisson Blu Zaffron Resort στην Σαντορίνη και φέτος σας στελνω τα χαιρετίσματα μου απο Ισπανία καθώς ανήκω στο προσωπικό του ομίλου Sani/Ikos στην Ανδαλουσία.

Ζαχαροπλάστης, 5* Ikos Andalousia, Ισπανία

Μήπως είσαι εσύ η επόμενη ιστορία επιτυχίας;
Επικοινώνησε μαζί μας τώρα και έλα να κάνουμε μαζί τα όνειρά σου πράξη!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ