Στη La Chef Levi, οι απόφοιτοι μας είναι οι σπουδαιότεροι πρεσβευτές της δουλειάς μας. Από το 1989 κερδίζουν με την αξία και τον κόπο τους, θέση στις καλύτερες κουζίνες όλου του κόσμου. Για εμάς, αναμφισβήτητα αποτελούν “Ιστορίες που εμπνέουν”. 

Μάρκος Κωνσταντινίδης

“Χωρίς το πάθος η ζαχαροπλαστική από μόνη της είναι μία στείρα τέχνη! Φοίτησα στη σχολή La Chef Levi όπου έμαθα πολλά. Διαγωνισμοί, πειθαρχία στην κουζίνα και πολλές τεχνικές. Εκεί έφαγα τις πρώτες μου γλυκές “σφαλιάρες..”. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο υγιής ανταγωνισμός, η πειθαρχία και η έννοια της συνεργασίας. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που δημιουργούν τη βάση για έναν καλό ζαχαροπλάστη.”

Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Ξενοφών Καρύδας

“Η σχολή με βοήθησε παρά πολύ και ειδικά το πιο σημαντικό μάθημα που μας δίδαξε είναι η βαρύτητα που πρέπει να δίνουμε στις βάσεις.
Μπορουμε πάντα διαβάζοντας για νέες τεχνικές και βασιζόμενοι στις ικανοτητες μας να δημιουργούμε, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα μας επέτρεπε να φτάσουμε πολύ ψηλά αν δεν είχαμε δώσει τόση σημασία και βαρύτητα στις βάσεις της μαγειρικής.”

Executive Sous Chef,
at Sorrel Restaurant, San Fransisco – 1* Michelin

Ελπίδα Χριστίνα Μορφούλη

“Η σχολή La Chef Levi ήταν και είναι ο μοναδικός λόγος που κατάφερα πολλά μέχρι τώρα.Πάνω απ’ όλα όμως η κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που ήταν μέντορας μέγιστος για μένα, ακολουθούσα κατά γράμμα ότι μου έλεγε και πραγματικά είναι η υπεύθυνη για την επαγγελματική μου πορεία.”

Kitchen Coordinator at Hilton Waldorf,
HR Manager for Carbon Restaurants, London

Κώστας Αναστασίου

“Ως απόφοιτος από τη σχολή La Chef Levi το έτος 1996, η σχολή μού έδωσε τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την οργανωτικότητα στον χώρο της Μαγειρικής Τέχνης, εφόδια που συνέβαλαν στην εξέλιξη μου ώστε να κατέχω σήμερα τη θέση τoυ Executive Chef στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, Porto Bello Beach του Ομίλου Atlantica στην Κω. Ευχαριστώ θερμά.”

Executive Chef Porto Bello Beach ,
μέλος του Chef’s Club Ελλάδος

Γιάννης Κυριώτης

“Δεκαπέντε χρόνια από την αποφοίτηση μου από τη σχολή La Chef Levi και έχοντας φτάσει στη θέση του Executive Chef αισθάνομαι τυχερός που φοίτησα στη σχολή αυτή αλλά και για τους καθηγητές για όλα αυτά που με δίδαξαν και με προετοίμασαν σαν μάγειρα αλλά και σωστό άνθρωπο στο κοινωνικό σύνολο.”

Executive Chef, Blue Dream Palace

Σταύρος Κανακίδης

Είναι ωραίο να ξέρεις τι αγαπάς να κάνεις στην ζωή σου και ακόμα καλύτερο να βρεις ένα μέρος για να σου δώσει τα εφόδια και την γνώση που χρειάζεσαι για να προοδεύσεις επαγγελματικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον θαυμάσιο κόσμο της μαγειρικής.

Executive Head Chef Hilton Cambridge City Centre

Σωτηροπούλου Χριστίνα

“Η φοίτηση μου στη σχολή La Chef Levi, μου άνοιξε νέους δρόμους στην επαγγελματική μου πορεία κ με βοήθησε να ανακαλύψω ταλέντα πρωτόγνωρα για μένα. Σε όλα αυτά φυσικά συνέβαλε τα μέγιστα η μέντορας μου κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που με τις γνώσεις, την υπομονή και την επιμονή της με έκανε να αγαπήσω τη Ζαχαροπλαστική. Θα προέτρεπα ανεπιφύλακτα τον οποιονδήποτε που έχει μεράκι στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική και την Αρτοποιία ,να αποκτήσει πιστοποιημένες γνώσεις φοιτώντας στη Σχολή.

Pâtissier Sentido Elounda Blu Hotel

Σουλειμάν Χαλίλ

Σπούδασα Pastry Chef στη σχολή La Chef Levi πριν από 15 χρόνια. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα της Σχολής με βοήθησε καθοριστικά στην επαγγελματική μου πορεία καθώς πλέον είμαι ιδιοκτήτης δύο ζαχαροπλαστείων σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Χαίρομαι για την στενή επαφή και βοήθεια στους αποφοίτους. Θαυμάζω το έργο της Σχολής καθώς πλέον η κόρη μου σπουδάζει Ζαχαροπλαστική εκεί όπου εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα!

Σουλειμάν Χαλίλ, Pastry Chef, Γλυκοπωλείο Ξάνθης & Κομοτηνής

Στέφανος Στεφάνου

“Η La Chef Levi υπήρξε για μένα ένας ακρογωνιαίος λίθος μεταξύ της μάθησης και της οικογένειας.Η αφοσίωση της σχολής και των ανθρώπων της μόνο σε γαστρονομικό επίπεδο δίνει μια νότα ασφάλειας και επικέντρωσης στο πιο βασικό στοιχείο ΄ την μαγειρική που τόσο πολύ διακατέχουν και αγαπούν.Με βάση τις άριστες γνώσεις την σωστή μεταλαμπάδευση και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην σχολή συνιστώ ανεπιφύλακτα την επιλογή της ως Δούρειο ίππο σε μια Τροία γεμάτη γαστρονομικές εκπλήξεις”

Chef, Πλατεία Θεάτρου & Κήπος του Θερμαικού

Νίκη Μαρκοπούλου

Από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να πάρει κανείς μετά το σχολείο είναι αυτή της επιλογής μιας Σχολής η οποία να συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη, τη μεταδοτικότητα αλλά και το φιλικό κλίμα. Χαίρομαι που πριν 15 χρόνια διάλεξα το συγκεκριμένο δρόμο… Η Σχολή αποτέλεσε για εμένα ένα ισχυρό έδαφος για να μπορέσω να χτίσω μια επιχείρηση όπου ο κόσμος στηρίζει & αγαπάει. Η τεχνογνωσία, η σωστή αντίληψη της λεπτομέρειας και η προσωπική έμπνευση είναι κάποια από τα στοιχεία που κέρδισα από το τομέα της τέχνης της Ζαχαροπλαστικής και της Αρτοποιίας στη La chef Levi.
Η τεχνογνωσία, η σωστή αντίληψη της λεπτομέρειας και η προσωπική έμπνευση είναι κάποια από τα στοιχεία που κέρδισα ως μαθήτρια της δασκάλας μου Βιργινίας Αναστασιάδου.

Pastry Chef, Niki’s Cakes

Γιώργος Ζανάκης

Άνθρωποι που με πήραν από το χέρι με αγκάλιασαν, με κοίταξαν στα μάτια και μου χαμογέλασαν, με συμβούλεψαν με εμπιστεύτηκαν με στήριξαν με βοήθησαν να προχωρήσω να ξεπεράσω εμπόδια όπως ακριβώς μια οικογένεια έτσι κ η Σχολή με στήριξε στη καριέρα και τη ζωή μου σαν μια δεύτερη οικογένεια.

Εστιατόριο “Η Μούργα”

Βασίλης Ούμπαλης

Με την αγάπη που δείχνει αυτή η σχολή προς το επάγγελμα μας,σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε νέο που θέλει να ασχοληθεί με την μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Προσωπικά με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ και να μπορέσω τόσο γρήγορα να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως επαγγελματίας μάγειρας.

Α’ Μάγειρας Atlantica Sancta Napa, Κύπρος.
Απόφοιτος 2019

Χατζηγιάννης Γεώργιος

Με την φοίτηση μου στη LaChef Levi, το πάθος και η αγάπη που είχα πάντα μέσα μου για την μαγειρική, μεταφράστηκε στην δουλειά των ονείρων μου. Άνθρωποι που με προσήλωση και φροντίδα σε βοηθάνε από την πρώτη μέρα και δεν σταματούν ποτέ να σου δίνουν ερεθίσματα. Γίνονται από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου, γιατί βλέπουν αυτό που μπορείς να γίνεις. Καλή συνέχεια!

The Aficionados – Restaurant, Θεσσαλονίκη

Μανώλης Σαχπατζίδης

Χρόνια επαγγελματίες ο καθένας στον χώρο του και η ύλη των μαθημάτων η οποία είναι διαμορφωμένη ακριβώς όπως χρειάζεται για να σου δώσει τις πιο γερές βάσεις, ώστε όταν βγεις στην αρένα που λέγεται αγορά εργασίας να πατάς γερά και σταθερά στα πόδια σου. Θέλω απλά να πω πως εάν νιώθεις έτοιμος – έτοιμη να ασχοληθείς με τον απίστευτο χώρο της γαστρονομίας η La Chef Levi είναι πάντα έτοιμη να σε αγκαλιάσει και να σε βοηθήσει αν θες, να φτάσεις εκεί που πραγματικά αξίζεις

Επαγγελματίας Μάγειρας στο Hyatt Regency London-The Churchill

Όθων Τερζόγλου

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στη La Chef Levi αποφάσισα να συνεχίσω την παράδοση στην οικογενειακή μας επιχείρηση (τρίτη γενιά) και αυτή η απόφασή μου να φοιτήσω στη σχολή La Chef Levi ήταν μέχρι τώρα η πιο σοφή επιλογή της μέχρι τώρα επαγγελματικής μου πορείας. Οι άνθρωποι που διδάσκουν εκεί όμορφοι στην καρδιά και στο νου σε καθοδηγούν μέσα από την τέχνη της ζαχαροπλαστικής να απελευθερώσεις το ταλέντο που κρύβεις μέσα σου, παρέχοντάς σου ταυτόχρονα την άριστη τεχνική κατάρτιση. Για όλους αυτούς τους λόγους ευχαριστώ θερμά την σχολή La Chef Levi και την συστήνω ανεπιφύλακτα στους νέους ανθρώπους γιατί το μέλλον μας δεν είναι μία στιγμιαία απόφαση.

Bakery Chef, Ιδιοκτήτης Othon Bakery and Catering

Ηρώ Υφαντή

Όλοι μας αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική απόφαση αποτελεί η σωστή επιλογή επαγγέλματος. Είναι κάτι που απαιτεί δύο πράγματα, έντονο πάθος και σωστή υποστήριξη. Για το πρώτο δεν είχα καμία αμφιβολία• από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να ασχοληθώ με την πιο δημιουργική τέχνη, τη μαγειρική! Η υπεύθυνη κατάρτιση όμως είναι εξίσου σημαντική.  Γι’ αυτό επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη τη σχολή La chef Levi. Πέρα από τις γνώσεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, στις οποίες εξειδικεύεται η σχολή, οι συνεργάτες της La chef Levi διακρίνονται για το πάθος, την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για την πορεία μας! Οι εκπαιδευτές ήταν υποστηρικτικοί και διατεθειμένοι να μου μεταφέρουν όσα γνωρίζουν και με το παραπάνω! Και καπως ετσι, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου ήρθε αμεσα η  επαγγελματική αποκατάσταση! Για μένα επάγγελμα σημαίνει μαγειρική και μαγειρική σημαίνει La chef Levi. η ομάδα της σημάδεψε τη ζωή μου με τον καλύτερο τρόπο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Cook, Ikos Andalusia, Spain

Ελεάνα Πρίντζου

Αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξη και τη γνώση στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία βρέθηκα στην οικογένεια της LaChef Levi. Με την εμπειρία τους στη γαστρονομία και την τεχνογνωσία τους αποκόμισα τις γνώσεις, την πειθαρχία, την αυτοπεποίθηση και το πάθος που χρειαζόμουν για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Οι σπουδές μου στη LaChef Levi είναι η καλύτερη απόφαση για την επαγγελματική μου καριέρα και με τη στήριξή τους συνεχίζω.

Pastry Chef, Φρόντζου Πολιτεία Ιωάννινα

Μιχάλης Σπύρου

Για να είμαι ειλικρινής ο καθένας μπορεί να γίνει μάγειρας. Δεν αρκεί όμως να ξέρεις να μαγειρεύεις. Η σχολή La Chef Levi φρόντισε να μου δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να γίνω σωστός μάγειρας. Με την αγάπη και την αφοσίωση των καθηγητών απέκτησα αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Την επαγγελματική μου πρόοδο την οφείλω στην La Chef Levi, την δεύτερή μου οικογένεια.

Columbia Beach Resort 5*, Λεμεσός

Ευρυδίκη Ορφανίδου

Το να γίνω δεκτή στην La Chef levi, να γνωρισω και να διδαχθώ απο την αείμνηστη κ. Βιργινία ήταν η έναρξη του ονείρου μου, εκεί όπου ξεκίνησε το γλυκό ταξίδι. Οι εμπειρίες, οι γνώσεις, τα σεμινάρια, οι διαγωνισμοί αλλά και οι φιλίες ζωής που έκανα κατά την διάρκεια της φοίτησης μου θα με ακολουθούν για πάντα όπου και να βρίσκομαι, είτε στην Κύπρο, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ευχαριστώ θερμά για την άριστη κατάρτιση που μου παρείχατε. Η Σχολή La Chef Levi έγινε το εναρκτήριο στοιχείο στην καριέρα μου.

Napolitana Confectionery, Λευκωσία

Παναγιώτης Χρήστου

Η φιλοσοφία του κάθε καλού δασκάλου είναι να σε μάθει να ψαρεύεις και όχι να σου δίνει το ψάρι. Φοιτώντας στην La Chef Levi έχω καταλάβει τι σημαίνει ο δάσκαλος να ενδιαφέρεται πραγματικά, να προσπαθεί να καλλιεργήσει στο φοιτητή μαγειρική αντίληψη, μεταδίδοντας την γνώση, την εμπειρία και τα βιώματα του. Η La Chef Levi δημιουργεί μάγειρες προσφέροντας όλες τις βάσεις που χρειάζεται κάθε νέος επαγγελματίας της κουζίνας ούτως ώστε η μαγειρική να γίνει τρόπος σκέψης και όχι εκτέλεση συνταγών. Αυτός ήταν ο στόχος τους και το πέτυχαν.

Τελειόφοιτος σπουδαστής Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, Πάφος

Μάρκος Τζανής

Η Σχολή για μένα ήταν ο λόγος ο οποίος με έκανε να αγαπήσω αυτό το επάγγελμα και θεωρώ ότι οι σωστές βάσεις ξεκίνησαν από εκεί.Η κυρία Βιργινία Λεβή με το ταλέντο και το πάθος της με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερος και να κυνηγήσω ένα όνειρο. Η Μαγειρική είναι για πάνω από 15 χρόνια η ζωή μου και αυτό έγινε πράξη χάρη στη Σχολή μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έμαθα και πάντα θα εκτιμώ αυτά που απλόχερα μου έδωσε.

Chef Aramark Catering, Cardiff Wales

Γιώργος Κοπαίλας

Σχεδόν 10 χρόνια πέρασαν που αποφοίτησα από την La Chef Levi, πλέον φαίνεται καθαρά η επαγγελματική κατάρτιση που μου χάρισε η σχολή και η πολυαγαπημένη Βιργινία Αναστασιάδου. Καθώς στις “fine dining” κουζίνες, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα, βλέπω τον εαυτό μου να σκαρφαλώνει στην κορυφή χάρη στην ποιότητα και την βαρύτητα των βάσεων της γαστρονομίας που εφοδιάστηκα απο τον καιρό των σπουδών μου. Σκληρή δουλειά, σεβασμός, θέληση και δημιουργικότητα, συν μέντορες και δασκάλους με πάθος για τον τομέα μας, είναι η συνταγή της επιτυχίας.

Chef de Partie, Graham’s Kitchen – Bib Gourmand, Michelin Guide

Μήπως είσαι εσύ η επόμενη ιστορία επιτυχίας;
Επικοινώνησε μαζί μας τώρα και έλα να κάνουμε μαζί τα όνειρα σου πράξη!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ