- 2022ΤΟ ΙΕΚ LA CHEF LEVI ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
- 2020ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ WORLD ASSOCIATION OF CHEFS SOCIETES
- 201930 ΧΡΟΝΙΑ LA CHEF LEVI!
- 20185000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
- 2016-ΣΗΜΕΡΑΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!
- 2015ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
- 2013ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
- 2011ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ LA CHEF LEVI
- 2008ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΕΦ
- 2003-2004ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
- 2002-201674.000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
- 2000Η LA CHEF LEVI 6Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
- 1999ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- 1998ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ RECORD GUINNESS
- 1994ΤΟΥΡΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
- 19891ος «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ»
- 1990-ΣΗΜΕΡΑΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ
- 1993ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ RECORD GUINNESS
50 χώρες, 50 Σχολές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας από 5 ηπείρους
Το ΙΕΚ La Chef Levi επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως η μόνη Σχολή της χώρας στην Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.
Διάκριση η οποία επαναλαμβάνεται το έτος 2023 όπου η Σχολή λαμβάνει ξανά την αποκλειστική πρόσκληση να εκπροσωπήσει την χώρα στην γιορτή της Γαστρονομίας διεθνώς.
Μία σπουδαία αναγνώρισης της υψηλής ποιότητας σπουδών του ΙΕΚ La Chef Levi.
Μία ακόμα παγκόσμια αναγνώριση για τη La Chef Levi είναι γεγονός!
Το μακρινό 1989, όταν οι πρώτες κουζίνες, τα πρώτα μίξερ και πάγκοι υλοποιούσαν το όνειρο της Βιργινίας Αναστασιάδου και του Σαμ Λεβή, για τη δημιουργία της πρώτης ιδιωτικής Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη σημερινή εξέλιξη.
Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε διαρκώς περισσότερα στους σπουδαστές και αποφοίτους των Σχολών La Chef Levi, αναβαθμίσαμε το πρόγραμμα σπουδών και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, δουλέψαμε σκληρά και ομαδικά.
Οι πολλές ώρες, η αφοσίωση και η προσπάθεια των Σεφ και των Καθηγητών του ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό για μια ακόμη φορά απέδωσε καρπούς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της World Association of Chefs Societies απένειμε στην La Chef Levi πιστοποιητικό αναγνώρισης και επιβράβευσης για το επίπεδο Σπουδών και την συμβολή της Σχολής στην ανάπτυξη της παγκόσμιας γαστρονομίας και της βιομηχανίας τουρισμού και φιλοξενίας.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διάκριση αυτή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την παροχή άριστης εκπαίδευσης για τους σπουδαστές μας με στόχο τη δημιουργία καταρτισμένων επαγγελματιών που θα αναβαθμίζουν διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται στη χώρα μας.
Σε συνδυασμό με τα 30 χρόνια εκπαιδευτικής παρουσίας και τους πάνω από 5.000 απόφοιτους μας που σήμερα υπηρετούν σε κουζίνες σε όλο τον κόσμο το πιστοποιητικό αυτό προσθέτει έναν ακόμα λόγο για τον οποίο νιώθουμε υπερήφανοι.
Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ.
Τρεις δεκαετίες #wemakechefs! Τριάντα χρόνια προσφοράς στη παγκόσμια Γαστρονομία μέσω των Σχολών La Chef Levi στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μεγάλος εορτασμός με τον 30ο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, με δεκάδες συμμετοχές, διεθνή κριτική επιτροπή με έμπειρους Σεφ και βραβευμένους αποφοίτους της Σχολής.
Χρονιά ορόσημο για τον όμιλο La Chef Levi. Χιλιάδες success stories και κορυφαίοι Chef Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιοί, χιλιάδες άνθρωποι που έχτισαν τη ζωή τους μετά τις σπουδές, αμέτρητα όνειρα που πραγματοποιήθηκαν. Ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνέχεια της Σχολής των Σεφ.
Η Διοργάνωση του θεσμού ξεκινά ένα νέο κύκλο, παγκόσμιο πλέον με ταλαντούχους διαγωνιζόμενους, διεθνείς κριτές, guest Chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αριστούχους σπουδαστές να συμμετέχουν στη γιορτή Γαστρονομίας στο Αλγέρι!
5 νέα Μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και εκδήλωσεις θαυμασμού από Chef και καθηγητές από όλο τον κόσμο.
Οι δημιουργίες φιλοξενήθηκαν από τον ξένο τύπο λαμβάνοντας παγκόσμια εμβέλεια. Οι Chef της Σχολής μοιράστηκαν τις δημιουργίες των σπουδαστών σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο!
6 νέα Μετάλλια σε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική σε όλες τις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Η La Chef Levi ξεχωρίζει ως η πρώτη Ελληνική Σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό και αυτό αναδεικνύει τις δημιουργίες των σπουδαστών έχοντας επιρροές από όλο τον κόσμο!
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής με τις δημιουργίες των σπουδαστών να λαμβάνουν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων Chef και επαγγελματιών του χώρου. Οι κριτές επέλεξαν την Άννα Λεσπουρίδου, σπουδάστρια του πρώτου έτους ως τη καλύτερη όλων των σχολών ενώ η δημιουργία της Φωτεινής Κουκάκη, βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο και πολύ ενθουσιασμό!
Μέσω των ταξιδιών της, τα διεθνή workshops, τις διαλέξεις και τα σεμινάρια η La Chef Levi μεριμνά για τη διαρκή εξέλιξη των προγραμμάτων σπουδών και εφαρμογή των νέων τάσεων και τεχνικών έπειτα από αλλεπάλληλες δοκιμές. Σπουδαστές και απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους γαστρονομικούς κόσμους, διακεκριμένους συναδέλφους και να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Η Μαγειρική και η Ζαχαροπλαστική Τέχνη και η Αρτοποιία έχουν παγκόσμιο χαρακτήρα και οι εξελίξεις μας αφορούν όλους.
Μια αξέχαστη εμπειρία για τους σπουδαστές, στο 5* ξενοδοχείο Kempinski Nikopolis με τη παρουσία διεθνών κριτών και Σεφ, η La Chef Levi παραμένει στη φυσική της θέση, στη κορυφή της Γαστρονομικής πυραμίδας των Σχολών της Ελλάδος.
Το πάθος, η αποκλειστική εξειδίκευση και το όραμα της Σχολής της χαρίζουν το Χρυσό στο Διαγωνισμό “The Culinary Star of Europe–Greek National Final”.
Συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς στα πλαίσια του εορτασμού της γιορτής της Καθαρής Δευτέρας με την προετοιμασία παραδοσιακών συνταγών και διάθεση τους σε 4.000-5.000 άτομα. Μια πολύωρη κάθε έτος διαδικασία αλλά με μεγάλη ευχαρίστηση και προσφορά από τους σπουδαστές για τη κοινωνία!
Εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Best School of Europe στις Βρυξέλλες ως η καλύτερη και πλέον αναγνωρισμένη Σχολή στην Ελλάδα. Οι σπουδαστές της Σχολής με εξαιρετική καθοδήγηση, σκληρή δουλειά και πρωτοποριακές τεχνικές, κατέκτησαν την 6η θέση ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες αναδεικνύοντας την Ελλάδα και το επίπεδο τους ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης.
Κατάκτηση της 6ης θέσης στον διαγωνισμό Best School of Europe (Βρυξέλλες) ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες.
Κατασκευή τρισδιάστατου ομοιώματος του Λευκού Πύργου από σοκολάτα ύψους 2.50 μέτρων στην Πλατεία Αριστοτέλους από τη Chef Βιργινία Αναστασιάδου.
Προφιτερόλ 4.500 κιλών στη πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 120 σπουδαστών της Σχολής. Χιλιάδες επισκέπτες θαύμασαν και γεύτηκαν τις δημιουργίες των Pastry Chefs και σπουδαστών της Σχολής σε πανελλαδικό επίπεδο.
Παγκόσμιο ρεκόρ κατασκευής τούρτας 1800 κιλών με τη βοήθεια 60 μαθητών της Σχολής La Chef Levi για την επέτειο του Δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης.
Το ταξίδι σε διαγωνισμούς, βραβεύσεις και εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς ξεκίνησε με τον πρώτο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, καινοτομία τότε στο ελληνικό στερέωμα για Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιούς. Έργα από ζαχαρόπαστα, νεκρή ζύμη, βούτυρο, σοκολάτα, μπουφέδες πολυτελείας, σκάλισμα λαχανικών, art de la table και απαιτητικές τεχνικές ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά της πρώτης πανελλήνιας γιορτής της γαστρονομίας από τη πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα.
187 μετάλλια σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς από τους σπουδαστές των Σχολών La Chef Levi σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Προφιτερόλ 2500 τόνων στη πλατεία Αριστοτέλους υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πάνω από 100 σπουδαστές δημιούργησαν και μοίρασαν δωρεάν στο κοινό χιλιάδες γλυκές μερίδες!
50 χώρες, 50 Σχολές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας από 5 ηπείρους
Το ΙΕΚ La Chef Levi επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως η μόνη Σχολή της χώρας στην Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.
Διάκριση η οποία επαναλαμβάνεται το έτος 2023 όπου η Σχολή λαμβάνει ξανά την αποκλειστική πρόσκληση να εκπροσωπήσει την χώρα στην γιορτή της Γαστρονομίας διεθνώς.
Μία σπουδαία αναγνώρισης της υψηλής ποιότητας σπουδών του ΙΕΚ La Chef Levi.
Μία ακόμα παγκόσμια αναγνώριση για τη La Chef Levi είναι γεγονός!
Το μακρινό 1989, όταν οι πρώτες κουζίνες, τα πρώτα μίξερ και πάγκοι υλοποιούσαν το όνειρο της Βιργινίας Αναστασιάδου και του Σαμ Λεβή, για τη δημιουργία της πρώτης ιδιωτικής Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη σημερινή εξέλιξη.
Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε διαρκώς περισσότερα στους σπουδαστές και αποφοίτους των Σχολών La Chef Levi, αναβαθμίσαμε το πρόγραμμα σπουδών και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, δουλέψαμε σκληρά και ομαδικά.
Οι πολλές ώρες, η αφοσίωση και η προσπάθεια των Σεφ και των Καθηγητών του ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό για μια ακόμη φορά απέδωσε καρπούς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της World Association of Chefs Societies απένειμε στην La Chef Levi πιστοποιητικό αναγνώρισης και επιβράβευσης για το επίπεδο Σπουδών και την συμβολή της Σχολής στην ανάπτυξη της παγκόσμιας γαστρονομίας και της βιομηχανίας τουρισμού και φιλοξενίας.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διάκριση αυτή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την παροχή άριστης εκπαίδευσης για τους σπουδαστές μας με στόχο τη δημιουργία καταρτισμένων επαγγελματιών που θα αναβαθμίζουν διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται στη χώρα μας.
Σε συνδυασμό με τα 30 χρόνια εκπαιδευτικής παρουσίας και τους πάνω από 5.000 απόφοιτους μας που σήμερα υπηρετούν σε κουζίνες σε όλο τον κόσμο το πιστοποιητικό αυτό προσθέτει έναν ακόμα λόγο για τον οποίο νιώθουμε υπερήφανοι.
Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ.
Τρεις δεκαετίες #wemakechefs! Τριάντα χρόνια προσφοράς στη παγκόσμια Γαστρονομία μέσω των Σχολών La Chef Levi στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μεγάλος εορτασμός με τον 30ο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, με δεκάδες συμμετοχές, διεθνή κριτική επιτροπή με έμπειρους Σεφ και βραβευμένους αποφοίτους της Σχολής.
Χρονιά ορόσημο για τον όμιλο La Chef Levi. Χιλιάδες success stories και κορυφαίοι Chef Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιοί, χιλιάδες άνθρωποι που έχτισαν τη ζωή τους μετά τις σπουδές, αμέτρητα όνειρα που πραγματοποιήθηκαν. Ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνέχεια της Σχολής των Σεφ.
Η Διοργάνωση του θεσμού ξεκινά ένα νέο κύκλο, παγκόσμιο πλέον με ταλαντούχους διαγωνιζόμενους, διεθνείς κριτές, guest Chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αριστούχους σπουδαστές να συμμετέχουν στη γιορτή Γαστρονομίας στο Αλγέρι!
5 νέα Μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και εκδήλωσεις θαυμασμού από Chef και καθηγητές από όλο τον κόσμο.
Οι δημιουργίες φιλοξενήθηκαν από τον ξένο τύπο λαμβάνοντας παγκόσμια εμβέλεια. Οι Chef της Σχολής μοιράστηκαν τις δημιουργίες των σπουδαστών σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο!
6 νέα Μετάλλια σε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική σε όλες τις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Η La Chef Levi ξεχωρίζει ως η πρώτη Ελληνική Σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό και αυτό αναδεικνύει τις δημιουργίες των σπουδαστών έχοντας επιρροές από όλο τον κόσμο!
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής με τις δημιουργίες των σπουδαστών να λαμβάνουν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων Chef και επαγγελματιών του χώρου. Οι κριτές επέλεξαν την Άννα Λεσπουρίδου, σπουδάστρια του πρώτου έτους ως τη καλύτερη όλων των σχολών ενώ η δημιουργία της Φωτεινής Κουκάκη, βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο και πολύ ενθουσιασμό!
Μέσω των ταξιδιών της, τα διεθνή workshops, τις διαλέξεις και τα σεμινάρια η La Chef Levi μεριμνά για τη διαρκή εξέλιξη των προγραμμάτων σπουδών και εφαρμογή των νέων τάσεων και τεχνικών έπειτα από αλλεπάλληλες δοκιμές. Σπουδαστές και απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους γαστρονομικούς κόσμους, διακεκριμένους συναδέλφους και να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Η Μαγειρική και η Ζαχαροπλαστική Τέχνη και η Αρτοποιία έχουν παγκόσμιο χαρακτήρα και οι εξελίξεις μας αφορούν όλους.
Μια αξέχαστη εμπειρία για τους σπουδαστές, στο 5* ξενοδοχείο Kempinski Nikopolis με τη παρουσία διεθνών κριτών και Σεφ, η La Chef Levi παραμένει στη φυσική της θέση, στη κορυφή της Γαστρονομικής πυραμίδας των Σχολών της Ελλάδος.
Το πάθος, η αποκλειστική εξειδίκευση και το όραμα της Σχολής της χαρίζουν το Χρυσό στο Διαγωνισμό “The Culinary Star of Europe–Greek National Final”.
Συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς στα πλαίσια του εορτασμού της γιορτής της Καθαρής Δευτέρας με την προετοιμασία παραδοσιακών συνταγών και διάθεση τους σε 4.000-5.000 άτομα. Μια πολύωρη κάθε έτος διαδικασία αλλά με μεγάλη ευχαρίστηση και προσφορά από τους σπουδαστές για τη κοινωνία!
Εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Best School of Europe στις Βρυξέλλες ως η καλύτερη και πλέον αναγνωρισμένη Σχολή στην Ελλάδα. Οι σπουδαστές της Σχολής με εξαιρετική καθοδήγηση, σκληρή δουλειά και πρωτοποριακές τεχνικές, κατέκτησαν την 6η θέση ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες αναδεικνύοντας την Ελλάδα και το επίπεδο τους ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης.
Κατάκτηση της 6ης θέσης στον διαγωνισμό Best School of Europe (Βρυξέλλες) ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες.
Κατασκευή τρισδιάστατου ομοιώματος του Λευκού Πύργου από σοκολάτα ύψους 2.50 μέτρων στην Πλατεία Αριστοτέλους από τη Chef Βιργινία Αναστασιάδου.
Προφιτερόλ 4.500 κιλών στη πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 120 σπουδαστών της Σχολής. Χιλιάδες επισκέπτες θαύμασαν και γεύτηκαν τις δημιουργίες των Pastry Chefs και σπουδαστών της Σχολής σε πανελλαδικό επίπεδο.
Παγκόσμιο ρεκόρ κατασκευής τούρτας 1800 κιλών με τη βοήθεια 60 μαθητών της Σχολής La Chef Levi για την επέτειο του Δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης.
Το ταξίδι σε διαγωνισμούς, βραβεύσεις και εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς ξεκίνησε με τον πρώτο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, καινοτομία τότε στο ελληνικό στερέωμα για Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιούς. Έργα από ζαχαρόπαστα, νεκρή ζύμη, βούτυρο, σοκολάτα, μπουφέδες πολυτελείας, σκάλισμα λαχανικών, art de la table και απαιτητικές τεχνικές ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά της πρώτης πανελλήνιας γιορτής της γαστρονομίας από τη πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα.
187 μετάλλια σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς από τους σπουδαστές των Σχολών La Chef Levi σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Προφιτερόλ 2500 τόνων στη πλατεία Αριστοτέλους υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πάνω από 100 σπουδαστές δημιούργησαν και μοίρασαν δωρεάν στο κοινό χιλιάδες γλυκές μερίδες!