2019: 30 χρόνια La Chef Levi!

Τρεις δεκαετίες #wemakechefs! Τριάντα χρόνια προσφοράς στη παγκόσμια Γαστρονομία μέσω των Σχολών La Chef Levi στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεγάλος εορτασμός με τον 30ο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, με δεκάδες συμμετοχές, διεθνή κριτική επιτροπή με έμπειρους Σεφ και βραβευμένους αποφοίτους της Σχολής. Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού

2018: 7500 ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Χρονιά ορόσημο για τον όμιλο La Chef Levi. Χιλιάδες success stories και κορυφαίοι Chef Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιοί, χιλιάδες άνθρωποι που έχτισαν τη ζωή τους μετά τις σπουδές, αμέτρητα όνειρα που πραγματοποιήθηκαν. Ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνέχεια της Σχολής των Σεφ.

2016-ΣΗΜΕΡΑ: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!

Η Διοργάνωση του θεσμού ξεκινά ένα νέο κύκλο, παγκόσμιο πλέον με ταλαντούχους διαγωνιζόμενους, διεθνείς κριτές, guest Chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αριστούχους σπουδαστές να συμμετέχουν στη γιορτή Γαστρονομίας στο Αλγέρι!

2015: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

5 νέα Μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και εκδήλωσεις θαυμασμού από Chef και καθηγητές από όλο τον κόσμο.

Οι δημιουργίες φιλοξενήθηκαν από τον ξένο τύπο λαμβάνοντας παγκόσμια εμβέλεια. Οι Chef της Σχολής μοιράστηκαν τις δημιουργίες των σπουδαστών σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο!

2013: ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

6 νέα Μετάλλια σε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική σε όλες τις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Η La Chef Levi ξεχωρίζει ως η πρώτη Ελληνική Σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό και αυτό αναδεικνύει τις δημιουργίες των σπουδαστών έχοντας επιρροές από όλο τον κόσμο!

2011: ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ LA CHEF LEVI

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής με τις δημιουργίες των σπουδαστών να λαμβάνουν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων Chef και επαγγελματιών του χώρου. Οι κριτές επέλεξαν την Άννα Λεσπουρίδου, σπουδάστρια του πρώτου έτους ως τη καλύτερη όλων των σχολών ενώ η δημιουργία της Φωτεινής Κουκάκη, βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο και πολύ ενθουσιασμό!

2008: ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΕΦ

Μέσω των ταξιδιών της, τα διεθνή workshops, τις διαλέξεις και τα σεμινάρια η La Chef Levi μεριμνά για τη διαρκή εξέλιξη των προγραμμάτων σπουδών και εφαρμογή των νέων τάσεων και τεχνικών έπειτα από αλλεπάλληλες δοκιμές. Σπουδαστές και απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους γαστρονομικούς κόσμους, διακεκριμένους συναδέλφους και να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Η Μαγειρική και η Ζαχαροπλαστική Τέχνη και η Αρτοποιία έχουν παγκόσμιο χαρακτήρα και οι εξελίξεις μας αφορούν όλους.

2003-2004: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Μια αξέχαστη εμπειρία για τους σπουδαστές, στο 5* ξενοδοχείο Kempinski Nikopolis με τη παρουσία διεθνών κριτών και Σεφ, η La Chef Levi παραμένει στη φυσική της θέση, στη κορυφή της Γαστρονομικής πυραμίδας των Σχολών της Ελλάδος.

Το πάθος, η αποκλειστική εξειδίκευση και το όραμα της Σχολής της χαρίζουν το Χρυσό στο Διαγωνισμό The Culinary Star of EuropeGreek National Final”.

2002-2016: 74.000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς στα πλαίσια του εορτασμού της γιορτής της Καθαρής Δευτέρας με την προετοιμασία παραδοσιακών συνταγών και διάθεση τους σε 4.000-5.000 άτομα. Μια πολύωρη κάθε έτος διαδικασία αλλά με μεγάλη ευχαρίστηση και προσφορά από τους σπουδαστές για τη κοινωνία!

2000: Η LA CHEF LEVI 6Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Best School of Europe στις Βρυξέλλες ως η καλύτερη και πλέον αναγνωρισμένη Σχολή στην Ελλάδα. Οι σπουδαστές της Σχολής με εξαιρετική καθοδήγηση, σκληρή δουλειά και πρωτοποριακές τεχνικές, κατέκτησαν την 6η θέση ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες αναδεικνύοντας την Ελλάδα και το επίπεδο τους ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Κατάκτηση της 6ης θέσης στον διαγωνισμό Best School of Europe (Βρυξέλλες) ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες.

1999: ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Κατασκευή τρισδιάστατου ομοιώματος του Λευκού Πύργου από σοκολάτα ύψους 2.50 μέτρων στην Πλατεία Αριστοτέλους από τη Chef Βιργινία Αναστασιάδου.

1997: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Επίδειξη βρώσιμων ρούχων σε πασαρέλα κατασκευασμένα από σοκολάτα, ζάχαρη, καραμέλα, μελιτζάνα-πιπεριά στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Υπό τις οδηγίες της Chef Βιργινίας Αναστασιάδου, οι σπουδαστές φιλοτέχνησαν χρησιμοποιώντας βρώσιμες πρώτες ύλες και  λεπτομερείς τεχνικές που διδάχθηκαν.

Το 2010 σε νέα επίδειξη ζαχαροπλαστικής αρτιότητας στο Μακεδονία Παλλάς η Chef δημιούργησε έργα τα οποία παρουσιάστηκαν μετέπειτα και στο εξωτερικό.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο σύλλογο Στοργή στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

1998: ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ RECORD GUINNESS

Προφιτερόλ 4.500 κιλών στη πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 120 σπουδαστών της Σχολής. Χιλιάδες επισκέπτες θαύμασαν και γεύτηκαν τις δημιουργίες των Pastry Chefs και σπουδαστών της Σχολής σε πανελλαδικό επίπεδο.

1994: ΤΟΥΡΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παγκόσμιο ρεκόρ κατασκευής τούρτας 1800 κιλών με τη βοήθεια 60 μαθητών της Σχολής La Chef Levi για την επέτειο του Δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης.

1993: ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ RECORD GUINNESS

Προφιτερόλ 2500 τόνων στη πλατεία Αριστοτέλους υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πάνω από 100 σπουδαστές δημιούργησαν και μοίρασαν δωρεάν στο κοινό χιλιάδες γλυκές μερίδες!

1990-ΣΗΜΕΡΑ: ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ

187 μετάλλια σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς από τους σπουδαστές των Σχολών La Chef Levi σε Ελλάδα και εξωτερικό.

1989: 1ος «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ»

Το ταξίδι σε διαγωνισμούς, βραβεύσεις και εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς ξεκίνησε με τον πρώτο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, καινοτομία τότε στο ελληνικό στερέωμα για Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιούς. Έργα από ζαχαρόπαστα, νεκρή ζύμη, βούτυρο, σοκολάτα, μπουφέδες πολυτελείας, σκάλισμα λαχανικών, art de la table και απαιτητικές τεχνικές ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά της πρώτης πανελλήνιας γιορτής της γαστρονομίας από τη πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα.

2019 30 ΧΡΟΝΙΑ LA CHEF LEVI!

Τρεις δεκαετίες #wemakechefs! Τριάντα χρόνια προσφοράς στη παγκόσμια Γαστρονομία μέσω των Σχολών La Chef Levi στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεγάλος εορτασμός με τον 30ο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, με δεκάδες συμμετοχές, διεθνή κριτική επιτροπή με έμπειρους Σεφ και βραβευμένους αποφοίτους της Σχολής. Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού

2018 7500 ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Χρονιά ορόσημο για τον όμιλο La Chef Levi. Χιλιάδες success stories και κορυφαίοι Chef Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιοί, χιλιάδες άνθρωποι που έχτισαν τη ζωή τους μετά τις σπουδές, αμέτρητα όνειρα που πραγματοποιήθηκαν. Ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνέχεια της Σχολής των Σεφ.

2016-ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!

Η Διοργάνωση του θεσμού ξεκινά ένα νέο κύκλο, παγκόσμιο πλέον με ταλαντούχους διαγωνιζόμενους, διεθνείς κριτές, guest Chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αριστούχους σπουδαστές να συμμετέχουν στη γιορτή Γαστρονομίας στο Αλγέρι!

2015 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

5 νέα Μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και εκδήλωσεις θαυμασμού από Chef και καθηγητές από όλο τον κόσμο.

Οι δημιουργίες φιλοξενήθηκαν από τον ξένο τύπο λαμβάνοντας παγκόσμια εμβέλεια. Οι Chef της Σχολής μοιράστηκαν τις δημιουργίες των σπουδαστών σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο!

2013 ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

6 νέα Μετάλλια σε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική σε όλες τις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Η La Chef Levi ξεχωρίζει ως η πρώτη Ελληνική Σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό και αυτό αναδεικνύει τις δημιουργίες των σπουδαστών έχοντας επιρροές από όλο τον κόσμο!

2011 ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ LA CHEF LEVI

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής με τις δημιουργίες των σπουδαστών να λαμβάνουν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων Chef και επαγγελματιών του χώρου. Οι κριτές επέλεξαν την Άννα Λεσπουρίδου, σπουδάστρια του πρώτου έτους ως τη καλύτερη όλων των σχολών ενώ η δημιουργία της Φωτεινής Κουκάκη, βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο και πολύ ενθουσιασμό!

2008 ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΕΦ

Μέσω των ταξιδιών της, τα διεθνή workshops, τις διαλέξεις και τα σεμινάρια η La Chef Levi μεριμνά για τη διαρκή εξέλιξη των προγραμμάτων σπουδών και εφαρμογή των νέων τάσεων και τεχνικών έπειτα από αλλεπάλληλες δοκιμές. Σπουδαστές και απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους γαστρονομικούς κόσμους, διακεκριμένους συναδέλφους και να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Η Μαγειρική και η Ζαχαροπλαστική Τέχνη και η Αρτοποιία έχουν παγκόσμιο χαρακτήρα και οι εξελίξεις μας αφορούν όλους.

2003-2004 ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Μια αξέχαστη εμπειρία για τους σπουδαστές, στο 5* ξενοδοχείο Kempinski Nikopolis με τη παρουσία διεθνών κριτών και Σεφ, η La Chef Levi παραμένει στη φυσική της θέση, στη κορυφή της Γαστρονομικής πυραμίδας των Σχολών της Ελλάδος.

Το πάθος, η αποκλειστική εξειδίκευση και το όραμα της Σχολής της χαρίζουν το Χρυσό στο Διαγωνισμό The Culinary Star of EuropeGreek National Final”.

2002-2016 74.000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς στα πλαίσια του εορτασμού της γιορτής της Καθαρής Δευτέρας με την προετοιμασία παραδοσιακών συνταγών και διάθεση τους σε 4.000-5.000 άτομα. Μια πολύωρη κάθε έτος διαδικασία αλλά με μεγάλη ευχαρίστηση και προσφορά από τους σπουδαστές για τη κοινωνία!

2000 Η LA CHEF LEVI 6Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Best School of Europe στις Βρυξέλλες ως η καλύτερη και πλέον αναγνωρισμένη Σχολή στην Ελλάδα. Οι σπουδαστές της Σχολής με εξαιρετική καθοδήγηση, σκληρή δουλειά και πρωτοποριακές τεχνικές, κατέκτησαν την 6η θέση ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες αναδεικνύοντας την Ελλάδα και το επίπεδο τους ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Κατάκτηση της 6ης θέσης στον διαγωνισμό Best School of Europe (Βρυξέλλες) ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες.

1999 ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Κατασκευή τρισδιάστατου ομοιώματος του Λευκού Πύργου από σοκολάτα ύψους 2.50 μέτρων στην Πλατεία Αριστοτέλους από τη Chef Βιργινία Αναστασιάδου.

1997 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Επίδειξη βρώσιμων ρούχων σε πασαρέλα κατασκευασμένα από σοκολάτα, ζάχαρη, καραμέλα, μελιτζάνα-πιπεριά στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Υπό τις οδηγίες της Chef Βιργινίας Αναστασιάδου, οι σπουδαστές φιλοτέχνησαν χρησιμοποιώντας βρώσιμες πρώτες ύλες και  λεπτομερείς τεχνικές που διδάχθηκαν.

Το 2010 σε νέα επίδειξη ζαχαροπλαστικής αρτιότητας στο Μακεδονία Παλλάς η Chef δημιούργησε έργα τα οποία παρουσιάστηκαν μετέπειτα και στο εξωτερικό.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο σύλλογο Στοργή στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

1998 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ RECORD GUINNESS

Προφιτερόλ 4.500 κιλών στη πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 120 σπουδαστών της Σχολής. Χιλιάδες επισκέπτες θαύμασαν και γεύτηκαν τις δημιουργίες των Pastry Chefs και σπουδαστών της Σχολής σε πανελλαδικό επίπεδο.

1994 ΤΟΥΡΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παγκόσμιο ρεκόρ κατασκευής τούρτας 1800 κιλών με τη βοήθεια 60 μαθητών της Σχολής La Chef Levi για την επέτειο του Δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης.

1993 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ RECORD GUINNESS

Προφιτερόλ 2500 τόνων στη πλατεία Αριστοτέλους υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πάνω από 100 σπουδαστές δημιούργησαν και μοίρασαν δωρεάν στο κοινό χιλιάδες γλυκές μερίδες!

1990-ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ

187 μετάλλια σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς από τους σπουδαστές των Σχολών La Chef Levi σε Ελλάδα και εξωτερικό.

1989 1ος «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ»

Το ταξίδι σε διαγωνισμούς, βραβεύσεις και εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς ξεκίνησε με τον πρώτο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, καινοτομία τότε στο ελληνικό στερέωμα για Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες και Αρτοποιούς. Έργα από ζαχαρόπαστα, νεκρή ζύμη, βούτυρο, σοκολάτα, μπουφέδες πολυτελείας, σκάλισμα λαχανικών, art de la table και απαιτητικές τεχνικές ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά της πρώτης πανελλήνιας γιορτής της γαστρονομίας από τη πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα.