BLOG

Στη La Chef Levi, από το 1989 το έργο μας εξειδικεύεται στην εκπαίδευση των Chef του μέλλοντος. Αυτό το μακρύ ταξίδι στην Γαστρονομία, μας έχει χαρίσει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες, τις οποίες σας μεταφέρουμε καθημερινά μέσα από στελέχη της Σχολής, συνεργάτες και αξιοσημείωτους ανθρώπους του κλάδου της Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Εδώ θα βρείτε νέα της La Chef Levi, εμπειρίες μαθητών και αποφοίτων μας, συμβουλές και νέες τάσεις για τον κλάδο της Γαστρονομίας αλλά και λαχταριστές συνταγές για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
Μέλι: γιατί είναι τόσο σημαντικό;
16.10.2021

To μέλι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ανθρωπότητας. Έχει αφήσει τα ίχνη του

Μέλι: γιατί είναι τόσο σημαντικό;2021-10-16T09:39:29+03:00
Εσύ ξέρεις τι σημαίνει umami;
14.09.2021

Η προσθήκη της λέξης umami δεν αποτελεί απλά μια προσθήκη στην παγκόσμια γαστρονομική ορολογία

Εσύ ξέρεις τι σημαίνει umami;2021-09-14T18:38:36+03:00
Έναρξη συνεργασίας με τον Chef Λευτέρη Αθανασόπουλο
10.09.2021

Ο Λευτέρης Αθανασόπουλος επιστρέφει στην κουζίνα που ξεκίνησε! Η La Chef Levi με χαρά

Έναρξη συνεργασίας με τον Chef Λευτέρη Αθανασόπουλο2021-09-10T14:01:48+03:00
Έναρξη συνεργασίας με τον Γεράσιμο Θύμνιο
30.08.2021

Η La Chef Levi, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Γεράσιμο

Έναρξη συνεργασίας με τον Γεράσιμο Θύμνιο2021-08-30T19:27:55+03:00
Χταπόδι με πουρέ φασολιού και σάλτσα τεριγιάκι
06.08.2021

Η σύγχρονη δημιουργική κουζίνα εντυπωσιάζει καθώς συνθέτει υλικά και τεχνικές από διαφορετικούς λαούς και

Χταπόδι με πουρέ φασολιού και σάλτσα τεριγιάκι2021-08-06T14:21:03+03:00
Ντολμαδάκια θαλασσινών με σάλτσα λεμονιού
30.07.2021

Γιαλαντζί ή με κιμά; Αυτά τα ντολμαδάκια θαλασσινών δεν μπορούν να λείπουν από το καλοκαιρινό

Ντολμαδάκια θαλασσινών με σάλτσα λεμονιού2021-07-30T11:55:57+03:00
Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;
26.07.2021

Η λέξη miso στα ιαπωνικά σημαίνει «φασόλια που έχουν υποστεί ζύμωση» και αποτελεί ένα

Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;2021-07-26T13:56:33+03:00
H δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol. 3: «Η μαγειρική δεν έχει ηλικία»
20.07.2021

Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων

H δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol. 3: «Η μαγειρική δεν έχει ηλικία»2021-07-20T12:44:45+03:00
Αβγά: οι σωστοί χρόνοι για κάθε είδος μαγειρέματος
15.07.2021

Ποιος είναι ο σωστός χρόνος βρασμού των αβγών; Ποια είναι τα μυστικά για το

Αβγά: οι σωστοί χρόνοι για κάθε είδος μαγειρέματος2021-07-16T22:28:57+03:00