Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi στον διεθνή
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Δύο σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi σε διαγωνισμό στο Λονδίνο με 1000 συμμετέχοντες!
14.03.2025
Τι σημαίνει Amuse-Bouche; Η Υψηλή Γαστρονομία σε Μια Μπουκιά!
04.03.2025
Όλα τα amuse bouche είναι δημιουργίες των σπουδαστών της Σχολής Το amuse-bouche είναι
Sold out το Masterclass με τον Δημήτρη Κατριβέση
26.02.2025
Με θέμα την βιωσιμότητα και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει εργαλείο δημιουργικότητας, ο
Τρία κορυφαία βραβεία για την Ελλάδα και τη La Chef Levi στην Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων!
12.02.2025
Η επιβεβαίωση συνεχίζεται για το ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, καθώς η νεαρή
Mesogeios Food & La Chef Levi σε αποκλειστική συνεργασία!
05.02.2025
Μία νέα αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Mesogeios Food, του κυρίου Γεωργιάδη, την
2ο στην Ευρώπη το ΙΕΚ La Chef Levi και η σπουδάστρια Βάγια Θάνου
30.01.2025
Το ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την ασυναγώνιστη
Το ΙΕΚ La Chef Levi σε διεθνή διαγωνισμό Μαγειρικής στο Λουξεμβούργο
27.01.2025
Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του ΙΕΚ Μαγειρικής μας στον διεθνή διαγωνισμό “Cuisine
Νέα συνεργασία με την εταιρεία Χοιρινά Ηπείρου-Βέργος
24.01.2025
Η Σχολή Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας La Chef Levi με χαρά ανακοινώνει τη
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το ΙΕΚ La Chef Levi χρίζεται εκπρόσωπος της Ελλάδας στην 11η Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων
07.01.2025
Μετά την περσινή επιτυχία και την ανάδειξη της Σχολής και του σπουδαστή Πέτρου