BLOG

Στη La Chef Levi, από το 1989 το έργο μας εξειδικεύεται στην εκπαίδευση των Chef του μέλλοντος. Αυτό το μακρύ ταξίδι στην Γαστρονομία, μας έχει χαρίσει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες, τις οποίες σας μεταφέρουμε καθημερινά μέσα από στελέχη της Σχολής, συνεργάτες και αξιοσημείωτους ανθρώπους του κλάδου της Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Εδώ θα βρείτε νέα της La Chef Levi, εμπειρίες μαθητών και αποφοίτων μας, συμβουλές και νέες τάσεις για τον κλάδο της Γαστρονομίας αλλά και λαχταριστές συνταγές για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
Ορτύκι με kale & πουρέ ηλιόσπορου
14.05.2021

Αυτή την εβδομάδα έχουμε ετοιμάσει μια άκρως διατροφική αλλά και νόστιμη συνταγή με ορτύκι

Ορτύκι με kale & πουρέ ηλιόσπορου2021-05-14T12:24:49+03:00
Χειροποίητο ψωμί με αλεύρι Κινόα
07.05.2021

Μια αρκετά γευστική και εύκολη συνταγή για ένα χειροποίητο ψωμί με μίγμα από αλεύρι

Χειροποίητο ψωμί με αλεύρι Κινόα2021-05-07T09:07:12+03:00
5 κρασιά για το σωστό pairing του Πασχαλινού τραπεζιού
28.04.2021

To Πασχαλινό Τραπέζι είναι προ των πυλών και οι απανταχού λάτρεις του καλού φαγητού

5 κρασιά για το σωστό pairing του Πασχαλινού τραπεζιού2021-04-28T12:25:27+03:00
Μαριναρισμένο αρνάκι στο φούρνο με πατάτες
27.04.2021

Το τραπέζι της Λαμπρής αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης για κάθε σπίτι και οικογένεια.

Μαριναρισμένο αρνάκι στο φούρνο με πατάτες2021-04-27T18:28:33+03:00
Λαβράκι με μαρμελάδα φινόκιο, γκομάσιο & πουρέ σκόρδου
23.04.2021

Μια γευστική και γρήγορη συνταγή για ψάρι, το οποίο σας ενθουσιάσει τόσο με την

Λαβράκι με μαρμελάδα φινόκιο, γκομάσιο & πουρέ σκόρδου2021-04-23T10:24:31+03:00
Συνταγή για πασχαλινά τσουρέκια – 5 χρήσιμες συμβουλές για πετυχημένο αποτέλεσμα
19.04.2021

Οι φετινές γιορτές του Πάσχα θα είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές καθώς τα

Συνταγή για πασχαλινά τσουρέκια – 5 χρήσιμες συμβουλές για πετυχημένο αποτέλεσμα2021-04-21T09:55:34+03:00
Live Webinar: Εστιατορικό Επιδόρπιο – Το πασχαλινό τσουρέκι σε πιάτο
16.04.2021

Οι Chef και όλη η ομάδα γευσιγνωσίας της La Chef Levi, αναβιώνουν, επανασυνθέτουν και

Live Webinar: Εστιατορικό Επιδόρπιο – Το πασχαλινό τσουρέκι σε πιάτο2021-04-21T09:55:47+03:00
10+1 Ερωτήσεις με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα
13.04.2021

Ο Δημήτρης Τζιοβάρας είναι Chef στο εστιατόριο Salonica του Ξενοδοχείου Makedonia Palace υπό τον

10+1 Ερωτήσεις με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα2021-04-13T18:43:46+03:00
Χορτοφαγική Μαγειρίτσα (Βίντεο)
16.04.2021

Ο Δημήτρης Τζιοβάρας προτείνει μια μαγειρίτσα χωρίς κρέας, με φρέσκα λαχανικά σε μια χορτοφαγική

Χορτοφαγική Μαγειρίτσα (Βίντεο)2021-04-16T10:23:07+03:00