BLOG

Στη La Chef Levi, από το 1989 το έργο μας εξειδικεύεται στην εκπαίδευση των Chef του μέλλοντος. Αυτό το μακρύ ταξίδι στην Γαστρονομία, μας έχει χαρίσει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες, τις οποίες σας μεταφέρουμε καθημερινά μέσα από στελέχη της Σχολής, συνεργάτες και αξιοσημείωτους ανθρώπους του κλάδου της Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Εδώ θα βρείτε νέα της La Chef Levi, εμπειρίες μαθητών και αποφοίτων μας, συμβουλές και νέες τάσεις για τον κλάδο της Γαστρονομίας αλλά και λαχταριστές συνταγές για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
Ντολμαδάκια θαλασσινών με σάλτσα λεμονιού
30.07.2021

Γιαλαντζί ή με κιμά; Αυτά τα ντολμαδάκια θαλασσινών δεν μπορούν να λείπουν από το καλοκαιρινό

Ντολμαδάκια θαλασσινών με σάλτσα λεμονιού2021-07-30T11:55:57+03:00
Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;
26.07.2021

Η λέξη miso στα ιαπωνικά σημαίνει «φασόλια που έχουν υποστεί ζύμωση» και αποτελεί ένα

Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;2021-07-26T13:56:33+03:00
H δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol. 3: «Η μαγειρική δεν έχει ηλικία»
20.07.2021

Η στήλη «Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ» φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων από τον κόσμο, όλων

H δημιουργία δεν σταματά ποτέ Vol. 3: «Η μαγειρική δεν έχει ηλικία»2021-07-20T12:44:45+03:00
Αβγά: οι σωστοί χρόνοι για κάθε είδος μαγειρέματος
15.07.2021

Ποιος είναι ο σωστός χρόνος βρασμού των αβγών; Ποια είναι τα μυστικά για το

Αβγά: οι σωστοί χρόνοι για κάθε είδος μαγειρέματος2021-07-16T22:28:57+03:00
Φιλέτο σολομού με σπαράγγια και σάλτσα μύρτιλου
09.07.2021

Κλασική συνταγή που είναι βέβαιη επιτυχία σε κάθε τραπέζι. Ο συνδυασμός του σολομού με

Φιλέτο σολομού με σπαράγγια και σάλτσα μύρτιλου2021-07-09T10:33:58+03:00
Γεμιστά ρολάκια κοτόπουλου με μανιτάρια
02.07.2021

Εύκολη συνταγή για ρολάκια από κοτόπουλο με γέμιση από μανιτάρια και σάλτσα λεμονιού με

Γεμιστά ρολάκια κοτόπουλου με μανιτάρια2021-07-02T11:51:50+03:00
5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!
25.06.2021

Ο Δημήτρης Τζιοβάρας είναι Chef στο εστιατόριο Salonica του Ξενοδοχείου Makedonia Palace με Executive

5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!2021-06-25T15:47:21+03:00
Σορμπέ μπίρας με lime
25.06.2021

Η καλύτερη απάντηση στη ζέστη έρχεται με παγωτό και μπίρα! Τι γίνετα όμως όταν

Σορμπέ μπίρας με lime2021-06-25T15:21:19+03:00
Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο
18.06.2021

Μία υπέροχη εναλλακτική συνταγή της κλασικής πανακότας με ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, υπέροχη δομή και εντυπωσιακή

Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο2021-06-18T10:36:54+03:00