Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες ενός σπουδαστή είναι: “Πού θα κάνω την πρακτική μου άσκηση;”, “Πού θα εργαστώ μετά τη Σχολή;”, “Θα με βοηθήσει η σχολή στην επαγγελματική μου αποκατάσταση;”

Στη La Chef Levi μοιραζόμαστε την ανυπομονησία, το άγχος και τις σκέψεις των σπουδαστών μας για επαγγελματική αποκατάσταση. Γι’ αυτό βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους με μεγάλη χαρά και κατανόηση, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας των σπουδών τους.
Για το λόγο αυτό μεριμνούμε για την εξασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας πρακτικής άσκησης αλλά και της ταχύτερης δυνατής εύρεσης εργασίας στον κλάδο της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής και της Αρτοποιίας. Η πρακτική πραγματοποιείται στα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία όλης της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.

Πώς εξασφαλίζουμε την επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών μας;

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Γαστρονομίας, οι γνώσεις με τις οποίες εφοδιάζουμε τους σπουδαστές μας, η πειθαρχία και η δημιουργικότητα, χτίζουν σοβαρούς επαγγελματίες. Έτσι, οι απόφοιτοί μας βρίσκονται σε θέση όχι μόνο να εργαστούν επιτυχημένα αλλά και να επιλέξουν οι ίδιοι πού θα εργαστούν, χάρη στο υψηλό επίπεδό τους.
Με λίγα λόγια, η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι το σπουδαιότερο «όπλο» για τους σπουδαστές της La Chef Levi. Κάθε σπουδαστής Chef Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας γίνεται περιζήτητος στην αγορά εργασίας, διεκδικώντας με αξιώσεις την επαγγελματική του αποκατάσταση.
Η Σχολή βρίσκεται κοντά στους αποφοίτους της καθώς το δίκτυο συνεργατών της δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, γεγονός που βοηθά αποτελεσματικά και άμεσα τους νέους σπουδαστές.
Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η επιτυχία των αποφοίτων ως Executive Chefs, επιχειρηματίες και managers καθώς γνωρίζοντας το εκπαιδευτικό μας έργο, προσλαμβάνουν προσωπικό για τη στελέχωση της κουζίνας τους απευθείας από τη Σχολή. Άλλωστε η πρόσληψη μαγείρων, ζαχαροπλαστών και αρτοποιών που έχουν λάβει την ίδια αποδεδειγμένα επιτυχημένη εκπαίδευση είναι και εγγύηση καλής συνεργασίας.

Η επαγγελματική σου αποκατάσταση είναι υπόθεσή μας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η La Chef Levi είναι η μόνη Σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό. Με τα προγράμματα σπουδών μας να δημιουργούν επαγγελματίες σε παγκόσμιο επίπεδο, λαμβάνουμε τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση για την επιτυχία των σπουδαστών μας αλλά και μεγάλη χαρά για την εξέλιξή τους ως Σεφ.
Το γραφείο εύρεσης εργασίας της Σχολής υποδέχεται καθημερινά θέσεις εργασίας από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, ομίλους παγκόσμιας δραστηριότητας και αποφοίτους, λειτουργώντας αποκλειστικά και δωρεάν για τους σπουδαστές της Σχολής.

Οι απόφοιτοι της La Chef Levi έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε νέα μαθήματα και workshops της Σχολής, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους και την εκμάθηση νέων τάσεων στη Μαγειρική & τη Ζαχαροπλαστική, στεκόμαστε δίπλα στη διαρκή εξέλιξη των σπουδαστών μας δίχως να τους επιβαρύνονται οικονομικά.

Επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών μας σε όλο τον κόσμο

Στη La Chef Levi, αντιμετωπίζουμε τις σπουδές ως επένδυση στο μέλλον. Γιατί η καλύτερη επένδυση στο μέλλον είναι η σωστή εκπαίδευση και η απόκτηση γνώσεων που θα στηρίξουν τη καριέρα, τους στόχους και την οικογένεια των μελλοντικών επαγγελματιών. Μέσα από τη Σχολή, οι σπουδαστές θα χτίσουν τη ζωή τους, θα διεκδικήσουν τα όνειρά τους και θα αναπτύξουν την αγάπη τους για τη Γαστρονομία. Είναι χρέος μας να παραμείνουμε δίπλα στον καθένα ξεχωριστά και να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από την αρχή. Από την αρχή ως η πρώτη ιδιωτική Σχολή στην Ελλάδα και ως η μοναδική με δύο ειδικότητες.

Δείτε παρακάτω πού βρίσκονται οι απόφοιτοι της Σχολής σε τρεις διαφορετικούς χάρτες!  Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Μελβούρνη, Βερολίνο, Ντουμπάι και πολλές άλλες χώρες αποτελούν τις Γαστρονομικές πατρίδες για πολλούς επιτυχημένους αποφοίτους των Σχολών La Chef Levi σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Βρες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο Job Center!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ