Για μια ακόμα χρονιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της La Chef Levi, Τζάκο Λεβή, επιλέχθηκε στην Κριτική Επιτροπή για τα Greek Hotel of the Year Awards 2026, τον διαγωνισμό που επιβραβεύει ξενοδοχεία για το επίπεδο των υπηρεσιών, εγκαταστάσεων και εργασιακού περιβάλλοντος.
Πώς επιλέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της La Chef Levi
Με χρόνια εμπειρία στον χώρο της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, ο Τζάκο Λεβή διευθύνει την πρώτη σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα.
Στην La Chef Levi έρχεται καθημερινά σε επαφή με τους σπουδαστές, διδάσκοντας οικονομικά και διοίκηση ενώ συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία νέων συνταγών, έχοντας κερδίσει περισσότερα από 20 μετάλλια ως coach σε διεθνείς διαγωνισμούς. Συμβουλεύει επιχειρήσεις και ανθρώπους του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ εμπλέκεται και επενδύει σε καινοτόμα γαστρονομικά project. Αρθογραφεί για σημαντικά ζητήματα του κλάδου ενώ έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια σε Ευρώπη, Αμερική και Ινδία.
Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, ο European Association of Hotel and Tourism Schools (AEHT) με έδρα το Λουξεμβούργο και περισσότερα από 400 μέλη σε 43 ευρωπαϊκές χώρες, τον έχει χρίσει Εκπρόσωπο της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών και δικτύου επαγγελματικής αποκατάστασης της Σχολής.
Ποιος είναι ο θεσμός και γιατί είναι σημαντικός για τους επαγγελματίες της Γαστρονομίας
Η Διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στον χώρο της φιλοξενίας, πραγματοποιείται για όγδοη χρονιά, συγκεντρώνει επαγγελματίες της γαστρονομίας και της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, οι οποίοι αξιολογούν ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και αναδεικνύουν εκείνα που ξεχωρίζουν ως προς την ποιότητα και την καινοτομία. Η αυθεντική ελληνική φιλοξενία, η καινοτομία και η υψηλή-αισθητική ποιότητα των υπηρεσιών, όπως το design, η βιωσιμότητα και η συνολική εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες, είναι μερικά από τα κριτήρια αξιολόγησης.
Την Κριτική Επιτροπή πλαισιώνουν καταξιωμένα στελέχη από σημαντικές εταιρείες και φορείς της αγοράς, άνθρωποι της ανάπτυξης, του σχεδιασμού και της λειτουργίας των ξενοδοχείων.
Η La Chef Levi Συνεργάτης Κορυφαίων με επιχειρήσεις του κλάδου για περισσότερα από 35 χρόνια
Η συνεργασία της La Chef Levi με κορυφαίους ομίλους αποδεικνύει την εξειδίκευση της Σχολής με τον κλάδο. Η σύνδεση με τον θεσμό των Greek Hotel of the Year Awards είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και δουλειάς των σπουδαστών. Κάθε χρόνο σπουδαστές πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση σε διακεκριμένους Ξενοδοχειακούς Ομίλους, βραβευμένα εστιατόρια με αστέρια Michelin, καινοτόμα Ζαχαροπλαστεία και φούρνους σε όλη την Ελλάδα. Οι Σύμβουλοι Σπουδών της Σχολής καθοδηγούν τους σπουδαστές τοποθετώντας τον καθένα σε επιλεγμένες επιχειρήσεις ανάλογα με τις δεξιότητες και την επαγγελματική πορεία που θέλουν να ακολουθήσουν. H La Chef Levi είναι το μοναδικό ΙΕΚ Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, το οποίο συνειδητά δεν πραγματοποιεί ημέρες καριέρας. Αντιθέτως, φέρνει έναν-έναν και μία-μία όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους, κοντά σε επιχειρήσεις του κλάδου, με εξατομικευμένη καθοδήγηση, χωρίς κόστη και αμοιβές.
Μόλις πέρσι, η La Chef Levi ξεκίνησε συνεργασία με την Francescana Family, που αριθμεί πολυβραβευμένα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο με την υπογραφή του Διεθνούς φήμης Chef, Massimo Bottura.

Τι λέει ο Τζάκο Λεβή για την συμμετοχή του στον θεσμό
Ο κ. Λεβή εκφράζει την τιμή του για τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Αξιολόγησης των Greek Hotel of the Year Awards 2026:
Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να συμμετέχω ως μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Greek Hotel of the Year Awards 2026, ενός θεσμού που αναδεικνύει τα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών, το design, τη βιωσιμότητα και τη συνολική εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες τους. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ανθρώπους και ιδέες που αναβαθμίζουν το επίπεδο της ελληνικής φιλοξενίας.
Η Τελετή Απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2026 στην Αθήνα.
Με γνώμονα την ποιότητα, την εξειδίκευση και την εμπειρία, η La Chef Levi εκπαιδεύει τους επαγγελματίες της γαστρονομίας του αύριο, συνδέοντας τη θεωρία με την πρακτική και δημιουργώντας μια νέα γενιά που ξεχωρίζει στην ελληνική και διεθνή σκηνή της γαστρονομίας.