13&14 ΜΑΙΟΥ 2024
Περιορισμένες θέσεις
Κόστος: 0€
13&14 ΜΑΙΟΥ 2024
Περιορισμένες θέσεις
Κόστος: 0€
13&14 ΜΑΙΟΥ 2024
Περιορισμένες θέσεις
Κόστος: 0€
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF
“Απόφοιτος της La Chef Levi, υπό την μια και μοναδική Βιργινία Αναστασιαδου, έφυγα στην Ολλανδία όταν ήμουν 20 χρονών σε μια αναζήτηση μιας γαστρονομικής περιπέτειας. Έχοντας περάσει από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της χώρας, πλέον ακολουθώ μια πορεία σαν ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης και έχοντας κάνει ένα κύκλο από κορυφαίους συνεργάτες, και συναδέλφους, συμβουλεύω άλλα εστιατόρια, στήνω κουζίνες και φτιάχνω μενού για οποιονδήποτε μοιράζεται την μαγειρική μου φιλοσοφία. Κυνηγάω συνεχώς την καινοτομία, το διαφορετικό και το ασυνήθιστο.”
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF
“Απόφοιτος της La Chef Levi, υπό την μια και μοναδική Βιργινία Αναστασιαδου, έφυγα στην Ολλανδία όταν ήμουν 20 χρονών σε μια αναζήτηση μιας γαστρονομικής περιπέτειας. Έχοντας περάσει από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της χώρας, πλέον ακολουθώ μια πορεία σαν ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης και έχοντας κάνει ένα κύκλο από κορυφαίους συνεργάτες, και συναδέλφους, συμβουλεύω άλλα εστιατόρια, στήνω κουζίνες και φτιάχνω μενού για οποιονδήποτε μοιράζεται την μαγειρική μου φιλοσοφία. Κυνηγάω συνεχώς την καινοτομία, το διαφορετικό και το ασυνήθιστο.”
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS
Το ότι το παντζάρι το τρώμε σε αλμυρές παρασκευές δεν σημαίνει ότι δεν θα γινόταν ένα ωραίο παγωτό. Πολλές φορές το Fusion γίνεται Confusion και ο κόσμος νομίζει ότι περιλαμβάνει πολλές γεύσεις. Σκοπός μου είναι με κάθε πιάτο να γευτεί αυτός που θα φάει το φαγητό μου, την οπτική μου γωνία και αντίληψη επί του θέματος. Γι’ αυτό λοιπόν νομίζω πως η ισορροπία και η αρμονία των γεύσεων και πρώτων υλών είναι το Α και το Ω για να περάσω το μήνυμα αυτό.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το Masterclass του Chef Γεώργιου Κοπαΐλα απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν την εκλεπτυσμένη απλοποίηση της γεύσης, την φίνα λεπτομέρεια και την fine dining απόδοση γεύσεων και πρώτων υλών με τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνικών και κουζινών.
Με εμπειρία και αιχμηρή δημιουργικότητα, ο Chef δημιουργεί με μία εντυπωσιακή συνεπή αναρχία και αυτό αποσκοπεί να περάσει μέσα από το διήμερο αυτό.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το ότι το παντζάρι το τρώμε σε αλμυρές παρασκευές δεν σημαίνει ότι δεν θα γινόταν ένα ωραίο παγωτό. Πολλές φορές το Fusion γίνεται Confusion και ο κόσμος νομίζει ότι περιλαμβάνει πολλές γεύσεις. Σκοπός μου είναι με κάθε πιάτο να γευτεί αυτός που θα φάει το φαγητό μου, την οπτική μου γωνία και αντίληψη επί του θέματος. Γι’ αυτό λοιπόν νομίζω πως η ισορροπία και η αρμονία των γεύσεων και πρώτων υλών είναι το Α και το Ω για να περάσω το μήνυμα αυτό.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS
Το Masterclass του Chef Γεώργιου Κοπαΐλα απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν την εκλεπτυσμένη απλοποίηση της γεύσης, την φίνα λεπτομέρεια και την fine dining απόδοση γεύσεων και πρώτων υλών με τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνικών και κουζινών.
Με εμπειρία και αιχμηρή δημιουργικότητα, ο Chef δημιουργεί με μία εντυπωσιακή συνεπή αναρχία και αυτό αποσκοπεί να περάσει μέσα από το διήμερο αυτό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Πλήρες Set Menu
Amuse Bouche: Potato Wasabi με Nori Tempura & Chardonnay Vinegar
1st Course: Tuna Fillet με Φύκια & Enoki
2nd Course: Καυτερό Κουνουπίδι με Gochujang
3rd Course: Καραβίδα με Crème fraiche, Αχλάδι και Κρέμα Καρύδας
4th Course: Χοιρινός Λαιμός με Γογγύλια, Κουμκουάτ & Jalapeños
5th Course: Panna Cotta με Parmigiano Reggiano, Φράουλες & Ντομάτες
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Πλήρες Set Menu
Amuse Bouche: Potato Wasabi με Nori Tempura & Chardonnay Vinegar
1st Course: Tuna Fillet με Φύκια & Enoki
2nd Course: Καυτερό Κουνουπίδι με Gochujang
3rd Course: Καραβίδα με Crème fraiche, Αχλάδι και Κρέμα Καρύδας
4th Course: Χοιρινός Λαιμός με Γογγύλια, Κουμκουάτ & Jalapeños
5th Course: Panna Cotta με Parmigiano Reggiano, Φράουλες & Ντομάτες
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS