Η πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα, διοργάνωσε για 30η φορά τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας γιορτάζοντας τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σεφ του μέλλοντος από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες υψηλής γαστρονομίας Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, ανεβάζοντας πολύ το επίπεδο από προηγούμενες διοργανώσεις.

Η εκδήλωση λόγω της περσινής μεγάλης επιτυχίας, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στη Δ.Ε.Θ. όπου εκατοντάδες κόσμου χειροκρότησε τους νικητές και γεύτηκε τον υπερπολυτελή μπουφέ που δημιούργησαν οι επίδοξοι Chef.


Απόφοιτοι, επαγγελματίες του χώρου και υπεύθυνοι όλων των Σχολών έφυγαν ενθουσιασμένοι θαυμάζοντας το έργο της Σχολής και τη δουλειά των σπουδαστών εδώ και 30 χρόνια με συνέπεια και αποκλειστική εξειδίκευση. Οι νικητές έλαβαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης, οι οποίοι για άλλη μια φορά επιβράβευσαν τη σκληρή δουλειά της Σχολής.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της παγκοσμίου φήμης Σεφ Βιργινία Αναστασιάδου, ιδρύτρια των Σχολών La Chef.

Η εκδήλωση αφήνει ακόμα μεγαλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον. Ο θεσμός του Διαγωνισμού Γαστρονομίας, τον οποίο πρώτη η La Chef Levi δημιούργησε, συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για τη Γαστρονομία παγκοσμίως.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού Γαστρονομίας www.diagonismosgastronomias.gr