Η La Chef Levi, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Γεράσιμο Θύμνιο, Restaurant Supervisor-Maître του εστιατορίου Salonica του Makedonia Palace 5* ως Εισηγητή στον τομέα του Food & Beverage Management.

Λίγα λόγια για τον κύριο Θύμνιο

Ο Γεράσιμος Θύμνιος αποφοίτησε από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Food & Beverage Management από την Ιταλική Σχολή Alma  La Scuola-Internazionale di Cucina Italiana. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα τρία επίπεδα του WSPC (WSET) και τα 2 επίπεδα Οινοχοΐας στην Ιταλική Ομοσπονδία Οινοχόων (Πάρμα).

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εργαστεί σε βραβευμένα εστιατόρια αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για τη διαχείριση εστιατορίων, τη δημιουργία και διαχείριση wine list, τη δομή ενός εστιατορίου και την πολύτιμη επικοινωνία που πρέπει να χτίζεται ανάμεσα στο service και την κουζίνα.

Σε αυτό στάθηκε και ο ίδιος στη δήλωση του:

«Η επιτυχία του Food Service σε ένα χώρο εστίασης έγκειται σε τρείς πυλώνες: την συνεργασία, την συνοχή και την συνέχεια. Τα μάτια και τα αυτιά της κουζίνας είναι ο σερβιτόρος. Ο ένας δημιουργός και ο άλλος πιλότος. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να υπάρχει ποιότητα και στους δύο. Ένα μέτρια μαγειρεμένο πιάτο μπορεί να σωθεί όσο ένα καλομαγειρεμένο πιάτο μπορεί να καταστραφεί.

Η συνεργασία μου με τη La Chef Levi θα μου δώσει την ευκαιρία να μοιραστώ τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου με όσους ξεκινούν το δικό τους ταξίδι στον χώρο της Γαστρονομίας. Σε όλους τους χώρους εστίασης διεθνώς, δίνεται μεγάλο βάρος από την κουζίνα στα επόμενα βήματα μετά την ολοκλήρωση μιας δημιουργίας καθώς το φαγητό σε κάθε του εκδοχή αποτελεί μια εμπειρία για την οποία είμαστε υπεύθυνοι όλοι. Ελπίζω κατά τη διάρκεια των διαλέξεων μου, να συνεισφέρω με τη σειρά μου στο μακρόχρονο και πλούσιο έργο της La Chef Levi για τη δημιουργία των καλύτερων επαγγελματιών του μέλλοντος»

Με τη σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της La Chef Levi, κύριος Τζάκο Λεβή καλωσόρισε τον κύριο Θύμνιο στην εκπαιδευτική ομάδα της Σχολής ενώ δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας στη La Chef Levi εδώ και 33 χρόνια είναι να έχουμε κοντά μας όχι μόνο τους καλύτερους στο είδος τους επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους με ταπεινότητα, σεβασμό και σπουδαίο χαρακτήρα οι οποίοι θα αποτελούν έμπνευση τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο για τους σπουδαστές μας. Ο κύριος Θύμνιος είναι ένας από αυτούς.»