Ο Λευτέρης Αθανασόπουλος επιστρέφει στην κουζίνα που ξεκίνησε!

Η La Chef Levi με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λευτέρη Αθανασόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Καθηγητή Μαγειρικής.

Λίγα λόγια για τον Chef

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Chef Λευτέρης Αθανασόπουλος αγαπούσε από μικρός τη Μαγειρική. Το 2004 αποφοιτά από τη La Chef Levi και ξεκινά ένα μεγάλο γαστρονομικό ταξίδι σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το βιογραφικό του μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κουζίνες όπως του Vedema Luxury Resort στη Σαντορίνη, Sani Resort στη Χαλκιδική και Clochard στη Θεσσαλονίκη.

Το 2011 αναλαμβάνει Head Chef σε ελληνικό εστιατόριο στην Καντόνα της Κίνας.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, συνεργάζεται με τους δραστήριους Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες Γιώργο και Θωμά Δούζη στο πρώτο κατάστημα της εταιρείας το 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Το εγχείρημα Ergon λαμβάνει διεθνή μνεία και αποδοχή ενώ το 2020 το Ergon House κατακτά επάξια μια θέση στον οδηγό Michelin, μια διάκριση που δεν έρχεται εύκολα για ένα κατάστημα που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες!

Το 2020 λανσάρονται τα Terry & Co Burgers με τις πινελιές του Λευτέρη Αθανασόπουλου να βρίσκονται πλέον στην ειδικά διαμορφωμένη καντίνα του εντυπωσιακού Ergon Agora East, το τελευταίο δημιούργημα της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της La Chef Levi, κύριος Τζάκο Λεβή, καλωσόρισε τον Chef στο σπίτι του, εκεί από όπου ξεκίνησε τα πρώτα μαγειρικά του βήματα 18 χρόνια πίσω δηλώνοντας περήφανος για τον δικό μας Λευτέρη και πολύ χαρούμενος που βρίσκεται ξανά μαζί μας.

Από την πλευρά του ο Chef ευχαρίστησε τη La Chef Levi για το νέο αυτό ξεκίνημα και ανυπομονεί να μοιραστεί τις δικές του γνώσεις και εμπειρίες και να δημιουργήσει μαζί με τους σπουδαστές της Σχολής.