Η Σχολή Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας La Chef Levi με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία ΧΟΙΡΙΝΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΒΕΡΓΟΣ, μία καθετοποιημένη οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής & εμπορίας αποκλειστικά ελληνικών κρεάτων με υψηλές προδιαγραφές με 8 καταστήματα λιανικής πώλησης κρεάτων σε όλη την Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το νέο 9ο κατάστημά της στην Αγορά Μοδιάνο.

Η νέα αυτή συνεργασία στοχεύει στην προώθηση της γαστρονομικής εκπαίδευσης, παρέχοντας στους σπουδαστές υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και επαγγελματική κατάρτιση στις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής και επεξεργασίας κρέατος. Πρόκειται για μία εταιρεία που πρωτοπορεί στην προσπάθεια ανάδειξης του ηπειρώτικου κρέατος ως προϊόντος ονομασίας προέλευσης με αγνά και ιδιαίτερα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά με τον σχεδιασμό και την υποβολή ερευνητικών μελετών προς χρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της La Chef Levi, κ. Λεβή, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία και την ανταπόκριση των ανθρώπων της οικογένειας Βέργου. Η αλληλοϋποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων τόσο σε επίπεδο υπηρεσίας όσο και προϊόντων, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα καθώς αναβαθμίζει συνολικά την κοινωνία”

Από την πλευρά της η κυρία Κητσιούλη Ειρήνη Χημικός, Δρ. Βιοχημείας και υποδιευθύντρια της εταιρείας «ΧΟΙΡΙΝΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΒΕΡΓΟΣ», ανέφερε:

“Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή χοιρινού κρέατος, ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας στο κρέας εδώ και 5 δεκαετίες. Η οικογένεια Βέργου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1973 με την εκτροφή χοίρων σε φάρμες στην ημιορεινή Ήπειρο, σε ένα φυσικό περιβάλλον μακριά από ανθρώπινες δραστηριότητες. Σήμερα, με απώτερο σκοπό τη σωστή, υγιεινή και γευστικά ανώτερη διατροφή του ανθρώπου, προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος ποιοτικών ειδών κρέατος στους καταναλωτές μας, διαθέτοντας επιπλέον της δικής μας παραγωγής και κρέατα μικρών τοπικών κτηνοτρόφων, τα οποία προέρχονται από ζώα που εκτρέφονται αποκλειστικά στη Ήπειρο σε ένα φυσικό περιβάλλον, όπως αμνοερίφια, βόειο και αιγοπρόβειο κρέας αλλά και κοτόπουλα Ηπείρου. Έτσι, το όνομα ΒΕΡΓΟΣ μπορεί και αποτελεί εγγύηση για μια υγιεινή διατροφή υψηλής βιολογικής αξίας και μοναδικής νοστιμιάς αλλά και σε προσιτές τιμές.”

Επισκεφτείτε την ΧΟΙΡΙΝΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΒΕΡΓΟΣ στην ιστοσελίδα της www.vezzo.gr  και ακολούθησέ την στο Instagram και στο Facebook