Η La Chef Levi φιλοξένησε πρόσφατα το πολυαναμενόμενο Masterclass Αρτοποιίας με τον M.O.F. Mickaël Morieux από 17-19 Φεβρουαρίου 2023. Το Masterclass, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε αποκλειστική συνεργασία με τους Μύλους Λούλη, σημείωσε τεράστια επιτυχία, προσελκύοντας αξιόλογους επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις της Αρτοποιίας από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Mickaël Morieux είναι ένας από τους πιο γνωστούς Σεφ Αρτοποιούς στον κόσμο, έχοντας λάβει τον περίφημο τίτλο του Meilleur Ouvrier de France (M.O.F.) το 2004. Ο τίτλος M.O.F. είναι ένα βραβείο με μεγάλη εκτίμηση στη Γαλλία που αναγνωρίζει τους καλύτερους τεχνίτες στους αντίστοιχους κλάδους τους. Ο MOF Morieux έχει επίσης κερδίσει πολλά άλλα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2001 και του Διεθνούς Grand Prix του κλάδου το 1999.

Κατά τη διάρκεια του Masterclass, ο MOF Morieux παρουσίασε πάνω από 20 μοναδικές συνταγές, επιδεικνύοντας την τεχνογνωσία του στην τέχνη της αρτοποιίας ενώ αφιέρωσε χρόνο για να λύσει απορίες και να μοιράσει επιπλέον συνταγές και ιδέες. Οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να μάθουν από έναν από τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον κόσμο και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και τεχνικές για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Ο MOF Morieux δήλωσε: « Έχοντας διδάξει σε πολλές χώρες και σχολές ανά τον κόσμο, με σιγουριά μπορώ να πω ότι η La Chef Levi ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, το πάθος και το ενδιαφέρον για τους σπουδαστές». Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και μακάρι να επιστρέψω σύντομα, συμπλήρωσε.

«Η φιλοξενία του M.O.F. Mickaël Morieux αποτελεί τιμή για την La Chef Levi», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σχολής, La Chef Levi, κύριος Τζάκο Λεβή.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με σπουδαίο ήθος, ο οποίος επιμένει στην τελειότητα και είναι πλήρως αφοσιωμένος στο αλεύρι. Ο ίδιος πουλά την μπαγκέτα του για ένα ευρώ θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για την σημασία του ψωμιού στην καθημερινή τροφή.

Το Masterclass Αρτοποιίας αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της Αρτοποιίας και τους επαγγελματίες  για να μάθουν από έναν από τους καλύτερους του κλάδου.

Η La Chef Levi σχεδιάζει να φιλοξενήσει περισσότερα Masterclass στο μέλλον, με στόχο να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας γαστρονομική εκπαίδευση, μία δέσμευση που κρατά από το 1989.

Χορηγός Διαμονής: Bahar Boutique Hotel