Η ΣΑΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο Chef και Ambassador της Θεσσαλονίκης, Ανδρέα Κλαυδιανό.

Ο Ανδρέας Κλαυδιανός, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο της γαστρονομίας, συνεχίζει ακάθεκτος να μας εντυπωσιάζει με νέες, πρωτότυπες δημιουργίες, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει το πάθος και την αγάπη του για τη μαγειρική στους νέους ταλαντούχους Chef της Σχολής Μαγειρικής La Chef Levi.

«Δεν έχω δει απόφοιτο-μάγειρα από την ΣΑΕΚ Mαγειρικής La Chef Levi που να μην γνωρίζει τη δουλειά.»  

Αυτή ήταν η πρώτη αναφορά του Chef Κλαυδιανού για την Σχολή Μαγειρικής La Chef Levi, του οποίου οι επιχειρηματικές κινήσεις στον κλάδο της εστίασης είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την προσωπική του φιλοσοφία, συνδυάζοντας την ελληνική κουζίνα με μοντέρνες τεχνικές αλλά και διεθνείς επιρροές.

3 επιχειρήσεις – 3 διαφορετικά είδη

Η γαστρονομική προσαρμοστικότητα του Chef Κλαυδιανού γίνεται ορατή αν παρατηρήσουμε τα 3 εντελώς διαφορετικά αναμεταξύ τους projects στα οποία καθημερινά δημιουργεί:

Uma: H Uma είναι η ναυαρχίδα του Chef Κλαυδιανού, το πρώτο και μακροβιότερο private cheffing στη Θεσσαλονίκη όπου μαζί με τη σύζυγό του, δημιουργούν μοναδικές tailored made γαστρονομικές εμπειρίες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών γύρω από ένα τραπέζι με live cooking show.

Αλεπού: Ένα εστιατόριο που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία μέσα από την προσωπική ματιά του Chef Κλαυδιανού. Σε αυτό το εστιατόριο, οι πελάτες απολαμβάνουν μια εξελιγμένη εκδοχή των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων, με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και στην τεχνική του Chef σε μία μοντέρνα και comfort λογική. Κάθε πιάτο είναι μια μικρή γαστρονομική πρόταση που ταξιδεύει τον επισκέπτη σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας, χωρίς ποτέ να χάνει τη σύγχρονη ταυτότητά του.

Pommes: Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το εστιατόριο αυτό επικεντρώνεται στη χρήση της πατάτας, ενός συνηθισμένου, αλλά εξαιρετικά ευέλικτου υλικού. Εδώ, η πατάτα μεταμορφώνεται σε έναν βασικό πρωταγωνιστή, με πιάτα που αναδεικνύουν τη διαφορετικότητά της μέσα από πρωτότυπους συνδυασμούς και γευστικές εκπλήξεις. Burgers, γλυκά και μία street food ποιοτική ματιά που προσφέρει ο Chef Κλαυδιανός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ρόλος του Chef ως Brand Ambassador της Θεσσαλονίκης

Ως Brand Ambassador της Θεσσαλονίκης, είχε αναλάβει την προώθηση της ελληνικής κουζίνας και της Θεσσαλονίκης σε διεθνές επίπεδο, συνδέοντας την υψηλή γαστρονομία με την εικόνα της Θεσσαλονίκης και της ελληνικής παράδοσης. Με αυτή τη θέση, ο Chef προάγει τα ελληνικά προϊόντα και τις τοπικές γεύσεις, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την εικόνα της πόλης ως έναν γαστρονομικό προορισμό που χρήζει επίσκεψης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σχολής Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi, κύριος Τζάκο Λεβή, δήλωσε:

«Ο Ανδρέας με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή για τον εξής απλό λόγο: Παρά το γεγονός ότι είναι πατέρας τριών παιδιών και ότι έχει άλλα τρία “γαστρονομικά” παιδιά να φροντίζει, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να μεταδώσει τις γνώσεις του στους Σεφ του μέλλοντος και να συνεργαστεί μαζί μας. Ως η μοναδική Σχολή γέννημα θρέμμα της πόλης, θεωρώ ότι η άφιξη ενός ντόπιου Chef και επιχειρηματία, ήταν λίγο-πολύ δεδομένη.»