Η Σχολή Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας La Chef Levi με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Αυγά Ξυδούς, μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στην παραγωγή φρέσκων αυγών από το 1979.

Αυτή η συνεργασία θέτει στο επίκεντρο μία από τις βασικότερες πρώτες ύλες της μαγειρικής: το φρέσκο αυγό. Πρόκειται για μία διατροφικά πλούσια και δημιουργική πρώτη ύλη, που αποτελεί θεμέλιο κάθε κουζίνας. Όπως είπε και ο σπουδαίος Βρετανός σεφ, Marco Pierre White, «το πρώτο πράγμα που κάνει έναν σεφ σπουδαίο είναι να αποδέχεται και να σέβεται πως η μητέρα φύση είναι η πραγματική καλλιτέχνιδα.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της La Chef Levi, κ. Λεβή, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία:

«Σε έναν κόσμο όπου η βιωσιμότητα έχει αναδειχθεί ως κύριο θέμα, η στήριξη τοπικών επιχειρήσεων και η ανάδειξη των καλύτερων πρώτων υλών αλλά και των ανθρώπων πίσω από αυτές αποτελούν βασικές επιδιώξεις κάθε οργανισμού που σέβεται τον εαυτό του. Η συνεργασία μας με τον κ. Ξυδούς καλύπτει αυτούς τους στόχους και προσφέρει στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες μας άριστης ποιότητας πρώτες ύλες για να δημιουργήσουν.»

Από την πλευρά του, ο κ. Ηλίας Ξυδούς, Διευθύνων Σύμβουλος των Αυγών Ξυδούς, αναφέρει:

«Μας χαροποιεί η συνεργασία με την La Chef Levi, γιατί ενσωματώνει σύγχρονες πρακτικές και φέρνει σε επαφή την ποιότητα των προϊόντων μας με νέους ανθρώπους που αγαπούν τη δημιουργία. Είμαστε υπερήφανοι που τα αυγά Ξυδούς, ως βασικό υλικό, θα συνοδεύσουν τη διδασκαλία της νέας γενιάς μαγείρων και ζαχαροπλαστών. Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή συνεργασία!»

Η εταιρεία Αυγά Ξυδούς, με έδρα την Κατερίνη, ξεκίνησε το 1979 από τις οικογένειες “Ξυδούς Ι. και Σαββίδη Μ.”, με στόχο την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων, και έκτοτε πρωτοπορεί στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Από το 2003, υπό τη διοίκηση του κ. Ηλία Ξυδούς, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε ποιοτικά προϊόντα, διατηρώντας την παράδοσή της για ασυναγώνιστη ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Τα #avgaxedous με έδρα την Κατερίνη, ταξιδεύουν καθημερινά σε όλη την Θεσσαλονίκη και σε ευρύτερες περιοχές.