Ψωμιά αργής ωρίμανσης από τον Baker Δημήτρη Γιαντσή και τους Μύλους Λούλη
La Chef Levi2025-04-18T06:34:43+03:00Ένα εξαιρετικό workshop 5 ωρών, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδαστές και σπουδάστριες
Ένα εξαιρετικό workshop 5 ωρών, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδαστές και σπουδάστριες
Ένα ακόμη σπουδαίο κανάλι πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης άνοιξε για τους σπουδαστές
Με υπερηφάνεια και μεγάλα επιτεύγματα επέστρεψαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής La Chef
Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi στον διεθνή
Όλα τα amuse bouche είναι δημιουργίες των σπουδαστών της Σχολής Το amuse-bouche είναι
Με θέμα την βιωσιμότητα και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει εργαλείο δημιουργικότητας, ο
Η επιβεβαίωση συνεχίζεται για το ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, καθώς η νεαρή
Μία νέα αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Mesogeios Food, του κυρίου Γεωργιάδη, την
Το ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την ασυναγώνιστη