Αρχική | BLOG | Συμβουλες/Νεες τασεις

Συμβουλες/Νεες τασεις

Μπορεί οι βάσεις της Γαστρονομίας και της εστίασης να είναι σταθερές και αναλλοίωτες παγκοσμίως, αλλά όπως σε κάθε τομέα, υπάρχει συνεχώς εξέλιξη και ανάγκη για καινοτομία. Ένας επιτυχημένος επαγγελματίας λοιπόν, πρέπει να έχει τις κατάλληλες, σωστές βάσεις και να μην σταματά να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και να αναζητά νέες πρακτικές και μεθόδους του κλάδου. Αυτό προσπαθεί να πετύχει και η συγκεκριμένη στήλη.

Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία

2022-07-13T16:53:11+03:00

Η Ελπίδα Μορφούλη έχει σπουδάσει Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη La Chef Levi. Μετά την

Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία2022-07-13T16:53:11+03:00

Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;

2021-07-26T13:56:33+03:00

Η λέξη miso στα ιαπωνικά σημαίνει «φασόλια που έχουν υποστεί ζύμωση» και αποτελεί ένα

Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;2021-07-26T13:56:33+03:00

Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στη κουζίνα

2021-04-07T20:25:05+03:00

Οι επαγγελματικές κουζίνες σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελούν από τους μεγαλύτερους καταναλωτές νερού. Και

Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στη κουζίνα2021-04-07T20:25:05+03:00

5+1 κόστη τα οποία οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να μετρήσουν!

2021-04-07T20:43:15+03:00

Ο Ιορδάνης Αραμπουσάκης, Καθηγητής Κοστολόγησης στη La Chef Levi, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Φοροτεχνικός, μας

5+1 κόστη τα οποία οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να μετρήσουν!2021-04-07T20:43:15+03:00