Συμβουλες/Νεες τασεις

Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά

2023-12-22T23:41:52+02:00

Η διεθνοποίηση της γαστρονομίας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κόσμου έχουν

Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά2023-12-22T23:41:52+02:00

Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία

2023-12-22T23:41:58+02:00

Η Ελπίδα Μορφούλη έχει σπουδάσει Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη La Chef Levi. Μετά την

Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία2023-12-22T23:41:58+02:00

Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;

2023-12-22T23:42:24+02:00

Η λέξη miso στα ιαπωνικά σημαίνει «φασόλια που έχουν υποστεί ζύμωση» και αποτελεί ένα

Τι είναι το misο: Που χρησιμοποιείται και ποια τα οφέλη του;2023-12-22T23:42:24+02:00

Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στην κουζίνα

2023-12-22T23:42:51+02:00

Οι επαγγελματικές κουζίνες σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελούν από τους μεγαλύτερους καταναλωτές νερού. Και

Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στην κουζίνα2023-12-22T23:42:51+02:00
Go to Top