Αρχική | BLOG | Συμβουλες/Νεες τασεις

Συμβουλες/Νεες τασεις

Μπορεί οι βάσεις της Γαστρονομίας και της εστίασης να είναι σταθερές και αναλλοίωτες παγκοσμίως, αλλά όπως σε κάθε τομέα, υπάρχει συνεχώς εξέλιξη και ανάγκη για καινοτομία. Ένας επιτυχημένος επαγγελματίας λοιπόν, πρέπει να έχει τις κατάλληλες, σωστές βάσεις και να μην σταματά να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και να αναζητά νέες πρακτικές και μεθόδους του κλάδου. Αυτό προσπαθεί να πετύχει και η συγκεκριμένη στήλη.

Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στη κουζίνα

2021-04-07T20:25:05+03:00

Οι επαγγελματικές κουζίνες σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελούν από τους μεγαλύτερους καταναλωτές νερού. Και

Με-νού για τον πλανήτη: 5 τρόποι εξοικονόμησης νερού στη κουζίνα2021-04-07T20:25:05+03:00

5+1 κόστη τα οποία οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να μετρήσουν!

2021-04-07T20:43:15+03:00

Ο Ιορδάνης Αραμπουσάκης, Καθηγητής Κοστολόγησης στη La Chef Levi, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Φοροτεχνικός, μας

5+1 κόστη τα οποία οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να μετρήσουν!2021-04-07T20:43:15+03:00

Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού

2021-04-07T19:32:27+03:00

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν για την επιδημία του κορωνοϊού και τις διαστάσεις που έχει

Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού2021-04-07T19:32:27+03:00

Γιατί οι επιχειρήσεις εστίασης αποτυγχάνουν- Η ανάγκη εκσυγχρονισμού και υπολογισμού του κόστους

2020-06-03T14:04:40+03:00

Ο Ιορδάνης Αραμπουσάκης, Καθηγητής Κοστολόγησης στη La Chef Levi, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Φοροτεχνικός, μας

Γιατί οι επιχειρήσεις εστίασης αποτυγχάνουν- Η ανάγκη εκσυγχρονισμού και υπολογισμού του κόστους2020-06-03T14:04:40+03:00