Μία ακόμη επιβεβαίωση για την ιστορική πορεία της La Chef Levi στην εκπαίδευση και τον τουρισμό για περισσότερα από 35 χρόνια.

Ο διαγωνισμός Greek Hotel of the Year Awards αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του ελληνικού τουρισμού, αναγνωρίζοντας την αριστεία και την καινοτομία στον τομέα της φιλοξενίας. Κάθε χρόνο, κορυφαία ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα διαγωνίζονται για τον τίτλο του “Καλύτερου Ελληνικού Ξενοδοχείου”, αναδεικνύοντας τις εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές εμπειρίες και δέσμευση στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα.

Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη των ξενοδοχείων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης, την καινοτομία, την αρχιτεκτονική των εγκαταστάσεων, τη βιωσιμότητα, αλλά και την τοπική τους συνεισφορά. Μέσα από τη βράβευση, ενισχύεται η φήμη της ελληνικής φιλοξενίας και διασφαλίζεται η θέση της Ελλάδας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Συμμετοχή του κυρίου Τζάκο Λεβή στην Κριτική Επιτροπή των Greek Hotel of the Year Awards

Ο κ. Τζάκο Λεβή, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi στην Ελλάδα, της Σχολής η οποία διασχίζει περισσότερα από 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη της γαστρονομίας. Ο ίδιος διαθέτει εξαιρετική εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, έχοντας συνεργαστεί με εκατοντάδες ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό ενώ είναι μέντορας της ελληνικής αποστολής στην Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.

«Η δέσμευση για εξειδίκευση, διαρκή εξέλιξη και σύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας, οφείλει να ξεκινά πρώτα από εμάς τους ίδιους», τόνισε ο κύριος Λεβή για την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή.

Ο κύριος Λεβή συνδυάζει την ακαδημαϊκή του κατάρτιση ως Υποψήφιος Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με την πρακτική εμπειρία, προσφέροντας καθημερινά πολύτιμη καθοδήγηση στους σπουδαστές της Σχολής.

Σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi έχουν βρεθεί σε κάθε γαστρονομική άκρη του κόσμου, σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια με αστέρια Michelin, βραβευμένα ζαχαροπλαστεία κ.α. Οι πολυάριθμες συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων και επιχειρήσεων τουρισμού, αποτελούν το «κλειδί» της συμμετοχής του στην κριτική επιτροπή, καθώς διαθέτει μια βαθιά κατανόηση των προκλήσεων, αλλά και απαιτήσεων του σύγχρονου τουριστικού κλάδου. Παράλληλα, έχει χριστεί ως αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Πανευρωπαϊκή Ένωση Σχολών Τουρισμού.
Ως  σύμβουλος επιχειρήσεων, είναι σε θέση να αναγνωρίσει τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες προσεγγίσεις που διακρίνουν τα ξενοδοχεία, και με αυτό το κριτήριο θα βαθμολογήσει τις δεκάδες υποψηφιότητες.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι εξετάζουν κάθε υποψηφιότητα με αυστηρότητα και προσοχή. Τα ξενοδοχεία που βραβεύονται δεν αναγνωρίζονται μόνο για την ποιότητά τους, αλλά και για την ικανότητά τους να καινοτομούν και να προσαρμόζονται στις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών, βελτιώνοντας την φιλοξενία όλο ένα και περισσότερο.

H Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2025, στην Αθήνα υπό την Αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Από το 1989, η Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi, αποτελεί την πρώτη ιδιωτική σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τη Γαστρονομία, με ποιότητα και εξειδίκευση. 

Η επανάσταση των ανθρώπων μέσα από τη Γαστρονομία