Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11/11/2022 στις εγκαταστάσεις της La Chef Levi το δωρεάν
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Workshop για την βιωσιμότητα του ρυζιού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EURICE
15.11.2022



Γεμιστά choco chip cookies με παγωτό
22.07.2022
Υλικά για την ζύμη choco chip cookies γεμιστά 120 γρ. βούτυρο λιωμένο 110 γρ.
Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία
13.07.2022
Η Ελπίδα Μορφούλη έχει σπουδάσει Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη La Chef Levi. Μετά την
10 ερωτήσεις στον Pastry Chef Μάρκο Κωνσταντινίδη
11.07.2022
Ένας νέος Ζαχαροπλάστης, με βαρύ όνομα και φρέσκες ιδέες! Ο Μάρκος Κωνσταντινίδης αποτελεί τέταρτη
Πως να επιλέξω την καλύτερη Σχολή Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής
10.07.2022
Κάθε χρόνο όλοι οι μαθητές καλούνται να πάρουν μια απο τις πιο σπουδαίες αποφάσεις
5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!
09.07.2022
Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις 5 σημεία που κάνουν τη δουλειά σε μια
Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ευρωπαϊκού οργανισμού AEHT στη La Chef Levi
29.06.2022
Με χαρά υποδεχτήκαμε τον κύριο Ronny Thill, γενικό γραμματέα του European Association of Hotel



Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο
22.06.2022
Μία υπέροχη εναλλακτική συνταγή της κλασικής πανακότας με ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, υπέροχη δομή και εντυπωσιακή



Τάρτα αχλαδιού
10.06.2022
Υλικά για την ζύμη τάρτας 55 γρ. βούτυρο 30,5 γρ. ζάχαρη άχνη 7 γρ.