Αρχική | BLOG | Page 2

BLOG

Στη La Chef Levi, από το 1989 το έργο μας εξειδικεύεται στην εκπαίδευση των Chef του μέλλοντος. Αυτό το μακρύ ταξίδι στην Γαστρονομία, μας έχει χαρίσει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες, τις οποίες σας μεταφέρουμε καθημερινά μέσα από στελέχη της Σχολής, συνεργάτες και αξιοσημείωτους ανθρώπους του κλάδου της Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Εδώ θα βρείτε νέα της La Chef Levi, εμπειρίες μαθητών και αποφοίτων μας, συμβουλές και νέες τάσεις για τον κλάδο της Γαστρονομίας αλλά και λαχταριστές συνταγές για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
Έναρξη συνεργασίας της La Chef Levi με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα
26.06.2020

Ο Chef Δημήτρης Τζιοβάρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής, κο. Τζάκο Λεβή. Η

Έναρξη συνεργασίας της La Chef Levi με τον Chef Δημήτρη Τζιοβάρα2020-11-05T14:48:42+02:00
Τα πρώτα μου βήματα στη Μαγειρική
20.06.2020

Η Ηρώ Υφαντή αποφοίτησε από την Σχολή La Chef Levi τον Μάιο του 2019

Τα πρώτα μου βήματα στη Μαγειρική2020-11-05T14:44:31+02:00
Τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής για την εστίαση και τα ξενοδοχεία
05.06.2020

Η Στελίνα Χαλάτση είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, Καθηγήτρια και Διευθύντρια της La Chef Levi στην

Τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής για την εστίαση και τα ξενοδοχεία2020-06-23T15:01:59+02:00
Ο άνθρωπος πίσω από τον Σεφ
05.06.2020

O Τζάκο Λεβή - Managing Director της La Chef Levi μέσα από το νέο

Ο άνθρωπος πίσω από τον Σεφ2020-06-05T20:34:25+02:00
Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού
13.04.2020

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν για την επιδημία του κορωνοϊού και τις διαστάσεις που έχει

Έτσι θα διαχειριστεί ο ελληνικός τουρισμός την επιδημία του κορωνοϊού2020-06-03T13:58:39+02:00
Συνταγή για πασχαλινά τσουρέκια – 5 χρήσιμες συμβουλές για πετυχημένο αποτέλεσμα
13.04.2020

Οι φετινές γιορτές του Πάσχα θα είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές καθώς τα

Συνταγή για πασχαλινά τσουρέκια – 5 χρήσιμες συμβουλές για πετυχημένο αποτέλεσμα2020-06-03T14:03:34+02:00
Κορωνοϊός και ασφάλεια τροφίμων – Tι πρέπει να γνωρίζουμε
06.04.2020

Η άφιξη του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στη ζωή των

Κορωνοϊός και ασφάλεια τροφίμων – Tι πρέπει να γνωρίζουμε2020-06-03T14:03:48+02:00
Η νέα προσθήκη στα αστέρια Michelin
09.03.2020

Τα διάσημα αστέρια Michelin ανέκαθεν συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρον από όσους βρίσκονται στον κλάδο της

Η νέα προσθήκη στα αστέρια Michelin2020-06-03T14:03:55+02:00
Γευστικό ταξίδι σε διάσημα ψωμιά του κόσμου!
22.01.2020

Ψωμί ή άρτο; Όπως και να το πει κανείς, πίσω από κάθε μεγάλο αρχαίο

Γευστικό ταξίδι σε διάσημα ψωμιά του κόσμου!2020-06-03T14:03:58+02:00
Ακολουθήστε μας