Αρχική | BLOG | Page 2

BLOG

Στη La Chef Levi, από το 1989 το έργο μας εξειδικεύεται στην εκπαίδευση των Chef του μέλλοντος. Αυτό το μακρύ ταξίδι στην Γαστρονομία, μας έχει χαρίσει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες, τις οποίες σας μεταφέρουμε καθημερινά μέσα από στελέχη της Σχολής, συνεργάτες και αξιοσημείωτους ανθρώπους του κλάδου της Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Εδώ θα βρείτε νέα της La Chef Levi, εμπειρίες μαθητών και αποφοίτων μας, συμβουλές και νέες τάσεις για τον κλάδο της Γαστρονομίας αλλά και λαχταριστές συνταγές για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
Workshop για την βιωσιμότητα του ρυζιού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EURICE
15.11.2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11/11/2022 στις εγκαταστάσεις της La Chef Levi το δωρεάν

Workshop για την βιωσιμότητα του ρυζιού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EURICE2022-11-15T14:27:01+03:00
2,5 ώρες 2 12 τεμάχια
Γεμιστά choco chip cookies με παγωτό
22.07.2022

Υλικά για την ζύμη choco chip cookies γεμιστά 120 γρ. βούτυρο λιωμένο 110 γρ.

Γεμιστά choco chip cookies με παγωτό2022-07-22T14:48:16+03:00
Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία
13.07.2022

Η Ελπίδα Μορφούλη έχει σπουδάσει Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη La Chef Levi. Μετά την

Chef Ελπίδα Μορφούλη – 5 συμβουλές για την καριέρα στη Γαστρονομία2022-07-13T16:53:11+03:00
10 ερωτήσεις στον Pastry Chef Μάρκο Κωνσταντινίδη
11.07.2022

Ένας νέος Ζαχαροπλάστης, με βαρύ όνομα και φρέσκες ιδέες! Ο Μάρκος Κωνσταντινίδης αποτελεί τέταρτη

10 ερωτήσεις στον Pastry Chef Μάρκο Κωνσταντινίδη2022-07-12T10:39:22+03:00
Πως να επιλέξω την καλύτερη Σχολή Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής
10.07.2022

Κάθε χρόνο όλοι οι μαθητές καλούνται να πάρουν μια απο τις πιο σπουδαίες αποφάσεις

Πως να επιλέξω την καλύτερη Σχολή Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής2022-07-13T16:52:26+03:00
5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!
09.07.2022

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις 5 σημεία που κάνουν τη δουλειά σε μια

5 λόγοι γιατί οι σπουδές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής δημιουργούν περισσότερες προοπτικές από ποτέ!2022-07-14T17:22:10+03:00
Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ευρωπαϊκού οργανισμού AEHT στη La Chef Levi
29.06.2022

Με χαρά υποδεχτήκαμε τον κύριο Ronny Thill, γενικό γραμματέα του European Association of Hotel

Επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ευρωπαϊκού οργανισμού AEHT στη La Chef Levi2022-06-29T16:58:02+03:00
30 λεπτά 3 4
Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο
22.06.2022

Μία υπέροχη εναλλακτική συνταγή της κλασικής πανακότας με ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, υπέροχη δομή και εντυπωσιακή

Πανακότα καλαμποκιού με προσούτο2022-06-22T12:49:23+03:00
3 ώρες 3 1
Τάρτα αχλαδιού
10.06.2022

Υλικά για την ζύμη τάρτας 55 γρ. βούτυρο 30,5 γρ. ζάχαρη άχνη 7 γρ.

Τάρτα αχλαδιού2022-06-10T13:21:23+03:00