BLOG

Valrhona Workshop με τον Pastry Chef Αλέξανδρο Αλεξίου
07.12.2023

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας του

Valrhona Workshop με τον Pastry Chef Αλέξανδρο Αλεξίου2024-01-23T19:42:10+02:00
O Αγάπιος Παμπουκίδης στην κριτική επιτροπή του Chef’s Choice Awards 2024
28.11.2023

Τα Chefs’ Choice Awards διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα από την Boussias Events, για να

O Αγάπιος Παμπουκίδης στην κριτική επιτροπή του Chef’s Choice Awards 20242023-12-22T23:41:48+02:00
Γαστρονομικές εξερευνήσεις: Το ΙΕΚ La Chef Levi στο Κτήμα Άλφα, Κτήμα Ναουμίδη και Νυμφαίο.
22.11.2023

Σε μια προσπάθεια να επεκτείνουμε τους γαστρονομικούς μας ορίζοντες και να εμβαθύνουμε στο πλούσιο

Γαστρονομικές εξερευνήσεις: Το ΙΕΚ La Chef Levi στο Κτήμα Άλφα, Κτήμα Ναουμίδη και Νυμφαίο.2024-01-23T19:38:23+02:00
Καλλιεργώντας τη γαστρονομική δημιουργικότητα: «Πώς θα φτιάχνω πιάτα με ωραίο food styling;»
15.11.2023

«Πώς θα κάνω εντυπωσιακά πιάτα σαν αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες;» «Μήπως δεν έχω

Καλλιεργώντας τη γαστρονομική δημιουργικότητα: «Πώς θα φτιάχνω πιάτα με ωραίο food styling;»2023-12-22T23:41:50+02:00
H Valrhona στο ΙΕΚ La Chef Levi! Νέα συνεργασία με την Deals SA
10.11.2023

To IEK Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, γνωστό για τη δέσμευσή του στη

H Valrhona στο ΙΕΚ La Chef Levi! Νέα συνεργασία με την Deals SA2023-12-22T23:41:50+02:00
Τι είναι το kimchi (κίμτσι);
21.09.2023

Τι είναι το kimchi; Από που προέρχεται και πως φτιάχνεται το διάσημο λάχανο; Ποια

Τι είναι το kimchi (κίμτσι);2023-12-22T23:41:50+02:00
Το ΙΕΚ La Chef Levi εκπροσωπεί αποκλειστικά για δεύτερη χρονιά την Ελλάδα στην 10η Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.
06.09.2023

Μετά την περσινή συμμετοχή της La Chef Levi, η πρόσκληση-αναγνώριση δεν άργησε να ξαναέρθει.

Το ΙΕΚ La Chef Levi εκπροσωπεί αποκλειστικά για δεύτερη χρονιά την Ελλάδα στην 10η Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.2023-12-22T23:41:51+02:00
Το ΙΕΚ La Chef Levi γίνεται μέλος της «Συμμαχίας για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» του «Μπορούμε»
14.07.2023

Μία ακόμη πρωτοπορία για το ΙΕΚ Mαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, το οποίο

Το ΙΕΚ La Chef Levi γίνεται μέλος της «Συμμαχίας για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» του «Μπορούμε»2023-12-22T23:41:51+02:00
Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά
03.07.2023

Η διεθνοποίηση της γαστρονομίας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κόσμου έχουν

Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά2023-12-22T23:41:52+02:00
Go to Top