Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας του
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Valrhona Workshop με τον Pastry Chef Αλέξανδρο Αλεξίου
07.12.2023
O Αγάπιος Παμπουκίδης στην κριτική επιτροπή του Chef’s Choice Awards 2024
28.11.2023
Τα Chefs’ Choice Awards διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα από την Boussias Events, για να
Γαστρονομικές εξερευνήσεις: Το ΙΕΚ La Chef Levi στο Κτήμα Άλφα, Κτήμα Ναουμίδη και Νυμφαίο.
22.11.2023
Σε μια προσπάθεια να επεκτείνουμε τους γαστρονομικούς μας ορίζοντες και να εμβαθύνουμε στο πλούσιο
Καλλιεργώντας τη γαστρονομική δημιουργικότητα: «Πώς θα φτιάχνω πιάτα με ωραίο food styling;»
15.11.2023
«Πώς θα κάνω εντυπωσιακά πιάτα σαν αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες;» «Μήπως δεν έχω
H Valrhona στο ΙΕΚ La Chef Levi! Νέα συνεργασία με την Deals SA
10.11.2023
To IEK Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, γνωστό για τη δέσμευσή του στη
Τι είναι το kimchi (κίμτσι);
21.09.2023
Τι είναι το kimchi; Από που προέρχεται και πως φτιάχνεται το διάσημο λάχανο; Ποια
Το ΙΕΚ La Chef Levi εκπροσωπεί αποκλειστικά για δεύτερη χρονιά την Ελλάδα στην 10η Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.
06.09.2023
Μετά την περσινή συμμετοχή της La Chef Levi, η πρόσκληση-αναγνώριση δεν άργησε να ξαναέρθει.
Το ΙΕΚ La Chef Levi γίνεται μέλος της «Συμμαχίας για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» του «Μπορούμε»
14.07.2023
Μία ακόμη πρωτοπορία για το ΙΕΚ Mαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, το οποίο
Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά
03.07.2023
Η διεθνοποίηση της γαστρονομίας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κόσμου έχουν