«Πώς θα κάνω εντυπωσιακά πιάτα σαν αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες;» «Μήπως δεν έχω
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Καλλιεργώντας τη γαστρονομική δημιουργικότητα: «Πώς θα φτιάχνω πιάτα με ωραίο food styling;»
15.11.2023
H Valrhona στο ΙΕΚ La Chef Levi! Νέα συνεργασία με την Deals SA
10.11.2023
To IEK Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, γνωστό για τη δέσμευσή του στη
Τι είναι το kimchi (κίμτσι);
21.09.2023
Τι είναι το kimchi; Από που προέρχεται και πως φτιάχνεται το διάσημο λάχανο; Ποια
Το ΙΕΚ La Chef Levi εκπροσωπεί αποκλειστικά για δεύτερη χρονιά την Ελλάδα στην 10η Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.
06.09.2023
Μετά την περσινή συμμετοχή της La Chef Levi, η πρόσκληση-αναγνώριση δεν άργησε να ξαναέρθει.
Το ΙΕΚ La Chef Levi γίνεται μέλος της «Συμμαχίας για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» του «Μπορούμε»
14.07.2023
Μία ακόμη πρωτοπορία για το ΙΕΚ Mαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, το οποίο
Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά
03.07.2023
Η διεθνοποίηση της γαστρονομίας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κόσμου έχουν
Πως να επιλέξω ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής
27.06.2023
Κάθε χρόνο πολλοί νέοι και νέες καλούνται να πάρουν μια από τις πιο σπουδαίες
Σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ La Chef Levi αναδεικνύουν τη δημιουργικότητά τους στην Αγορά Μοδιάνο!
22.06.2023
Δύο μοναδικά events πραγματοποιήθηκαν στην Αγορά Μοδιάνο με πρωταγωνιστές τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες
Ολοκληρώθηκε το πρωτοποριακό Fresh Pasta & Wine Masterclass
18.05.2023
Με έναν ιδιαίτερα δημιουργικό χαρακτήρα, ο Executive Chef της La Chef Levi, Αγάπιος Παμπουκίδης,