Η διεθνοποίηση της γαστρονομίας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κόσμου έχουν
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά
03.07.2023
Πως να επιλέξω ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής
27.06.2023
Κάθε χρόνο πολλοί νέοι και νέες καλούνται να πάρουν μια από τις πιο σπουδαίες
Σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ La Chef Levi αναδεικνύουν τη δημιουργικότητά τους στην Αγορά Μοδιάνο!
22.06.2023
Δύο μοναδικά events πραγματοποιήθηκαν στην Αγορά Μοδιάνο με πρωταγωνιστές τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες
Ολοκληρώθηκε το πρωτοποριακό Fresh Pasta & Wine Masterclass
18.05.2023
Με έναν ιδιαίτερα δημιουργικό χαρακτήρα, ο Executive Chef της La Chef Levi, Αγάπιος Παμπουκίδης,
2 ώρες και 30 λεπτά
1
-
Συνταγή για πασχαλινά τσουρέκια – 5 χρήσιμες συμβουλές για πετυχημένο αποτέλεσμα
12.04.2023
Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις στο Πασχαλινό τραπέζι, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Συγκεντρώσαμε για
Τι θα τρώμε στο μέλλον; 5 τροφές που δεν θα πιστέψεις!
10.04.2023
Θα υπάρχει τροφή για όλους στο μέλλον; Τι θα τρώμε το 2050; Ποιος ρόλο
Sold out το Masterclass Αρτοποιίας με τον MOF Mickael Morieux από την La Chef Levi και τους Μύλους Λούλη
23.02.2023
Η La Chef Levi φιλοξένησε πρόσφατα το πολυαναμενόμενο Masterclass Αρτοποιίας με τον M.O.F. Mickaël
Ρεκόρ συμμετοχής στην Τρίτη Ημέρα Ανθρωπιάς-Σπουδαστές και απόφοιτοι δίνουν ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης!
06.02.2023
Mε σύνθημα «Η Μαγειρική δεν είναι το μόνο που κυλά στις φλέβες σου» η
Η La Chef Levi στο μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός του κόσμου!
27.01.2023
Μεγαλύτερη έκθεση γαστρονομίας του κόσμου: check! Γνωριμία με σπουδαίους Chef: check! Δοκιμές νέων προϊόντων