BLOG

Καλλιεργώντας τη γαστρονομική δημιουργικότητα: «Πώς θα φτιάχνω πιάτα με ωραίο food styling;»
15.11.2023

«Πώς θα κάνω εντυπωσιακά πιάτα σαν αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες;» «Μήπως δεν έχω

Καλλιεργώντας τη γαστρονομική δημιουργικότητα: «Πώς θα φτιάχνω πιάτα με ωραίο food styling;»2023-12-22T23:41:50+02:00
H Valrhona στο ΙΕΚ La Chef Levi! Νέα συνεργασία με την Deals SA
10.11.2023

To IEK Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, γνωστό για τη δέσμευσή του στη

H Valrhona στο ΙΕΚ La Chef Levi! Νέα συνεργασία με την Deals SA2023-12-22T23:41:50+02:00
Τι είναι το kimchi (κίμτσι);
21.09.2023

Τι είναι το kimchi; Από που προέρχεται και πως φτιάχνεται το διάσημο λάχανο; Ποια

Τι είναι το kimchi (κίμτσι);2025-02-10T17:07:26+02:00
Το ΙΕΚ La Chef Levi εκπροσωπεί αποκλειστικά για δεύτερη χρονιά την Ελλάδα στην 10η Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.
06.09.2023

Μετά την περσινή συμμετοχή της La Chef Levi, η πρόσκληση-αναγνώριση δεν άργησε να ξαναέρθει.

Το ΙΕΚ La Chef Levi εκπροσωπεί αποκλειστικά για δεύτερη χρονιά την Ελλάδα στην 10η Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων.2023-12-22T23:41:51+02:00
Το ΙΕΚ La Chef Levi γίνεται μέλος της «Συμμαχίας για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» του «Μπορούμε»
14.07.2023

Μία ακόμη πρωτοπορία για το ΙΕΚ Mαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, το οποίο

Το ΙΕΚ La Chef Levi γίνεται μέλος της «Συμμαχίας για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» του «Μπορούμε»2023-12-22T23:41:51+02:00
Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά
03.07.2023

Η διεθνοποίηση της γαστρονομίας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του κόσμου έχουν

Τι είναι το κομποτέ, το κουλί, το κρεμέ και ο τσάτνει; Το ΙΕΚ La Chef Levi απαντά2025-02-10T15:54:30+02:00
Πως να επιλέξω ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής
27.06.2023

Κάθε χρόνο πολλοί νέοι και νέες καλούνται να πάρουν μια από τις πιο σπουδαίες

Πως να επιλέξω ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής2023-12-22T23:41:53+02:00
Σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ La Chef Levi αναδεικνύουν τη δημιουργικότητά τους στην Αγορά Μοδιάνο!
22.06.2023

Δύο μοναδικά events πραγματοποιήθηκαν στην Αγορά Μοδιάνο με πρωταγωνιστές τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες

Σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ La Chef Levi αναδεικνύουν τη δημιουργικότητά τους στην Αγορά Μοδιάνο!2023-12-22T23:41:53+02:00
Ολοκληρώθηκε το πρωτοποριακό Fresh Pasta & Wine Masterclass
18.05.2023

Με έναν ιδιαίτερα δημιουργικό χαρακτήρα, ο Executive Chef της La Chef Levi, Αγάπιος Παμπουκίδης,

Ολοκληρώθηκε το πρωτοποριακό Fresh Pasta & Wine Masterclass2023-12-22T23:41:54+02:00
Go to Top