O σπουδαστής της Σχολής, Γιάννης Φιλίππου, συμμετείχε στον υβριδικό διαγωνισμό Γαστρονομίας FHC China International Culinary Arts Young Chef Online Competition που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο με διοργανωτή την Food & Hotel China (FHC) και την World Association of Chef Societies.
Με παρουσία κριτή και την αποστολή των συνταγών στην Worldchefs Young Chefs committee, ο Γιάννης Φιλίππου δημιούργησε δύο συνταγές με βάση τη γαρίδα και το κοτόπουλο, διαχειριζόμενος όλες τις πρώτες ύλες σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.
Το αποτέλεσμα τον κατέταξε υψηλά στη βαθμολογία κερδίζοντας το χρυσό βραβείο για την προσπάθεια του.
Ο ίδιος δήλωσε για την εμπειρία του:
«Πρώτη φορά συμμετείχα σε διαγωνισμό. Αν και είχα αρκετό άγχος ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και ένιωσα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που είχα. Άμα μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να συμμετέχω και σε άλλους διαγωνισμούς γιατί το θεωρώ πρόκληση για τον ίδιο μου τον εαυτό.»
Το μετάλλιο του απονεμήθηκε από τη Διευθύντρια της La Chef Levi, κυρία Στελίνα Χαλάτση, η οποία τον συνεχάρη για τη διάκριση του.