Ελπίδα Χριστίνα Μορφούλη

“Η σχολή La Chef Levi ήταν και είναι ο μοναδικός λόγος που κατάφερα πολλά μέχρι τώρα.Πάνω απ’ όλα όμως η κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που ήταν μέντορας μέγιστος για μένα, ακολουθούσα κατά γράμμα ότι μου έλεγε και πραγματικά είναι η υπεύθυνη για την επαγγελματική μου πορεία.”

Kitchen Coordinator at Hilton Waldorf,
HR Manager for Carbon Restaurants, London

Κώστας Αναστασίου

“Ως απόφοιτος από τη σχολή La Chef Levi το έτος 1996, η σχολή μού έδωσε τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την οργανωτικότητα στον χώρο της Μαγειρικής Τέχνης, εφόδια που συνέβαλαν στην εξέλιξη μου ώστε να κατέχω σήμερα τη θέση τoυ Executive Chef στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, Porto Bello Beach του Ομίλου Atlantica στην Κω. Ευχαριστώ θερμά.”

Executive Chef Porto Bello Beach ,
μέλος του Chef’s Club Ελλάδος

Μάρκος Κωνσταντινίδης

“Χωρίς το πάθος η ζαχαροπλαστική από μόνη της είναι μία στείρα τέχνη! Φοίτησα στη σχολή La Chef Levi όπου έμαθα πολλά. Διαγωνισμοί, πειθαρχία στην κουζίνα και πολλές τεχνικές. Εκεί έφαγα τις πρώτες μου γλυκές “σφαλιάρες..”. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο υγιής ανταγωνισμός, η πειθαρχία και η έννοια της συνεργασίας. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που δημιουργούν τη βάση για έναν καλό ζαχαροπλάστη.”

Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Γιάννης Κυριώτης

“Δεκαπέντε χρόνια από την αποφοίτηση μου από τη σχολή La Chef Levi και έχοντας φτάσει στη θέση του Executive Chef αισθάνομαι τυχερός που φοίτησα στη σχολή αυτή αλλά και για τους καθηγητές για όλα αυτά που με δίδαξαν και με προετοίμασαν σαν μάγειρα αλλά και σωστό άνθρωπο στο κοινωνικό σύνολο.”

Executive Chef, Blue Dream Palace

Σταύρος Κανακίδης

Είναι ωραίο να ξέρεις τι αγαπάς να κάνεις στην ζωή σου και ακόμα καλύτερο να βρεις ένα μέρος για να σου δώσει τα εφόδια και την γνώση που χρειάζεσαι για να προοδεύσεις επαγγελματικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον θαυμάσιο κόσμο της μαγειρικής.

Executive Head Chef Hilton Cambridge City Centre

Σωτηροπούλου Χριστίνα

“Η φοίτηση μου στη σχολή La Chef Levi, μου άνοιξε νέους δρόμους στην επαγγελματική μου πορεία κ με βοήθησε να ανακαλύψω ταλέντα πρωτόγνωρα για μένα. Σε όλα αυτά φυσικά συνέβαλε τα μέγιστα η μέντορας μου κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που με τις γνώσεις, την υπομονή και την επιμονή της με έκανε να αγαπήσω τη Ζαχαροπλαστική. Θα προέτρεπα ανεπιφύλακτα τον οποιονδήποτε που έχει μεράκι στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική και την Αρτοποιία ,να αποκτήσει πιστοποιημένες γνώσεις φοιτώντας στη Σχολή.

Pâtissier Sentido Elounda Blu Hotel

Σουλειμάν Χαλίλ

Σπούδασα Pastry Chef στη σχολή La Chef Levi πριν από 15 χρόνια. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα της Σχολής με βοήθησε καθοριστικά στην επαγγελματική μου πορεία καθώς πλέον είμαι ιδιοκτήτης δύο ζαχαροπλαστείων σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Χαίρομαι για την στενή επαφή και βοήθεια στους αποφοίτους. Θαυμάζω το έργο της Σχολής καθώς πλέον η κόρη μου σπουδάζει Ζαχαροπλαστική εκεί όπου εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα!

Σουλειμάν Χαλίλ, Pastry Chef, Γλυκοπωλείο Ξάνθης & Κομοτηνής

Στέφανος Στεφάνου

“Η La Chef Levi υπήρξε για μένα ενας ακρογωνιαίος λίθος μεταξύ της μάθησης και της οικογένειας.Η αφοσίωση της σχολής και των ανθρώπων της μόνο σε γαστρονομικό επίπεδο δίνει μια νότα ασφάλειας και επικέντρωσης στο πιο βασικό στοιχείο ΄ την μαγειρική που τόσο πολύ διακατέχουν και αγαπούν.Με βάση τις άριστες γνώσεις την σωστή μεταλαμπάδευση και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην σχολή συνιστώ ανεπιφύλακτα την επιλογή της ως Δούρειο ίππο σε μια Τροία γεμάτη γαστρονομικές εκπλήξεις”

Chef, Πλατεία Θεάτρου & Κήπος του Θερμαικού

Νίκη Μαρκοπούλου

Από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να πάρει κανείς μετά το σχολείο είναι αυτή της επιλογής μιας Σχολής η οποία να συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη, τη μεταδοτικότητα αλλά και το φιλικό κλίμα. Χαίρομαι που πριν 15 χρόνια διάλεξα το συγκεκριμένο δρόμο… Η Σχολή αποτέλεσε για εμένα ένα ισχυρό έδαφος για να μπορέσω να χτίσω μια επιχείρηση όπου ο κόσμος στηρίζει & αγαπάει. Η τεχνογνωσία, η σωστή αντίληψη της λεπτομέρειας και η προσωπική έμπνευση είναι κάποια από τα στοιχεία που κέρδισα από το τομέα της τέχνης της Ζαχαροπλαστικής και της Αρτοποιίας στη La chef Levi.
Η τεχνογνωσία, η σωστή αντίληψη της λεπτομέρειας και η προσωπική έμπνευση είναι κάποια από τα στοιχεία που κέρδισα ως μαθήτρια της δασκάλας μου Βιργινίας Αναστασιάδου.

Pastry Chef, Niki’s Cakes

Γιώργος Ζανάκης

Άνθρωποι που με πήραν από το χέρι με αγκάλιασαν, με κοίταξαν στα μάτια και μου χαμογέλασαν, με συμβούλεψαν με εμπιστεύτηκαν με στήριξαν με βοήθησαν να προχωρήσω να ξεπεράσω εμπόδια όπως ακριβώς μια οικογένεια έτσι κ η Σχολή με στήριξε στη καριέρα και τη ζωή μου σαν μια δεύτερη οικογένεια.

Εστιατόριο “Η Μούργα”

Βασίλης Ούμπαλης

Με την αγάπη που δείχνει αυτή η σχολή προς το επάγγελμα μας,σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε νέο που θέλει να ασχοληθεί με την μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Προσωπικά με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ και να μπορέσω τόσο γρήγορα να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως επαγγελματίας μάγειρας.

Α’ Μάγειρας Atlantica Sancta Napa, Κύπρος.
Απόφοιτος 2019

Χατζηγιάννης Γεώργιος

Με την φοίτηση μου στη LaChef Levi, το πάθος και η αγάπη που είχα πάντα μέσα μου για την μαγειρική, μεταφράστηκε στην δουλειά των ονείρων μου. Άνθρωποι που με προσήλωση και φροντίδα σε βοηθάνε από την πρώτη μέρα και δεν σταματούν ποτέ να σου δίνουν ερεθίσματα. Γίνονται από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου, γιατί βλέπουν αυτό που μπορείς να γίνεις. Καλή συνέχεια!

The Aficionados – Restaurant, Θεσσαλονίκη

la-chef-levi-giorgos-xatzigiannis

Μανώλης Σαχπατζίδης

Χρόνια επαγγελματίες ο καθένας στον χώρο του και η ύλη των μαθημάτων η οποία είναι διαμορφωμένη ακριβώς όπως χρειάζεται για να σου δώσει τις πιο γερές βάσεις, ώστε όταν βγεις στην αρένα που λέγεται αγορά εργασίας να πατάς γερά και σταθερά στα πόδια σου. Θέλω απλά να πω πως εάν νιώθεις έτοιμος – έτοιμη να ασχοληθείς με τον απίστευτο χώρο της γαστρονομίας η La Chef Levi είναι πάντα έτοιμη να σε αγκαλιάσει και να σε βοηθήσει αν θες, να φτάσεις εκεί που πραγματικά αξίζεις

Επαγγελματίας Μάγειρας στο Hyatt Regency London-The Churchill