ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF
Ο Mickaël Morieux βραβεύτηκε με τον ανώτατο τίτλο MOF (Meilleur Ouvrier de France) ως ένας εκ των κορυφαίων στην Τέχνη της Αρτοποιίας στη Γαλλία.
Έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής Αρτοποιίας στη Γαλλία και δευτεραθλητής κόσμου σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.
Παράγει τα πάντα από το Α έως το Ω, ακόμη και τις μαρμελάδες και τα παγωτά του και περιορίζει όσο το δυνατόν την χρήση της ζάχαρης. «Πουλάω την παραδοσιακή μου μπαγκέτα για ένα ευρώ. Νομίζω ότι πωλείται περισσότερο, το ψωμί είναι συμβολικό και όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά την μπαγκέτα μου».
Στόχος του είναι να φέρει το επάγγελμα στην κορυφή υπερασπιζόμενος την ιδέα ότι οι αρτοποιοί δεν είναι απλοί αναμείκτες αλευριού και νερού, ή ότι χρησιμοποιούν προκαθορισμένες συνταγές. Αντιθέτως, σύμφωνα με τον ίδιο, ο καθένας πρέπει να επιδιώξει να αναπτύξει τον μοναδικό του χαρακτήρα για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των πελατών και έτσι να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χειροτεχνικού αρτοποιείου.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF
Ο Mickaël Morieux βραβεύτηκε με τον ανώτατο τίτλο MOF (Meilleur Ouvrier de France) ως ένας εκ των κορυφαίων στην Τέχνη της Αρτοποιίας στη Γαλλία.
Έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής Αρτοποιίας στη Γαλλία και δευτεραθλητής κόσμου σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.
Παράγει τα πάντα από το Α έως το Ω, ακόμη και τις μαρμελάδες και τα παγωτά του και περιορίζει όσο το δυνατόν την χρήση της ζάχαρης. «Πουλάω την παραδοσιακή μου μπαγκέτα για ένα ευρώ. Νομίζω ότι πωλείται περισσότερο, το ψωμί είναι συμβολικό και όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά την μπαγκέτα μου».
Στόχος του είναι να φέρει το επάγγελμα στην κορυφή υπερασπιζόμενος την ιδέα ότι οι αρτοποιοί δεν είναι απλοί αναμείκτες αλευριού και νερού, ή ότι χρησιμοποιούν προκαθορισμένες συνταγές. Αντιθέτως, σύμφωνα με τον ίδιο, ο καθένας πρέπει να επιδιώξει να αναπτύξει τον μοναδικό του χαρακτήρα για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των πελατών και έτσι να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χειροτεχνικού αρτοποιείου.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS
Νέες συνταγές και ακόμη περισσότερες τεχνικές από το συνταγολόγιο ενός εκ των παγκόσμιων θρύλων της Αρτοποιίας διεθνώς. Το φετινό Masterclass του MOF Mickaël Morieux, περιλαμβάνει 22 συνταγές από την κλασική και μοντέρνα αρτοποίηση, έχοντας ως στόχο να προσφέρει τις μέγιστες δυνατές γνώσεις μέσα σε 12 ώρες, ισορροπώντας ανάμεσα σε Viennoiserie & Boulangerie.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το Masterclass του MOF Morieux απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την Αρτοποιία, σε σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας αλλά και ερασιτέχνες που επιθυμούν να ανακαλύψουν περισσότερα για το αλεύρι και τα θαύματα που μπορεί να δημιουργήσει.
Εξειδίκευση, γνωριμία με νέες συνταγές και συνδυασμό υλικών από τον πλέον ειδικό επαγγελματία αποτελεί τον σκοπό του Masterclass.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Νέες συνταγές και ακόμη περισσότερες τεχνικές από το συνταγολόγιο ενός εκ των παγκόσμιων θρύλων της Αρτοποιίας διεθνώς. Το φετινό Masterclass του MOF Mickaël Morieux, περιλαμβάνει 22 συνταγές από την κλασική και μοντέρνα αρτοποίηση, έχοντας ως στόχο να προσφέρει τις μέγιστες δυνατές γνώσεις μέσα σε 12 ώρες, ισορροπώντας ανάμεσα σε Viennoiserie & Boulangerie.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS
Το Masterclass του MOF Morieux απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την Αρτοποιία, σε σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας αλλά και ερασιτέχνες που επιθυμούν να ανακαλύψουν περισσότερα για το αλεύρι και τα θαύματα που μπορεί να δημιουργήσει.
Εξειδίκευση, γνωριμία με νέες συνταγές και συνδυασμό υλικών από τον πλέον ειδικό επαγγελματία αποτελεί τον σκοπό του Masterclass.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Viennoiserie
Ζύμη για σφολιάτα
Chaussons aux pommes / Σφολιάτα με γέμιση μήλου
Chaussons crémé citron / Σφολιάτα με γέμιση κρέμας λεμονιού
Galette de Rois / Η πίτα του Βασιλιάδων Galette de Rois με τρεις γεμίσεις / Κρέμα αμυγδάλου, σοκολατένια σφολιάτα και croustillant, framboise
Pain Suisse / Μία από τις πλέον διαδεδομένες συνταγές με crème patisserie & σοκολάτα
Pain suisse strié
Croissants πραλίνας
Croissants αλμυρά
Pain au chocolat
Escargots, μικρά ψωμάκια με σταφίδα
Brioche couronne de Rois / Στρογγυλό μπριός-«κορώνα» με φρούτα γλασέ
Kougelholpf, γλυκό κέικ Αλσατίας
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Viennoiserie
Ζύμη για σφολιάτα
Chaussons aux pommes / Σφολιάτα με γέμιση μήλου
Chaussons crémé citron / Σφολιάτα με γέμιση κρέμας λεμονιού
Galette de Rois / Η πίτα του Βασιλιάδων Galette de Rois με τρεις γεμίσεις / Κρέμα αμυγδάλου, σοκολατένια σφολιάτα και croustillant, framboise
Pain Suisse / Μία από τις πλέον διαδεδομένες συνταγές με crème patisserie & σοκολάτα
Pain suisse strié
Croissants πραλίνας
Croissants αλμυρά
Pain au chocolat
Escargots, μικρά ψωμάκια με σταφίδα
Brioche couronne de Rois / Στρογγυλό μπριός-«κορώνα» με φρούτα γλασέ
Kougelholpf, γλυκό κέικ Αλσατίας
Boulangerie
Παραδοσιακή γαλλική μπαγκέτα με υγρό προζύμι
Μπαγκέτα με σπόρους γλυκάνισου
Ψωμί Σίκαλης 100%
Ψωμί με μανιτάρια και φουντούκια
Ψωμί με προζύμι, αποξηραμένες ντομάτες, τυρί & μυρωδικά
Ψωμί ολικής αλέσεως με προζύμι, με άνθρακα και περγαμόντο
Ψωμί με προζύμι και δημητριακά
Ψωμί με αλεύρι κινόα
Ψωμί Brie
Ψωμί πολέντα
Boulangerie
Παραδοσιακή γαλλική μπαγκέτα με υγρό προζύμι
Μπαγκέτα με σπόρους γλυκάνισου
Ψωμί Σίκαλης 100%
Ψωμί με μανιτάρια και φουντούκια
Ψωμί με προζύμι, αποξηραμένες ντομάτες, τυρί & μυρωδικά
Ψωμί ολικής αλέσεως με προζύμι, με άνθρακα και περγαμόντο
Ψωμί με προζύμι και δημητριακά
Ψωμί με αλεύρι κινόα
Ψωμί Brie
Ψωμί πολέντα
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ MASTERCLASS
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ BRAND ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ:
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ BRAND ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ:
Η Loulis Food Ingredients με την πολυετή πείρα της κατέχει την 1η θέση στην Ελληνική αλευροβιομηχανία μένοντας πιστή στο όραμά της να δημιουργεί αξίες για την ανθρώπινη διατροφή. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, το Κερατσίνι, τη Θήβα και το Toshevo επιλέγοντας πάντοτε τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες, επενδύοντας συνεχώς στην εξέλιξη του τεχνολογικού εξοπλισμού της και διαθέτοντας ένα μεγάλο και έμπειρο δίκτυο διανομής.
Με την βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της πάνω από 285 τελικά προϊόντα αλεύρων με την επωνυμία Μύλοι Λούλη, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Παράλληλα η εταιρία διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής καθώς και έτοιμων μειγμάτων, με την επωνυμία Kenfood.
Η άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων Μύλοι Λούλη διασφαλίζεται μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου χημείου και πρότυπου αρτοποιείου όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση σε όλα τα στάδια παραγωγής κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής.
Η Loulis Food Ingredients με την πολυετή πείρα της κατέχει την 1η θέση στην Ελληνική αλευροβιομηχανία μένοντας πιστή στο όραμά της να δημιουργεί αξίες για την ανθρώπινη διατροφή. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, το Κερατσίνι, τη Θήβα και το Toshevo επιλέγοντας πάντοτε τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες, επενδύοντας συνεχώς στην εξέλιξη του τεχνολογικού εξοπλισμού της και διαθέτοντας ένα μεγάλο και έμπειρο δίκτυο διανομής.
Με την βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της πάνω από 285 τελικά προϊόντα αλεύρων με την επωνυμία Μύλοι Λούλη, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Παράλληλα η εταιρία διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής καθώς και έτοιμων μειγμάτων, με την επωνυμία Kenfood.
Η άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων Μύλοι Λούλη διασφαλίζεται μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου χημείου και πρότυπου αρτοποιείου όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση σε όλα τα στάδια παραγωγής κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ