ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ CHEF ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΤΙΜΗ: 50€

Το βιβλίο της Chef Βιργινίας Αναστασιάδου αποτελεί ένα κλασικό γαστρονομικό βιβλίο, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι και καμιά επαγγελματική κουζίνα. Με διαχρονικές συνταγές Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και ορισμένες αλμυρές δημιουργίες το “Τετράδιο Ζαχαροπλαστικής” είναι ένα έργο 250 σελίδων, το οποίο συγκεντρώνει τεχνικές και λύσεις παγκοσμίου βεληνεκούς.
Συνταγές για αρωματικά βούτυρα, ζύμες, καναπεδάκια, τάρτες, κουλουράκια, κρέπες, κρουασάν, μακαρόν, μαρέγκες, μους, σάλτσες, σιροπιαστά, σοκολατάκια, ψωμιά και μπουγάτσα σε μια συλλεκτική έκδοση του 1997.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η 20ετής κυκλοφορία του και η πρόσφατη μετάφραση του σε 10.000 αντίτυπα για το γαλλικό κοινό.
Το έργο της Chef Βιργινίας Αναστασιάδου, έχουν προλογίσει κορυφαίοι Chef παγκοσμίως επικροτώντας το σπουδαίο αυτό βιβλίο και την πρακτική εφαρμογή του σε κάθε κουζίνα.

Ιnformation

  • 200 σελίδες
  • 300+ συνταγές
Προσθήκη στο Καλάθι
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ