ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 

•2015: Διαγωνισμός Chef's Club, 5 νέα Μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές. Εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και εκδήλωση θαυμασμού από Chef και καθηγητές από όλο τον κόσμο.
•2013: Διαγωνισμός Chef's Club, 6 Μετάλλια σε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική σε όλες τις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές.
•2011: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής, ΧΡΥΣΟ -ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ 2011, ΧΡΥΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΛΥΚΟ 2011, ΑΣΗΜΕΝΙΟ-ΜΕΝΟΥ 3 ΠΙΑΤΩΝ (ΠΡΩΤΟ-ΚΥΡΙΟ-ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ).
•2009: Επίδειξη ρούχων από φαγώσιμα υλικά στο Μακεδονία Παλλάς. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο σύλλογο Στοργή.
•2008: Συμμετοχή στο Παρίσι στην έκθεση Agrotica και το 2009 στην αντίστοιχη Ελληνική. Συνεργασία των σπουδαστών της Σχολής με Γάλλους και Ιταλούς Chef.
•2008: Συνεργασία με Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την προβολή της περιοχής του Δέλτα Αξιού.
•2003-2004: Πρώτη σχολή στην Ελλάδα για την εκπροσώπηση της χώρας στην Ευρώπη.(έκτοτε δεν πραγματοποιήθηκε άλλος ίδιος ή παρόμοιος διαγωνισμός).
•2002-2016: Συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς στα πλαίσια του εορτασμού της γιορτής της Καθαρής Δευτέρας κάθε έτους με την προετοιμασία παραδοσιακών συνταγών και διάθεση τους σε 4.000-4.500 άτομα.
•2000:Κατάκτηση της 6ης θέσης στον διαγωνισμό Best School of Europe (Βρυξέλλες) ανάμεσα σε 25 διαγωνιζόμενες χώρες
•1999:Κατασκευή ομοιώματος του Λευκού Πύργου από σοκολάτα ύψους 2.50 μέτρων στην Πλατεία Αριστοτέλους.
•1998:Υποψηφιότητα για ρεκορ Guinness:Κατασκευή και διάθεση προφιτερόλ 4.500 κιλών στην πλατεία Κλαυθμώνος (Αθήνα) με τη συμμετοχή 120 μαθητών/σπουδαστών (της Σχολής)
•1997:Παγκόσμια ευρεσιτεχνία: Πρώτη φορά παγκόσμίως επίδειξη ρούχων σε πασαρέλα κατασκευασμένα από σοκολάτα-ζάχαρη-καραμέλα-μελιτζάνα-πιπεριά κλπ. στον Αστέρα Βουλιαγμένης, Αθήνα.
•1994: Παγκόσμιο ρεκόρ κατασκευής τούρτας 1800 κιλών με την βοήθεια 60 μαθητών της Σχολής La Chef - Levi για την επέτειο του Δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης.
•1993: Υποψηφιότητα για ρεκορ Guinness: Προφιτερόλ 2500 τόνων στην πλατεία Αριστοτέλους.Κατασκευή και διάθεσή της με συμμετοχή 85 μαθητών μας.
•1990-2010: 40 ΧΡΥΣΑ-22 ΑΡΓΥΡΑ-25 ΧΑΛΚΙΝΑ είναι τα βραβεία μαθητών μας που συμμετέχουν σε Πανελλαδικούς και Ευρωπαϊκούς.
•1990: Διοργάνωση 1ου Πανελ. Διαγωνισμού Επαγγελματιών Ζαχαροπλαστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
Τ.Κ. 54624

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)