Οι Chef και όλη η ομάδα γευσιγνωσίας της La Chef Levi, αναβιώνουν, επανασυνθέτουν και αποδομούν συνταγές από την Ελλάδα, την Ασία, την Ινδία, την Αμερική αλλά και από τον Πόντο, το Άγιο Όρος και πολλές ιστορικές κουζίνες ανά τον κόσμο.

Μέσα από καινοτόμες τεχνικές, sous vide, μοριακής γαστρονομίας, καπνίσματος και πολλά άλλα σύγχρονα γαστρονομικά εργαλεία συνδυάζονται κλασικές, μοντέρνες και ευφάνταστες δημιουργίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Executive Chef της La Chef Levi, Αγάπιος Παμπουκίδης, έχοντας ήδη παρουσιάσει την πιο λαχταριστή συνταγή για πασχαλινά τσουρέκια βήμα-βήμα μέσα από φωτογραφίες, μας προσκαλεί σε μια νέα του πασχαλινή δημιουργία!

Χρησιμοποιώντας ως βάση το γνωστό και αγαπημένο πασχαλινό τσουρέκι, ο Chef θα μας παρουσιάσει ένα εστιατορικό επιδόρπιο διαφορετικό από όλα τα άλλα δίνοντας παράλληλα συμβουλές και προτάσεις για την αξιοποίηση των υλικών.

Η συμμετοχή στο La Chef Levi webinar με θέμα το «τσουρέκι σε πιάτο» είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί μέσω Live video στη σελίδα της Σχολής στο Facebook!

Η σύνθεση ποικίλων τεχνικών μέσα από διαφορετικές κουζίνες και υλικά από όλο τον γαστρονομικό κόσμο εντυπωσιάζουν όλους εμάς που ασχολούμαστε καθημερινά με την Τέχνη της Μαγειρικής και την Τέχνη της Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας.

Εάν είστε και εσείς λάτρεις της δημιουργίας, σας περιμένουμε στο νέο La Chef Levi Webinar την Παρασκευή 23 Απριλίου και ώρα 14:00.

Δηλώστε συμμετοχή στο Live Webinar. 

Εδώ που η δημιουργία δεν σταματά ποτέ.

/* */
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ