Ένα εξαιρετικό workshop 5 ωρών, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδαστές και σπουδάστριες
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Ψωμιά αργής ωρίμανσης από τον Baker Δημήτρη Γιαντσή και τους Μύλους Λούλη
17.04.2025
Osteria Francescana & ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi συνεργάζονται για το μέλλον της Γαστρονομίας!
09.04.2025
Ένα ακόμη σπουδαίο κανάλι πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης άνοιξε για τους σπουδαστές
Με 5 Μετάλλια Επιστρέφουν οι Σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi από το Λονδίνο!
24.03.2025
Με υπερηφάνεια και μεγάλα επιτεύγματα επέστρεψαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής La Chef
Δύο σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi σε διαγωνισμό στο Λονδίνο με 1000 συμμετέχοντες!
14.03.2025
Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi στον διεθνή
Τι σημαίνει Amuse-Bouche; Η Υψηλή Γαστρονομία σε Μια Μπουκιά!
04.03.2025
Όλα τα amuse bouche είναι δημιουργίες των σπουδαστών της Σχολής Το amuse-bouche είναι
Sold out το Masterclass με τον Δημήτρη Κατριβέση
26.02.2025
Με θέμα την βιωσιμότητα και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει εργαλείο δημιουργικότητας, ο
Τρία κορυφαία βραβεία για την Ελλάδα και τη La Chef Levi στην Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων!
12.02.2025
Η επιβεβαίωση συνεχίζεται για το ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, καθώς η νεαρή
Mesogeios Food & La Chef Levi σε αποκλειστική συνεργασία!
05.02.2025
Μία νέα αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Mesogeios Food, του κυρίου Γεωργιάδη, την
2ο στην Ευρώπη το ΙΕΚ La Chef Levi και η σπουδάστρια Βάγια Θάνου
30.01.2025
Το ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την ασυναγώνιστη