Η La Chef Levi ταξίδεψε στην Ιταλία, σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι γεμάτο γεύσεις,
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Το ΙΕΚ La Chef Levi στην Ιταλία!
27.10.2025
Παγκόσμια Ημέρα Σεφ: 36 Χρόνια #wemakechefs
20.10.2025
Η La Chef Levi, η πρώτη Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, τιμά
Αλλεργιογόνες ουσίες: Ποιες είναι και γιατί οι επαγγελματίες Chef πρέπει να τις γνωρίζουν;
30.09.2025
Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζουν με αλλεργίες ή δυσανεξίες σε συγκεκριμένα τρόφιμα.
IEK LA CHEF LEVI & IKEA Greece: Μια δημιουργική συνεργασία Γαστρονομίας
03.09.2025
Μία συνεργασία του ΙΕΚ Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, La Chef Levi, με την δημοφιλή
Το ΙΕΚ La Chef Levi για τέταρτη φορά αποκλειστικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων
25.08.2025
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι για τέταρτη συνεχή χρονιά το IEK
Διπλή Διάκριση για τη La Chef Levi στα Education Leaders Awards 2025
14.07.2025
Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το ΙΕΚ La Chef Levi έλαβε
Chef Θανάσης Γκιουλέκας – Η Σύνδεση Εκπαίδευσης, Εξωτερικού και Περιφέρειας στη Σύγχρονη Γαστρονομία
30.06.2025
Ο Θανάσης Γκιουλέκας έχει σπουδάσει Μαγειρική στη La Chef Levi. Εργάζεται ως Chef de Cuisine στο
Chef ή Μάγειρας; Τι σημαίνει Chef και τι Μάγειρας; Ποιες είναι οι διαφορές τους και πως φτάνεις να γίνεις;
19.06.2025
Συχνά, στον χώρο της γαστρονομίας, οι τίτλοι "Chef" και "Μάγειρας" ταυτίζονται και χρησιμοποιούνται ως
100 Μαγειρικοί όροι που πρέπει να ξέρεις: Το λεξικό του Masterchef από το ΙΕΚ La Chef Levi
10.06.2025
Τι είναι το dégustation; Τι σημαίνει μπλανσάρω; Τι είναι το sous vide; Οι