Την Παρασκευή 9 Μαΐου, σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας
Επίλεξε την κατηγορία άρθρων που επιθυμείς να διαβάσεις!
Workshop: Food Photography και Social Media για τους σπουδαστές του ΙΕΚ La Chef Levi
15.05.2025
Το ΙΕΚ La Chef Levi στη Νέα Υόρκη!
29.04.2025
Πρόκειται για ένα ταξίδι ζωής για 14 σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής, σε
Ψωμιά αργής ωρίμανσης από τον Baker Δημήτρη Γιαντσή και τους Μύλους Λούλη
17.04.2025
Ένα εξαιρετικό workshop 5 ωρών, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδαστές και σπουδάστριες
Osteria Francescana & ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi συνεργάζονται για το μέλλον της Γαστρονομίας!
09.04.2025
Ένα ακόμη σπουδαίο κανάλι πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης άνοιξε για τους σπουδαστές
Με 5 Μετάλλια Επιστρέφουν οι Σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi από το Λονδίνο!
24.03.2025
Με υπερηφάνεια και μεγάλα επιτεύγματα επέστρεψαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής La Chef
Δύο σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi σε διαγωνισμό στο Λονδίνο με 1000 συμμετέχοντες!
14.03.2025
Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi στον διεθνή
Τι σημαίνει Amuse-Bouche; Η Υψηλή Γαστρονομία σε Μια Μπουκιά!
04.03.2025
Όλα τα amuse bouche είναι δημιουργίες των σπουδαστών της Σχολής Το amuse-bouche είναι
Sold out το Masterclass με τον Δημήτρη Κατριβέση
26.02.2025
Με θέμα την βιωσιμότητα και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει εργαλείο δημιουργικότητας, ο
Τρία κορυφαία βραβεία για την Ελλάδα και τη La Chef Levi στην Ολυμπιάδα Νέων Μαγείρων!
12.02.2025
Η επιβεβαίωση συνεχίζεται για το ΙΕΚ Μαγειρικής La Chef Levi, καθώς η νεαρή