Η Θεσσαλονίκη, μητέρα της Γαστρονομίας και των πολιτισμών, στα φετινά Δημήτρια, υποδέχεται μία μεγάλη σειρά δράσεων με πολυποίκιλο χαρακτήρα και από αυτήν δεν θα μπορούσε να λείπει η La Chef Levi.

Για πρώτη φορά, το φαγητό και η γαστρονομική κουλτούρα της πόλης, λαμβάνουν σημαντικό ρόλο, με την Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi, να αναλαμβάνει την υλικοτεχνική υποστήριξη των 5 θεματικών events.

Η ενότητα Ζαμάν Φουντ Stories είναι ένα ταξίδι σε αυτό που αποκαλούμε ιδιαίτερες, μοναδικές και αξεπέραστες γεύσεις της Θεσσαλονίκης: από τα πιάτα και τις ιστορίες του Βυζαντινού παρελθόντος στα κοσμοπολίτικα κουβέρ του σήμερα, που η πόλη αποτελεί γαστρονομικό προορισμό.

Πρόκειται για πέντε γευστικά, επιμορφωτικά και περιεκτικά φιλολογικά γκουρμέ απογεύματα, όπου πασίγνωστοι σεφ, foodie δημοσιογράφοι, μπλόγκερ, εστιάτορες και ειδικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τη γαστρονομία της πόλης θα παρουσιάσουν ποικιλίες ιστοριών με άξονα τη Θεσσαλονίκη.

Σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής θα μαγειρέψουν συνταγές του Σωτήρη Ευαγγέλου (Εxecutive Chef, Makedonia Palace), Δημήτρη Τασιούλα (Executive Chef Olympos Naoussa), Ανδρέα Κλαυδιανού (Chef Patron, Uma), Αγάπιου Παμπουκίδη (Executive Chef, La Chef Levi) και πολλών άλλων διακεκριμένων Chef.

Πέντε τρίτες, πέντε θεματικά workshops/live events που επιμελείται η La Chef Levi, η μόνη Σχολή Μαγειρικής γέννημα-θρέμμα της πόλης.

Κάθε Τρίτη: 24 Σεπτ, 1 Οκτ, 8 Οκτ, 15 Οκτ και 22 Οκτ στις 19.00 στην Αγορά Μοδιάνο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αέρας αστεριών Michelin στην ΣΑΕΚ La Chef Levi από τον Chef Γιώργο Κοπαΐλα!